TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ETΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΖΙΝΕΝΤΙΝ, ΜΑΚΑΡΙ!!!!!μακαρι η ευχη σου να επιανε τοπο σε αυτον τον κοσμο που ζουμε!!!
ETΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΖΙΝΕΝΤΙΝ, ΜΑΚΑΡΙ!!!!!μακαρι η ευχη σου να επιανε τοπο σε αυτον τον κοσμο που ζουμε!!!
τι εγινε? εχασες το καραβι?ΑΠΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΑ ΧΑΝΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!!!!6906446306
Γειά σου κουκλάρα Μαρκέλα!!!!
τι εγινε? εχασες το καραβι?
Καλημέρα Μαρκέλλα μου όμορφη!!!!
Να είσαι πάντα καλά!!
Θέλω πάρα πολύ να σε ξανά δω!!!
Καλημέρα μαρκελα σε περιμενω τον επομενο μηνα
Γιασου Μαρκελλινα αλανιαρα......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σ ευχαριστω τζουλι για τα καλα σου λογια κ μακαρι να γινει η ελλαδα σαν χωρα πρωτα δυνατη κ καλυτερη κ σαν κοινωνια πιο ανθρωπινη!!!!!Συγχαρητηρια για τη συμμετοχη κ για τη θεση που ειχες στο Pride 13...σκονη κ κουρνιαχτος στα δεξια μπλογκς και κοινωνικα δικτυα!Λιγο με τις υιοθεσιες κολλαω αλλα αυτο μαλλον οφειλεται στο οτι δεν ειμαι ευκολα ανοιχτη στο καινουριο.Το να ειμαστε ανοιχτοι σ αυτο σημαινει εξυπναδα,λενε οι σοφοι!Και του χρονου ευχομαι παλι Βασιλισσα ;)
γι αυτο ας συντονιστουμε με την ΕΡΤ,ειτε στο ραδιοφωνο,ειτε στην τηλεοραση,ακουω χρονια το τριτο,στο ραδιοφωνο,κι ακουω οτι το βραδυ κλεινει,η ΕΡΤ δηλαδη,αν ειναι δυνατον!!!Οι εργαζομενοι κανουν καταληψη και θα συνεχισουν να εκπεμπουν..ΝO PASARANσ ευχαριστω τζουλι για τα καλα σου λογια κ μακαρι να γινει η ελλαδα σαν χωρα πρωτα δυνατη κ καλυτερη κ σαν κοινωνια πιο ανθρωπινη!!!!!
γι αυτο ας συντονιστουμε με την ΕΡΤ,ειτε στο ραδιοφωνο,ειτε στην τηλεοραση,ακουω χρονια το τριτο,στο ραδιοφωνο,κι ακουω οτι το βραδυ κλεινει,η ΕΡΤ δηλαδη,αν ειναι δυνατον!!!Οι εργαζομενοι κανουν καταληψη και θα συνεχισουν να εκπεμπουν..ΝO PASARAN
προσυπογραφω...την ΕΡΤ που εμεις πληρωνουμε μεσα απο τους λογαριασμους της ΔΕΗ να το τονισουμε αυτο, που τα μουνοσκυλα θελουν να την κλεισουν κ αφηνουν ενα σωρο καφρους σε θεσεις που εχουν δημιουργησει για κεινουσ. να τα λεμε αυτα.