petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.545
- Πόντοι
- 41.813
αναμένουμε αδερφέ..εγινε συναντηση με μαριτινα.να βρω χρονο και θα γραψω σχετικα.χωρις να ερθω σε αντιπαραθεση με μελη που σεβομαι και παραδεχομαι για τα γραφομενα τους και γενικα για την συμπεριφορα τους,θα εχω καποιες διαφοροποιησεις στις εκτιμησεις μου.και κατι αλλο,ασχετο με το νημα.εκανα τσαρκα και σε μαγαζια μασαζ,περι του κεντρου.εγω δεν ειδα καμια σχεση,ως προς την εικονα και εμφανιση,σε κανενα,με οτι πλασαρεται εδω μεσα.θα αναφερθω και γιαυτα στο νημα,μασατζιδικα που γαμας.καποιοι νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο και προτεινουν παρακμη.
... δημιουργικη :S :S τι εννοεις ρε τυπε Της πηρε ωρα δηλαδη να τραβηξει μια τετοια σελφι :S σου πηρε πολυ ωρα τυπε για να μας εξιταρεις με αυτο το δημιουργικο ποστ
φαινεται και το κωλοχαρτο απο πισω... δημιουργικη :S :S τι εννοεις ρε τυπε Της πηρε ωρα δηλαδη να τραβηξει μια τετοια σελφι :S σου πηρε πολυ ωρα τυπε για να μας εξιταρεις με αυτο το δημιουργικο ποστ
Δυο φορες συναντηση με το μωρακι παρα πολυ καλα ολα,καθαρη ευγενικη κ μ πολυ ορεξη περασα παρα πολυ καλα..
μικρο βυζι,κωλαρα σφιχτη ,χυνει ασταματητα ,στον εξαφανιζει κ γενικα γουσταρει παρα πολυ το sex ,καβλωνει κ περνει πολλες πρωτοβουλιες
γενικα πιστευω οτι αξιζει εγω δυο φορες απο 1 ωρα την εχω δει κ θελω να την ξαναδω κ αν μπορω κ για περισοτερες ωρες,αυτη ειναι η γνωμη μου.
εγω περασα πολυ καλα.
Μα ρε Τασο ειναι κατι φασεις που τον διαβαζω τον πουστη και λεω ... μα καλα επιτηδες το κανει η παιζει με τα ματια μας και την νοημοσυνη του bou , σε κατι αλλες φασεις παλι θελω λυσαρι απο γραφη Αζτεκων για να τον διαβασω το τυπο :S :Sφαινεται και το κωλοχαρτο απο πισω
μένω σ ενα σημείο όλης της φωτογραφίας...