Νέα

Μαριζέτα... 18χρονο πιπίνι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 267
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

syllekths

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
9
Πόντοι
0
file496.jpg

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.024
Πόντοι
3.715
U.N. FOR B I A F R A

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η Μαριζέτα είναι μόλις 18 χρονών με απόψεις που σίγουρα πρέπει να διαβάσεις! Το κορίτσι τα λέει ΟΛΑ με απόλυτη ειλικρίνεια! Έχει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει ένας άντρας!

Ατάκα που σου έχει μείνει από καμάκι;
    Μια φορά περπάταγα με 2 φίλες μου σε έναν κακόφημο δρόμο της Αθήνας για να πάμε σε ένα club. Ένας προσπαθώντας να κάνει τον έξυπνο ρώτησε «πόσο πάει?» εγώ πήρα το σοβαρό μου και είπα «αγόρι μου μην το ψάχνεις δεν θα βρεις ποτέ σου τόσα» ακόμα και τις καλύτερες ατάκες εγώ τις λέω.

Μαλλον απο Φυλης θα περνουσε!Δεν της εκανε σωστο καμακι ο τυπος καλα εκανε και του απαντησε ετσι

Εγω θα της ελεγα "κοιτα να εξοικειωθεις με τα μερη της μελλοντικης σου δουλειας" ή "απο ποιο μπουρδελο το σκασες μωρη καργιολα?"

δεν ξερει να κανει καμακι ο κοσμος  :-

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Μαλλον απο Φυλης θα περνουσε!Δεν της εκανε σωστο καμακι ο τυπος καλα εκανε και του απαντησε ετσι

Εγω θα της ελεγα "κοιτα να εξοικειωθεις με τα μερη της μελλοντικης σου δουλειας" ή "απο ποιο μπουρδελο το σκασες μωρη καργιολα?"

δεν ξερει να κανει καμακι ο κοσμος  :-
μπα...Θεμιστοκλέους(κάνιγγος) η' Κων/πόλεως στο Γκάζι θα λέει.
Σε 2 κλαμπ πήγαινε η κορασίδα όταν ήταν Ελλάδα τώρα στο UK έμαθε να χορεύει σε στύλο.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μπα...Θεμιστοκλέους(κάνιγγος) η' Κων/πόλεως στο Γκάζι θα λέει.
Σε 2 κλαμπ πήγαινε η κορασίδα όταν ήταν Ελλάδα τώρα στο UK έμαθε να χορεύει σε στύλο.
ψυρρη θα πηγαινε :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom