anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Θα πάρει καιρό μάλλον μέχρι να καταφέρω να στείλω μνμ
μέχρι να έρθει ο καιρός για κλάδεμα...και ακόμα περισσότερο καιρό να πάρω το τηλέφωνο ….!
Θα πάρει καιρό μάλλον μέχρι να καταφέρω να στείλω μνμ
μέχρι να έρθει ο καιρός για κλάδεμα...και ακόμα περισσότερο καιρό να πάρω το τηλέφωνο ….!
Υπερβολές, είσαι ήδη έτοιμος για μνμ...Θα πάρει καιρό μάλλον μέχρι να καταφέρω να στείλω μνμ
Μιλάς με γρίφους γέροντα...μέχρι να έρθει ο καιρός για κλάδεμα...
λες...?Μιλάς με γρίφους γέροντα...
Ε, ναι, το κλάδεμα ελιάς, λεμονιάς, αμπελιού; Να ξέρουμε για ποια εποχή μιλάμελες...?
Δυο λογια κι απο μενα.
αυτα
Peter
θα έμπαινα στην διαδικασία να το αναλύσω αλλά δεν έχει νόημα! Γιατί δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις..
Δεν έχουμε βρεθεί καν οπότε δεν έχει νόημα να κάνουμε μια φανταστική λογομαχία που δεν θα φέρει αποτελέσματα κ θα γίνει απλά φαύλος κύκλος.
εμ...?παντως να σου πω κατι στα τοσα οσα χρονια ασχολουμε δεν εχω ενοχληθει ποτε μου απο καμια ;) εχουν μονο ενα κακο μιλανε πολυ και με εμας τους πελατες λεγοντας πραγματα σου που θα τους εκμυστηρευτείς :- απλος πιστευω οτι μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας
Peter
θα έμπαινα στην διαδικασία να το αναλύσω αλλά δεν έχει νόημα! Γιατί δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις..
Δεν έχουμε βρεθεί καν οπότε δεν έχει νόημα να κάνουμε μια φανταστική λογομαχία που δεν θα φέρει αποτελέσματα κ θα γίνει απλά φαύλος κύκλος.
τόσες φορές το είπαμε...Θα έλεγα η νυματοθέτρια να δέχεται τις όποιες κρητικές , διότι από την στιγμή που αποφάσισε να εκτεθεί σε ένα τέτοιο site και μέσα από αυτό να βρεί πελάτες, είναι επόμενο να έχει την ανάλογη αντιμετώπιση.
Εγώ την κοπελιά δεν την συνάντησα ποτέ, απλά θα σας πω μια ιστορία για σκέψη και σχολιασμό μια και έρχεται Σαββατοκύριακο ....
Πριν μερικούς μήνες μου ήρθε ένα μνμ στο viper και με τις ανάλογες φώτο, οι κοπελιά που μου έστειλε το μνμ, μου είπε ότι βρήκε τον αριθμό από μια κοινή μας φίλη όπου πάρα τις προσπάθειές μου να μου πει ποια είναι, μου έλεγε συνεχώς ότι θα μου πει από κοντά... Για όσους δεν το γνωρίζεται δεν μένω Αθήνα και απλά έρχομαι για τις δουλειές και φυσικά περνάω όσο μπορώ καλά.
Όταν λοιπόν είμαι έτοιμος να κλείσω το πολυπόθητο ραντεβού εμφανίζεται το συγκεκριμένο νήμα με τις ανάλογες φωτος που έχουμε δει.
Διαπιστώνω προς έκπληξή μου ότι είναι ίδιες με τις δικές μου, με την μόνη διαφορά την περούκα που φοράει... γιατί εγώ περούκα την βλέπω εκτός αν τα έχει βάψει όντως έτσι όπου θα μας μπορέσουν να μας το επιβεβαιώσουν τα παλικάρια που την είδαν.
Σε μνμ μου προς την κοπελιά αν έβαλε αγγελία κάπου μου είπε πως όχι και έκτοτε χάθηκε όπως και το viper....
Αυτά κύριοι από εμένα τα συμπεράσματα δικά σας....
και σε εμενα ακριβως το ιδιο αδερφε συνέβη. Και δεν μου έλεγε που βρήκε το τηλΘα έλεγα η νυματοθέτρια να δέχεται τις όποιες κρητικές , διότι από την στιγμή που αποφάσισε να εκτεθεί σε ένα τέτοιο site και μέσα από αυτό να βρεί πελάτες, είναι επόμενο να έχει την ανάλογη αντιμετώπιση.
Εγώ την κοπελιά δεν την συνάντησα ποτέ, απλά θα σας πω μια ιστορία για σκέψη και σχολιασμό μια και έρχεται Σαββατοκύριακο ....
Πριν μερικούς μήνες μου ήρθε ένα μνμ στο viper και με τις ανάλογες φώτο, οι κοπελιά που μου έστειλε το μνμ, μου είπε ότι βρήκε τον αριθμό από μια κοινή μας φίλη όπου πάρα τις προσπάθειές μου να μου πει ποια είναι, μου έλεγε συνεχώς ότι θα μου πει από κοντά... Για όσους δεν το γνωρίζεται δεν μένω Αθήνα και απλά έρχομαι για τις δουλειές και φυσικά περνάω όσο μπορώ καλά.
Όταν λοιπόν είμαι έτοιμος να κλείσω το πολυπόθητο ραντεβού εμφανίζεται το συγκεκριμένο νήμα με τις ανάλογες φωτος που έχουμε δει.
Διαπιστώνω προς έκπληξή μου ότι είναι ίδιες με τις δικές μου, με την μόνη διαφορά την περούκα που φοράει... γιατί εγώ περούκα την βλέπω εκτός αν τα έχει βάψει όντως έτσι όπου θα μας μπορέσουν να μας το επιβεβαιώσουν τα παλικάρια που την είδαν.
Σε μνμ μου προς την κοπελιά αν έβαλε αγγελία κάπου μου είπε πως όχι και έκτοτε χάθηκε όπως και το viper....
Αυτά κύριοι από εμένα τα συμπεράσματα δικά σας....
και σε εμενα ακριβως το ιδιο αδερφε συνέβη. Και δεν μου έλεγε που βρήκε το τηλ
Και υπαρχουν και αλλες που τις εχει παρει το μισο σαιτ αλλα λενε να μην αναφερθει τιποτα εδω μεσα γιατι πανε μονο με 3-4 και καποιοι τις πιστευουνΠολλες κοπέλες εδώ που έχουν ανοίξει ενα νήμα δούλευαν κάπου κάποτε. Δηλαδή πιστεύω οι περισσότερες σε γραφείο η στούντιο κλπ η μόνες τους μεσώ αγγελιών, κάποιος κάποια τους άνοιξε την πόρτα και μπήκαν .
Εγω εδώ ξέρω κοπέλα που δούλευε σε γραφείο και εδώ στο σαιτ έχει και σελίδα κριτικών ,άλλα τώρα δουλεύει μονή της μου είπε μόλις την αναγνώρισα να μην γράψω και πω κατι και τηρησα και τηρω τον λόγο μου .
Ξεχασα να γραψω οτι εχει κ εδω μεσα σελιδα και μου το ειπε γιατι δεν θελει να το μαθει το γραφειο που δουλευε .Και υπαρχουν και αλλες που τις εχει παρει το μισο σαιτ αλλα λενε να μην αναφερθει τιποτα εδω μεσα γιατι πανε μονο με 3-4 και καποιοι τις πιστευουν
ευτυχώς δεν είπες τίποτα...Ξεχασα να γραψω οτι εχει κ εδω μεσα σελιδα και μου το ειπε γιατι δεν θελει να το μαθει το γραφειο που δουλευε .
ΩραιοςΞεχασα να γραψω οτι εχει κ εδω μεσα σελιδα και μου το ειπε γιατι δεν θελει να το μαθει το γραφειο που δουλευε .