Νέα

Μαριζέτα... 18χρονο πιπίνι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 267
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Το Βολέ...

images

marizeta_147529_5.jpg

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Τα λέει πολύ ωραία η Μαριζέτα.Ειλικρινής ,πειθαρχημένη  και με σαφέστατο στόχο.Πούτσα,λούσα και χορό είναι η τύπισσα :rockon:

ναι βέβαια, τώρα που εργάζεται και ως στριπτιτζού στο Λονδίνο, να δείς πόσοι έλληνες εφοπλιστές θα τρέξουν για να της ζητήσουν το χέρι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ναι βέβαια, τώρα που εργάζεται και ως στριπτιτζού στο Λονδίνο, να δείς πόσοι έλληνες εφοπλιστές θα τρέξουν για να της ζητήσουν το χέρι!!! :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχα.μια απορια εχω.γιατι μια γυναικα που ειναι στριπερ βγαινει εχει προφιλ σε σαιτ για μοντελα?τωρα βεβαια θα μου πεις αυτο σε χαλασε?ουτως η αλλως για μοντελο ηξερε ακομα και η ιδια οτι δεν θα γινει πιστευω συμφωνα με τα στατιστικα της και την εικονα της.ειδατε τι κανει η κριση?διωχνει ταλαντουχα κοριτσια στο εξωτερικο... :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
χαχαχα.μια απορια εχω.γιατι μια γυναικα που ειναι στριπερ βγαινει εχει προφιλ σε σαιτ για μοντελα?τωρα βεβαια θα μου πεις αυτο σε χαλασε?ουτως η αλλως για μοντελο ηξερε ακομα και η ιδια οτι δεν θα γινει πιστευω συμφωνα με τα στατιστικα της και την εικονα της.ειδατε τι κανει η κριση?διωχνει ταλαντουχα κοριτσια στο εξωτερικο... :grin: :grin: :grin:

καλε το modeling.gr ειναι μια παρακμη και μιση ... οποια θελει εχει προφιλ οσο μπαζο και να ειναι ... με λιγο ψαξιμο αν δεν τ εχεις ηδη ψαξει θα δεις τερατα  :S :S :S :S  :P

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

να πάμε μια βόλτα στο Λονδίνο να τη βοηθήσουμε :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλά ρε σεις..οι σαδομαζο τύποι δεν την ξέρετε την Μαριζετα?Περίεργο μου φαίνεται  :think:

Επισκέπτης
...και γενικότερα οι 'Κυριοι των στριπ",δεν την είχατε δει ποτέ σε show?Aνατολή ας πούμε?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Βρεεεεεε τη Μαριζέτα....... Μπράβο Μαριζέτα μπράβο...................... :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ενα κλασσικο ξεκωλο που τωρα κανει ακριβες βιζιτες σε λιγα χρονια θα πεσει το κασε στη βιζιτα και σε μια 5ετια με 10ετια το πολλυ τη βλεπω σε κανα στουντιο αν περασει λιγο ο καιρος 10ετια με 15ετια τη βλεπω για φυλης μερια σιγουραααα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ανορεξικια...

Οι ποδάρες της αλίντισας ειναι θεικς μπροστα της  :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ενα κλασσικο ξεκωλο που τωρα κανει ακριβες βιζιτες σε λιγα χρονια θα πεσει το κασε στη βιζιτα και σε μια 5ετια με 10ετια το πολλυ τη βλεπω σε κανα στουντιο αν περασει λιγο ο καιρος 10ετια με 15ετια τη βλεπω για φυλης μερια σιγουραααα
...δηλαδη σε καμμιά 40αρια χρόνια θα χουμε τη τυχη να γαμησουμε αυτο το σαρδιαμίδι στη Φυλής ?:huh:
Τι να κάνουμε  ας βολευτούμε με τις ανατολικές μέχρι τότε :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
...δηλαδη σε καμμιά 40αρια χρόνια θα χουμε τη τυχη να γαμησουμε αυτο το σαρδιαμίδι στη Φυλής ?:huh:
Τι να κάνουμε  ας βολευτούμε με τις ανατολικές μέχρι τότε :grin:

κατα πως το παει το σεναριο τη βλεπω το πολλυ σε 15 χρονακια στη φυλης και
ναι σιγουρα υπαρχουν καλυτερες επιλογες εξ ανατολης
παντως εχει και το γνωση εαυτον αφου αυτη βλεπει τους αντρες μονο στο χρημα τοτε και αυτη θα της δινουν σημασια μονο για ενα γαμησι και αντε γεια
παντως η συγκεκριμενη το καλο που εχει να κανει ειναι να δηλωθει τελος με μαλακιες θα τα φτιαχνα με εφοπλιστη και οποιον εχει χρημα και τετοιες πιπες και να σταματησει να ειναι πουτανα στη ψυχη και να γινει μια κανονικη πουτανα πολυτελειας να δηλωθει και να λεει πολλυ απλα θελω τοσα για να σου κατσω και τερμα ελεος ποια με την υποκρισια

οσο για τις πιπες που λεει σχετικα με εφοπλιστες και φραγκατους θα της πω μια πολλυ φραση ενος πολλυ καλου και ψαγμενου φιλου μου
το χρημα παει παντα στο χρημα τα υπολοιπα ειναι για το σινεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom