Νέα

Μαριζέτα... 18χρονο πιπίνι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 267
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ρε μαριζέτα εγώ να σε παντερευτώ αφού πλειοδοτήσω έχοντας τα περισσότερα λεφτά, αλλά όταν σαβουρέψεις τι θα σε κάνω;;; θα είσαι για πέταμα ρε παιδί μου

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
supersafe2005 κανε μια βολτα απο myspace hi5 και λοιπα σιτες και θα δεις οτι πανω απο το 50 % των κοριτσιων μεχρι 18 ειναι σε αυτη τη φαση πουτανιας. φωτογραφιες τσιμπουκια απ τα 12 και δε συμμαζευεται. αρα στατιστικα τετιες μαλακιες θα κανει / λεει και η κορη σου απλα δε το ξερεις η δε θα το μαθεις ποτε :) φιλικα

karpouzi

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι 40 και αν υποψιαζόμουν οτι η κόρη μου  έλεγε τέτοιες μαλακίες θα την κούρευα γουλί
Γι αυτό η κόρη σου κατά τα φαινόμενα δεν θα κάνει τέτοια. Του-της αλληνού-ής η κόρη κάνει τέτοιες μαλακίες και αποδυκνείει ότι ένας οίκος ανοχής είναι καλύτερος από την οικογένεια της

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ρε ντουρασελ σιγα το μουνι που θελει να το φυσας και το χρημα
αντε να ταν κανενα αγιολογικο κοματι σαν την τζουλια
παει στο διαλο
ω...ρε μανα μου που φτασαμε
αν και τα ξετσουτσουρεμενα  θελουν εφοπλιστας
εμεις τι θα τρωμε :huh:
που οδευουμε κυριοι :huh: :-
πεσ'τα!!!!!!!!!!!!!!

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
η μαλακια ειναι οτι παιζουν και αντρες που βρισκονται σε αντιστοιχη φαση ητοι "επαγγελματικες" φωτογραφισεις στο σπεις και μετα το παιζουν μοντελα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε κοριτσια καθηστε καλα λιγακι
τωρα εχει και κριση
κατσε να περασουν 2 χρονια που ειπε και ο καραμαλης
και μετα ξεσαλωστε παλι
τωρα δεν εχουμε λεφτα ρε
:P :P :P

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η μαλακια ειναι οτι παιζουν και αντρες που βρισκονται σε αντιστοιχη φαση ητοι "επαγγελματικες" φωτογραφισεις στο σπεις και μετα το παιζουν μοντελα
και αυτοι τι αποζηταν;
εφοπλιστες;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
βαλ' τε σούργελα να γελάσουμε λίγο

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γι αυτό η κόρη σου κατά τα φαινόμενα δεν θα κάνει τέτοια. Του-της αλληνού-ής η κόρη κάνει τέτοιες μαλακίες και αποδυκνείει ότι ένας οίκος ανοχής είναι καλύτερος από την οικογένεια της
Φιλε (μαπα το ) καρπουζι. Αν εχεις παιδια δεν θα μιλαγες ετσι στα ορια της προσβολης και αυτά που λες μπορει να ισχύουν και για σένα η τα δικα σου παιδια, αν εχεις, η οταν αποκτησεις. Απλα κανω ο,τι μπορω για να είναι η κόρη μου στο αλλο 50 % απο αυτο που περιγραφει ο pdorison και ελπιζω να τα καταφερω. Εξαλλου οπως ειπα "αν η κορη μου λέει τετοιες μαλακιες" γιατι ποτε δεν ξερω τι πραγματικα θα κανει, οπως δεν ξερουμε αν και η Μαριζετα τα εκανε αυτα η απλα τα λεει για εντυπωσιασμο, ως wannabe που ειναι

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Ρε σεις διαγράψτε το θρεντ τελείως προτού το πάρουν χαμπάρι οι "ανατολικές" βίζιτες και νομίσουν πως όλες οι Ελληνίδες ανταγωνίστριές τους έχουν αυτό το χάλι, γιατί μας βλέπω, εν μέσω οικονομικής κρίσης, αντί για εκπτώσεις να μας ετοιμάζουν αυξήσεις!

karpouzi

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Άμα είναι μάπα το καρπούζι μην το τρως δεν σε αναγκάζει κανείς. Προσβολή είναι αυτά που λέω εγώ ή αυτά που κάνει το κάθε μισόμουνο με την παρότρυνση του σπιτιού του; Γιατί έτσι και δε συναινούσε το σπίτι αρχίδια θα έκανε. Κάνε εσύ ότι μπορείς και κάνε και το σταυρό σου μαζί άμα πιστεύεις στο μάρκετινγκ του θεούλη γιατί δε σε βλέπω ικανό για κάτι περισότερο
Φιλε (μαπα το ) καρπουζι. Αν εχεις παιδια δεν θα μιλαγες ετσι στα ορια της προσβολης και αυτά που λες μπορει να ισχύουν και για σένα η τα δικα σου παιδια, αν εχεις, η οταν αποκτησεις. Απλα κανω ο,τι μπορω για να είναι η κόρη μου στο αλλο 50 % απο αυτο που περιγραφει ο pdorison και ελπιζω να τα καταφερω. Εξαλλου οπως ειπα "αν η κορη μου λέει τετοιες μαλακιες" γιατι ποτε δεν ξερω τι πραγματικα θα κανει, οπως δεν ξερουμε αν και η Μαριζετα τα εκανε αυτα η απλα τα λεει για εντυπωσιασμο, ως wannabe που ειναι

karpouzi

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απόλυτα σωστός
Ρε σεις διαγράψτε το θρεντ τελείως προτού το πάρουν χαμπάρι οι "ανατολικές" βίζιτες και νομίσουν πως όλες οι Ελληνίδες ανταγωνίστριές τους έχουν αυτό το χάλι, γιατί μας βλέπω, εν μέσω οικονομικής κρίσης, αντί για εκπτώσεις να μας ετοιμάζουν αυξήσεις!

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άμα είναι μάπα το καρπούζι μην το τρως δεν σε αναγκάζει κανείς. Προσβολή είναι αυτά που λέω εγώ ή αυτά που κάνει το κάθε μισόμουνο με την παρότρυνση του σπιτιού του; Γιατί έτσι και δε συναινούσε το σπίτι αρχίδια θα έκανε. Κάνε εσύ ότι μπορείς και κάνε και το σταυρό σου μαζί άμα πιστεύεις στο μάρκετινγκ του θεούλη γιατί δε σε βλέπω ικανό για κάτι περισότερο
συγγνωμη, με ξερεις και απο χθες για λες οτι δε με βλεπεις ικανο για κατι περισσοτερο η εχεις το κληρονομικο χαρισμα?  Συνεχισε να λες ο,τι θελεις αλλα εγω δεν σε προσβαλλα. Και σταματω τις αντεκκλησεις εδω γιατι δε θελω να χεσω τη συζητηση, αλλα και δεν αξιζει να συνεχισω αλλο μαζι σου.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
φιλε supersafe2005 θελεις η δε θελεις οι νεες γενιες ειναι κατεστραμενες απο χερι στο λεω εκ πειρας. μπορει εσυ να εισε ο αυστηροτερος πατερας και να βγαεινει η κορη σου απ το σπιτι με φορμα και στην πιλοτη να αλλαζει και να βαζει το μινι να βγαινει να κανει καμια πιπα και να γυρναει σπιτι να ξαναβαζει τη φορμα και να τη φιλας για καλυνυχτα πιστευοντας οτι εχεις την κορη που παντα ηθελες

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω δεν την βρισκω καθολου ασχημη.μια χαρα κοριτσακι δειχνει στις φωτο.
αλλα ασχημη ομορφη δεν εχει σημασια.
εγω την λυπαμαι..
κριμα..πραγματικα...

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
18 χρονων ειναι μαλακιες θα λεει, τι εχει ζησει για να εχει αποψη...?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
18 χρονων ειναι μαλακιες θα λεει, τι εχει ζησει για να εχει αποψη...?
δεν ειναι επιχειρημα αυτο φιλε μου.
αν στα 18 της χαρακτηριζει τον εαυτο της σφετεριστρια...κλαφτα χαραλαμπε!

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
πουτσα και στον καιαδα λεμε!!

Stories

Νέο!

Stories