sasakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ειναι και παραειναι, αλλωστε μπορει να ειναι και η φαντασια της!δεν ειναι επιχειρημα αυτο φιλε μου.
αν στα 18 της χαρακτηριζει τον εαυτο της σφετεριστρια...κλαφτα χαραλαμπε!
ειναι και παραειναι, αλλωστε μπορει να ειναι και η φαντασια της!δεν ειναι επιχειρημα αυτο φιλε μου.
αν στα 18 της χαρακτηριζει τον εαυτο της σφετεριστρια...κλαφτα χαραλαμπε!
μα κ μονο τετοιες φιλοδοξιες να εχει ειναι λυπηρο κατ'εμε...ειναι και παραειναι, αλλωστε μπορει να ειναι και η φαντασια της!
τι κριμα ρε λουκεγω δεν την βρισκω καθολου ασχημη.μια χαρα κοριτσακι δειχνει στις φωτο.
αλλα ασχημη ομορφη δεν εχει σημασια.
εγω την λυπαμαι..
κριμα..πραγματικα...
κ δεν ειναι αυτος λογος να την λυπαμαι στα 18 της ρε γαμαικ?τι κριμα ρε λουκ
πας καλα;;; ;)
καφε ηπιαμε;
αυτη το πολυ πολυ θα ξεβρακωνεται για 2.000 χιλ
εκτορα ασε τας αθηναςρε τι κουνάβια είστε όλοι ρε, λέει μια γκόμενα γουστάρω να γαμιέμαι = καριόλα, λέει απαπα δε τα κάνω αυτά = ψευτοπαρθένα
ααααααα ειναι και μπάζο ε, το ξέχασα
εκτορ,τραβα μια να ξεθολωσεις....Δηλαδη ή θα ειναι νυμφιδιο 18χρονο ή παρθενα??Μεση κατασταση δεν υπαρχει???ρε τι κουνάβια είστε όλοι ρε, λέει μια γκόμενα γουστάρω να γαμιέμαι = καριόλα, λέει απαπα δε τα κάνω αυτά = ψευτοπαρθένα
ααααααα ειναι και μπάζο ε, το ξέχασα
εκτορα ασε τας αθηνας
και ανεβα απανω
Οντως,μεγαλη πιατσα...εκτορα ασε τας αθηνας
και ανεβα απανω
εκτορ,τραβα μια να ξεθολωσεις....Δηλαδη ή θα ειναι νυμφιδιο 18χρονο ή παρθενα??Μεση κατασταση δεν υπαρχει???
Τετοιες συνεντευξεις δειχνουν που εχει εξοκειλει η σημερινη κοινωνια....18αρικα πουτανακια με προτυπο τη μπουγατσοπλεμπα φαιη σκορδα
και λιγουρια στα σαιτ να αναφωνουν<<Μουναρα>>και τα σχετικα.....
αεκατζη τραβα και συ απανουΟντως,μεγαλη πιατσα...
δεν ειναι εκει το θεμα. το θεμα ειναι οτι αυτη νομιζει οτι ειναι καποια και η μαλακια ειναι οτι νομιζουν και αλλοι οτι ειναι καποια. δε κολαμε στο οτι γουσταρει να γαμιεται αλλα τι ειναι αυτη για να γινει "δημοσιο προσωπο"
και τι ιδεα εχει για τον εαυτο της για να πιστευει οτι αξιζει σαλονια? εκει κολαμε
εκτορ,τραβα μια να ξεθολωσεις....Δηλαδη ή θα ειναι νυμφιδιο 18χρονο ή παρθενα??Μεση κατασταση δεν υπαρχει???
Τετοιες συνεντευξεις δειχνουν που εχει εξοκειλει η σημερινη κοινωνια....18αρικα πουτανακια με προτυπο τη μπουγατσοπλεμπα φαιη σκορδα
και λιγουρια στα σαιτ να αναφωνουν<<Μουναρα>>και τα σχετικα.....