Νέα

Μαριζέτα... 18χρονο πιπίνι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 267
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Δεν μας χέζει το τσόκαρο που θέλει και εφοπλιστές και ακριβά σαλόνια?

Δεν έχει μάνα και πατέρα να τη μαζέψουν?

Αλλά τι περιμένεις? 'Οταν αυτή η γενιά μεγάλωσε με πρότυπα σαν την Πετρούλα, τη
Μενεγάκη και οποιοδήποτε άλλο ανεκδιήγητο τσόλι με οξυζενέ στο μαλλί , τι να ζητήσει από τη ζωή του?
πεστα χρυσοστομεεεεε

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
μετα τα πολλα κοκορετσια που θα πιει κ την τσαπου που θα φαει θα φαει το γειωμα.
Αν κ τετοιου τυπου ξεκωλα δεν θα βαλουν αγγελια στο adoos,olx κτλ παρα μονο απο μαλακα σε μαλακα θα ψαχνουν κονε κ χορηγιες κ πασαρισματα σε φιλους.

ΥΓ απο το 2009 ανενεργο το θρεντ,το ξεκωλο εχει την τιμητικη του αποψε φαινεται

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μαριζέτα = vilma

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ρε συνάδελφοι στρίπερ είναι το τσόλι και εργάζεται Λονδίνο! :o

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω την πρωτη απαντηση διαβασα μονο ....
εχω παθει οβερντοουζ πουτανιας και ξεφτιλας .... θελω να την πετσοκοψω γαμω ...  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω την πρωτη απαντηση διαβασα μονο ....
εχω παθει οβερντοουζ πουτανιας και ξεφτιλας .... θελω να την πετσοκοψω γαμω ...  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

μαζί σου και εγώ αλλά πρώτα να τη ξεκωλιάσω χωρίς σάλιο!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα λέει πολύ ωραία η Μαριζέτα.Ειλικρινής ,πειθαρχημένη  και με σαφέστατο στόχο.Πούτσα,λούσα και χορό είναι η τύπισσα :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
α μην το λες.ο συναγωνισμος τωρα ειναι μεγαλος και οι τιμες δεν ειναι τοσο ψηλες.πρεπει να φανει πολυ τυχερη καποια γυναικα που ψαχνει για να βρει χορηγο που να της εξασφαλισει βιλα στην εκαλη.γενικως τα πραγματα και με τις μοντελες δνε ειναι ευκολα.καταραμενη κριση...χαχαχα.αν και δεν φταει μονο η κριση.οταν καποιος ασχετα ποσο φραγκατος ειναι μπορει να βρει το ιδιο προιον(γιατι για προιοντα μιλαμε οτνα αναφερομαστε σε γυναικες που ψαχνουν χορηγους) σε καλυτερη ποιοτητα και καλυτερη τιμη την στιγμη μαλιστα που υπαρχει εξω σε αφθονια για οσους διαθετουν το παραδακι γιατι να χρυσωσει αυτη?
μην χρησιμοποιεις το δικο μου ονομα.δεν ειμαι εγω αυτος που το ποσταρισε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom