You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαριζέτα... 18χρονο πιπίνι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 267
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
supersafe2005 κανε μια βολτα απο myspace hi5 και λοιπα σιτες και θα δεις οτι πανω απο το 50 % των κοριτσιων μεχρι 18 ειναι σε αυτη τη φαση πουτανιας. φωτογραφιες τσιμπουκια απ τα 12 και δε συμμαζευεται. αρα στατιστικα τετιες μαλακιες θα κανει / λεει και η κορη σου απλα δε το ξερεις η δε θα το μαθεις ποτε φιλικα
Γι αυτό η κόρη σου κατά τα φαινόμενα δεν θα κάνει τέτοια. Του-της αλληνού-ής η κόρη κάνει τέτοιες μαλακίες και αποδυκνείει ότι ένας οίκος ανοχής είναι καλύτερος από την οικογένεια τηςΕιμαι 40 και αν υποψιαζόμουν οτι η κόρη μου έλεγε τέτοιες μαλακίες θα την κούρευα γουλί
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
πεσ'τα!!!!!!!!!!!!!!ρε ντουρασελ σιγα το μουνι που θελει να το φυσας και το χρημα
αντε να ταν κανενα αγιολογικο κοματι σαν την τζουλια
παει στο διαλο
ω...ρε μανα μου που φτασαμε
αν και τα ξετσουτσουρεμενα θελουν εφοπλιστας
εμεις τι θα τρωμε
που οδευουμε κυριοι :-
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ρε κοριτσια καθηστε καλα λιγακι
τωρα εχει και κριση
κατσε να περασουν 2 χρονια που ειπε και ο καραμαλης
και μετα ξεσαλωστε παλι
τωρα δεν εχουμε λεφτα ρε
τωρα εχει και κριση
κατσε να περασουν 2 χρονια που ειπε και ο καραμαλης
και μετα ξεσαλωστε παλι
τωρα δεν εχουμε λεφτα ρε
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
και αυτοι τι αποζηταν;η μαλακια ειναι οτι παιζουν και αντρες που βρισκονται σε αντιστοιχη φαση ητοι "επαγγελματικες" φωτογραφισεις στο σπεις και μετα το παιζουν μοντελα
εφοπλιστες;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
βαλ' τε σούργελα να γελάσουμε λίγοη μαλακια ειναι οτι παιζουν και αντρες που βρισκονται σε αντιστοιχη φαση ητοι "επαγγελματικες" φωτογραφισεις στο σπεις και μετα το παιζουν μοντελα
supersafe2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλε (μαπα το ) καρπουζι. Αν εχεις παιδια δεν θα μιλαγες ετσι στα ορια της προσβολης και αυτά που λες μπορει να ισχύουν και για σένα η τα δικα σου παιδια, αν εχεις, η οταν αποκτησεις. Απλα κανω ο,τι μπορω για να είναι η κόρη μου στο αλλο 50 % απο αυτο που περιγραφει ο pdorison και ελπιζω να τα καταφερω. Εξαλλου οπως ειπα "αν η κορη μου λέει τετοιες μαλακιες" γιατι ποτε δεν ξερω τι πραγματικα θα κανει, οπως δεν ξερουμε αν και η Μαριζετα τα εκανε αυτα η απλα τα λεει για εντυπωσιασμο, ως wannabe που ειναιΓι αυτό η κόρη σου κατά τα φαινόμενα δεν θα κάνει τέτοια. Του-της αλληνού-ής η κόρη κάνει τέτοιες μαλακίες και αποδυκνείει ότι ένας οίκος ανοχής είναι καλύτερος από την οικογένεια της
οχι απλα να βγουν με τα αντοιστοιχα θυλικα "μοντελα" του myspace. μπορει μελοντικα να τους τον φορμαρει και κανενας δε ξερωκαι αυτοι τι αποζηταν;
εφοπλιστες;
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Ρε σεις διαγράψτε το θρεντ τελείως προτού το πάρουν χαμπάρι οι "ανατολικές" βίζιτες και νομίσουν πως όλες οι Ελληνίδες ανταγωνίστριές τους έχουν αυτό το χάλι, γιατί μας βλέπω, εν μέσω οικονομικής κρίσης, αντί για εκπτώσεις να μας ετοιμάζουν αυξήσεις!
Άμα είναι μάπα το καρπούζι μην το τρως δεν σε αναγκάζει κανείς. Προσβολή είναι αυτά που λέω εγώ ή αυτά που κάνει το κάθε μισόμουνο με την παρότρυνση του σπιτιού του; Γιατί έτσι και δε συναινούσε το σπίτι αρχίδια θα έκανε. Κάνε εσύ ότι μπορείς και κάνε και το σταυρό σου μαζί άμα πιστεύεις στο μάρκετινγκ του θεούλη γιατί δε σε βλέπω ικανό για κάτι περισότερο
Φιλε (μαπα το ) καρπουζι. Αν εχεις παιδια δεν θα μιλαγες ετσι στα ορια της προσβολης και αυτά που λες μπορει να ισχύουν και για σένα η τα δικα σου παιδια, αν εχεις, η οταν αποκτησεις. Απλα κανω ο,τι μπορω για να είναι η κόρη μου στο αλλο 50 % απο αυτο που περιγραφει ο pdorison και ελπιζω να τα καταφερω. Εξαλλου οπως ειπα "αν η κορη μου λέει τετοιες μαλακιες" γιατι ποτε δεν ξερω τι πραγματικα θα κανει, οπως δεν ξερουμε αν και η Μαριζετα τα εκανε αυτα η απλα τα λεει για εντυπωσιασμο, ως wannabe που ειναι
Απόλυτα σωστός
Ρε σεις διαγράψτε το θρεντ τελείως προτού το πάρουν χαμπάρι οι "ανατολικές" βίζιτες και νομίσουν πως όλες οι Ελληνίδες ανταγωνίστριές τους έχουν αυτό το χάλι, γιατί μας βλέπω, εν μέσω οικονομικής κρίσης, αντί για εκπτώσεις να μας ετοιμάζουν αυξήσεις!
supersafe2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
συγγνωμη, με ξερεις και απο χθες για λες οτι δε με βλεπεις ικανο για κατι περισσοτερο η εχεις το κληρονομικο χαρισμα? Συνεχισε να λες ο,τι θελεις αλλα εγω δεν σε προσβαλλα. Και σταματω τις αντεκκλησεις εδω γιατι δε θελω να χεσω τη συζητηση, αλλα και δεν αξιζει να συνεχισω αλλο μαζι σου.Άμα είναι μάπα το καρπούζι μην το τρως δεν σε αναγκάζει κανείς. Προσβολή είναι αυτά που λέω εγώ ή αυτά που κάνει το κάθε μισόμουνο με την παρότρυνση του σπιτιού του; Γιατί έτσι και δε συναινούσε το σπίτι αρχίδια θα έκανε. Κάνε εσύ ότι μπορείς και κάνε και το σταυρό σου μαζί άμα πιστεύεις στο μάρκετινγκ του θεούλη γιατί δε σε βλέπω ικανό για κάτι περισότερο
φιλε supersafe2005 θελεις η δε θελεις οι νεες γενιες ειναι κατεστραμενες απο χερι στο λεω εκ πειρας. μπορει εσυ να εισε ο αυστηροτερος πατερας και να βγαεινει η κορη σου απ το σπιτι με φορμα και στην πιλοτη να αλλαζει και να βαζει το μινι να βγαινει να κανει καμια πιπα και να γυρναει σπιτι να ξαναβαζει τη φορμα και να τη φιλας για καλυνυχτα πιστευοντας οτι εχεις την κορη που παντα ηθελες
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εγω δεν την βρισκω καθολου ασχημη.μια χαρα κοριτσακι δειχνει στις φωτο.
αλλα ασχημη ομορφη δεν εχει σημασια.
εγω την λυπαμαι..
κριμα..πραγματικα...
αλλα ασχημη ομορφη δεν εχει σημασια.
εγω την λυπαμαι..
κριμα..πραγματικα...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν ειναι επιχειρημα αυτο φιλε μου.18 χρονων ειναι μαλακιες θα λεει, τι εχει ζησει για να εχει αποψη...?
αν στα 18 της χαρακτηριζει τον εαυτο της σφετεριστρια...κλαφτα χαραλαμπε!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν λυνεις ετσι το προβλημα...πουτσα και στον καιαδα λεμε!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K