EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
ναι ισως οταν δει πως ειναι να τον τρωει απ'τον κωλο.
Τώρα και άλλη μια φορά....
ναι ισως οταν δει πως ειναι να τον τρωει απ'τον κωλο.
Το ωραίο είναι να βρεθεί κάποιος σωστός που θα τη πηδήξει από όλες τις τρύπες
εχω μαθει να κοιταω πισω απο αυτο που δειχνουν ορισμενοι ανθρωποι....
νταξει ειπαμε..ροζ συννεφακι...
απλα πιστευω οτι κανενας ανθρωπος δεν εχει μονο μια πλευρα.
Αυτη δε προκειται να αλλαξει.
οχι...δεν ειναι θαρρος ..θρασος κ μαγκια το βλεπει..Δεν μας ενοχλησε η εν λογω κορασιδα.
Αν δεις καποια σελιδα παρα πισω αναφεραμε οτι ειχε τ'αρχιδια να το παραδεχτει.
Αυτο ομως δινει το δικαιωμα για σχολιασμο και μια παραπανω αποδειξη της γυναικειας πουτανιας.. Αυτα.
Βλέπω πολύς κόσμος έχει ενοχληθεί,..!
Τι σας ενόχλησε δηλαδή ?
Που λέει αυτά, που όλες μα όλες οι Ελλεϊνίδες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ?
οχι...δεν ειναι θαρρος ..θρασος κ μαγκια το βλεπει..
Το ενοχλητικό είναι ότι η πουτάνα που δουλεύει σε σπίτι είναι κατακριτέα από την κοινωνία (κακώς) ενώ αυτό το πορνίδιο όχι.Θα την παραδεχόμουνα αν έλεγε :είμαι πουτάνα, στα ίσαΒλέπω πολύς κόσμος έχει ενοχληθεί,..!
Τι σας ενόχλησε δηλαδή ?
Που λέει αυτά, που όλες μα όλες οι Ελλεϊνίδες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ?
Η μήπως που έχει τ άντερα να βγεί και να τα πεί ?
Ναι ρε ! Ετσι μεγαλώνουν τα παιδάκια σήμερα και χτες και προχτές και πάντα ! Με το όνειρο να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και να βρούνε ένα δεύτερο μπαμπά να τις ταϊζει και που και που, να τις πηδάει κι όλας!
Δε φταίει αυτό, ούτε το καθε αυτό ! Ετσι το μεγάλωσαν κι αυτό και όλα τα λιγότερο ή περισσότερο ξέκολα που περνάνε στη ζωή μας και μας πουλάνε αγάπες κι έρωτες παντοτινούς, μέχρι να δέσουνε το γάϊδαρο με κανα παιδί και μετά βγαζουν το τέρας που έμαθαν να κρύβουν μέσα τους.
Αν κάτι θα πρεπε να ενοχλεί είναι ο τρόπος που όλοι φερόμαστε σ αυτά τα παιδάκια και που απο μικρά τα μαθαίνουμε στο ευκολο, γρήγορο και ανώδυνο όφελος.
Εγώ φίλοι μου, απόλαυσα την ειλικρίνιά της, τα όνειρά της, που είναι ο ορισμός του παραλογισμού που όλοι ζούμε, και για άλλη μιά φορά διαπίστωσα οτι μόνο με πουτάνες έχουμε να κάνουμε,....Τουλάχιστον αυτές που δουλέυουν στα σπίτια έχουν τ αρχίδια να πουλάνε το κορμί τους και να κονομάνε στα ίσα και όχι στο σπίτι του κάθε μαλάκα που παντρεύτηκαν για να τον ξεζουμίσουν ανώδυνα. Αυτο (το ανώδυνο ξεζούμισμα του μαλάκα -που όλες επιδιώκουν-), είναι για μένα η έσχατη πουτανιά και δε τη γουστάρω, δεν την ανέχομαι και όπως έχω ξαναπεί, όταν και άμα παντρευτώ, πουτάνα στο επάγγελμα θα πάρω !
Ευχαριστώ για το χρόνο σας !
Θα την παραδεχόμουνα αν έλεγε :είμαι πουτάνα, στα ίσα
Στατιστικά
Ηλικία 18
Ύψος 1,62 μ.
Βάρος 44 κιλά
Στήθος 79 cm
Μέση 64 cm
Γοφοί 86 cm
Σωματότυπος Λεπτός/η
α μην το λες.ο συναγωνισμος τωρα ειναι μεγαλος και οι τιμες δεν ειναι τοσο ψηλες.πρεπει να φανει πολυ τυχερη καποια γυναικα που ψαχνει για να βρει χορηγο που να της εξασφαλισει βιλα στην εκαλη.γενικως τα πραγματα και με τις μοντελες δνε ειναι ευκολα.καταραμενη κριση...χαχαχα.αν και δεν φταει μονο η κριση.οταν καποιος ασχετα ποσο φραγκατος ειναι μπορει να βρει το ιδιο προιον(γιατι για προιοντα μιλαμε οτνα αναφερομαστε σε γυναικες που ψαχνουν χορηγους) σε καλυτερη ποιοτητα και καλυτερη τιμη την στιγμη μαλιστα που υπαρχει εξω σε αφθονια για οσους διαθετουν το παραδακι γιατι να χρυσωσει αυτη?Καλο αλλα αγουρο μουνακι. Αμφιβαλλω αν ειναι καν 18. Κλασσικη περιπτωση μουνακιου που επειδη εκανε μερικες και καλα εναλακτικες ψαγμενες φωτογραφισεις νομιζει οτι επιασε τον ταυρο απο τα κερατα. Κλασσικη περιπτωση ιντερνετικης γκομενας που εγινε (ψευτο)γνωστη εν μια νυκτι μεσω facebook και myspace. Προφανως θα ειναι απο καμμια φτωχογειτονια και θα καταλαβε απο μικρη οτι αν θελει να γλιτωσει απο τη μιζερια της θα πρεπει να ... γδυθει απο νωρις. Μακαρι να ευτυχησει. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της γενιας του Κωστοπουλου, του Θεμου, των reality και της εκαστοτε Σασα Μπαστα. Μετα θα πρωοθηθει στο κυκλωμα της βιζιτας και στα 20+ της θα εχει βιλα στην Εκαλη!!!