antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
καλησπερα και χιλιοχρονη Μαρκελλα μου τωρα το ειδα,θα σε παρω τηλ να κανονισουμε τιποτα για το βραδυ....
ευχαριστω πολυ ρια μου αγαπημενη μου!!!!καλησπερα και χιλιοχρονη Μαρκελλα μου τωρα το ειδα,θα σε παρω τηλ να κανονισουμε τιποτα για το βραδυ....
Χρονια πολλα καυλα (εστο και καθηστεριμενα)
σ ευχαριστω πολυ!!!!!Χρόνια πολλά αν και παρα πολυ καθστεριμενα
Χρόνια πολλά Μαρκέλα! Κάλιο αργά, παρά ποτέ λέει ένα ρητό (για την αργοπορία μου το λέω) !!
Αθηνά τα χερετισματα μας στην απολυτη την φιλη σου και πες της οτι την περιμενουμε με μεγαλη αγωνιαΧρόνια πολλά Μαρκέλα! Κάλιο αργά, παρά ποτέ λέει ένα ρητό (για την αργοπορία μου το λέω) !!
εγω παλι λεω αγαπητε-η οτι σε λενε αθηνα και μαλιστα queen εσυ πες οτι δεν σε λεμε ετσι ακουγεσαι!!!!!!!!Αγαπητέ megas_alefantos δεν με λένε Αθηνά.
Με λένε Johnnys!!
Για ποιά φίλη μου λες ;
Αγαπητέ megas_alefantos δεν με λένε Αθηνά.
Με λένε Johnnys!!
Για ποιά φίλη μου λες ;
Για δώσε λεπτομέρειες άρχοντα!εγω παλι λεω αγαπητε-η οτι σε λενε αθηνα και μαλιστα queen εσυ πες οτι δεν σε λεμε ετσι ακουγεσαι!!!!!!!!
και ξερεις καλα για ποια φιλη σου λεω παραμοιες σειρες απο φωτο εχετε με την κυρια
Την QA την ξέρω! Εχω πάει μαζί τις 1-2 φορές.εγω παλι λεω αγαπητε-η οτι σε λενε αθηνα και μαλιστα queen εσυ πες οτι δεν σε λεμε ετσι ακουγεσαι!!!!!!!!
και ξερεις καλα για ποια φιλη σου λεω παραμοιες σειρες απο φωτο εχετε με την κυρια
'"Τσαρλς Μπουκόφσκι
εγω παλι κυρια μου λεω οτι ειναι η αθηνα ειναι τσεκαρισμενο απο 500 μεριεςΤΩΝ JOHNYS ΤΩΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΦΙΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣ ΟΧΙ ΤΡΑΝΣ.
ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Σ ΟΛΟΥΣΣΣΣ!!!!
ΜΑΚΙΑΑΑΑ