You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Markelatr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 453K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
που εισαι ρε κουκλε εσυ χαμενος? ρε johnny να σε ρωτηξω...εβαλες και βυζια ρε?...και το γυρισες σε αθηνα!γιατι εγωΤην QA την ξέρω! Εχω πάει μαζί τις 1-2 φορές.
Αλλά δεν είμαι εγώ η QA !!
Σου απάντησε και η Μαρκέλλα που με ξέρει από τα μπουζούκια που δούλευα πριν από χρόνια.
Την Μαρκέλλα την γνώισα μέσω μίας γνωστής κοινής - Γυναίκας - φίλης.
Και δεν λέω ποτέ μου ψέμματα megas_alefantos !!!
ειχα την εντυπωση οτι ησουν ο johnny be goode!!!
Παντος αυτη την ιστορια με το αιτημα φιλιας το αντιμετοπησα και εγω ειχα για ενα διαστημα μονο την αθηνα και μου ειχαν πρηξει τα αρχιδια....οποτε την διεγραψα και ησυχασα φιλε...
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
εσυ γιατρε πιστευεις οτι μονο αυτο πηρα σαν αφορμη και λεω οτι λεω??που εισαι ρε κουκλε εσυ χαμενος? ρε johnny να σε ρωτηξω...εβαλες και βυζια ρε?...και το γυρισες σε αθηνα!γιατι εγω
ειχα την εντυπωση οτι ησουν ο johnny be goode!!!
Παντος αυτη την ιστορια με το αιτημα φιλιας το αντιμετοπησα και εγω ειχα για ενα διαστημα μονο την αθηνα και μου ειχαν πρηξει τα αρχιδια....οποτε την διεγραψα και ησυχασα φιλε...
johnnys6711
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1
Εγώ λέω...
Οτι δεν κατέχετε πράμα, τσε λέτε μαλατσίεεεεεςς.
Δεν κατέχετε ίντα να κάμετε τσε λέτε ένα κάρο μαλατσίες.
Οτι δεν κατέχετε πράμα, τσε λέτε μαλατσίεεεεεςς.
Δεν κατέχετε ίντα να κάμετε τσε λέτε ένα κάρο μαλατσίες.
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
Nικο δεν ξερω απο που πηρες αφορμη ...αλλα ρε φιλε κανεις λαθος δεν ειναι η queen athina... ο johnnys ειναι υπαρκτω προσωποεσυ γιατρε πιστευεις οτι μονο αυτο πηρα σαν αφορμη και λεω οτι λεω??
πελατης ,φιλος γνωστος,της athinas ...αυτο ξερω ...και ενταξει τυπος...
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 304
- Πόντοι
- 26
Kaula i fili sou tha mas tin gnoriseisme mia filh moy...
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 304
- Πόντοι
- 26
Συγνωμη για τα γκρικλις ξεχασα το πληκρολογιοKaula i fili sou tha mas tin gnoriseis
αυτα ειναι ..μπραβο μαρκελα αντε κ σημαιοφοροςGAY PRIDE 2013 ATHENS!!!!!!!!!!!!
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
Στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκαν πάνω από 30.000 άτομα και από εκεί στις 09/06/2013 19:30 ξεκίνησε η παρέλαση. Για το Athens Pride 2013 έχουν έρθει επτά πρεσβείες από όλη την Ευρώπη.
"Δεχόμαστε τα παιδιά μας όπως είναι" δηλώνει μία μητέρα που παίρνει μέρος στην παρέλαση στηρίζοντας όχι μόνο το ίδιο της το παιδί της αλλά όλα τα παιδιά, όλους τους ομοφυλόφιλους ανθρώπους.
EYΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΩΣ ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΑΜΕ Κ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΝ!!!!!
ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΤΡ
"Δεχόμαστε τα παιδιά μας όπως είναι" δηλώνει μία μητέρα που παίρνει μέρος στην παρέλαση στηρίζοντας όχι μόνο το ίδιο της το παιδί της αλλά όλα τα παιδιά, όλους τους ομοφυλόφιλους ανθρώπους.
EYΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΩΣ ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΑΜΕ Κ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΝ!!!!!
ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΤΡ
Συνημμένα
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
μακαρι η ευχη σου να επιανε τοπο σε αυτον τον κοσμο που ζουμε!!!Στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκαν πάνω από 30.000 άτομα και από εκεί στις 09/06/2013 19:30 ξεκίνησε η παρέλαση. Για το Athens Pride 2013 έχουν έρθει επτά πρεσβείες από όλη την Ευρώπη.
ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΤΡ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K