pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εμενα παντως το γεγονος οτι ενω εχω γραψει δημοσια πως θελω το τηλ της για ραντεβου και πως της εχω στειλει πμ επισης και δεν το εχει στειλει με βαζει σε υποψιες για το ποιος αποφασιζει και τι
ειναι η μονη ανεξαρτητη που δεν μ εχει στειλει τηλ ακομα και η λιζα που το εστελνε αραια το πηρα μετα απο καιρο
και πιστεψτε με εχω συναντησει ανεξαρτητες που παρακαλαγανε μερικοι για τηλ χρονια μεχρι και κοριτσια που το δινανε τζαμπε και εδω το πηγανε στο θεο -διαφορα και πολλα σκηνικα για ολα τα γουστα-
οπωτε με βαζει σε υποψιες αν αυτος που τη δασκαλευει εχει προβλημα μαζι μου
καλα μην ανησυχεις δεν εχω θαψει ποτε κοπελα σε κριτικη και παντα με οσες περναγα καλα τους εγραφα κατι , συνηθως με οσες δεν περναω καλα απλα γραφω μερικα σχολια τι να προσεξει ο καθε παικτης
οπωτε αυτος που αποφασιζει που θα δωθει και που οχι τηλ δεν εχει λογω
επισης ενα ανοικτο νημα χωρις πληροφορηση και χωρις τηλ καλο ειναι αμα δεν δινεται τουλαχιστον σε παλιους παικτες να μην υπαρχει
καλο το προμοτοριλικι αλλα εχει και ορια
ειναι η μονη ανεξαρτητη που δεν μ εχει στειλει τηλ ακομα και η λιζα που το εστελνε αραια το πηρα μετα απο καιρο
και πιστεψτε με εχω συναντησει ανεξαρτητες που παρακαλαγανε μερικοι για τηλ χρονια μεχρι και κοριτσια που το δινανε τζαμπε και εδω το πηγανε στο θεο -διαφορα και πολλα σκηνικα για ολα τα γουστα-
οπωτε με βαζει σε υποψιες αν αυτος που τη δασκαλευει εχει προβλημα μαζι μου
καλα μην ανησυχεις δεν εχω θαψει ποτε κοπελα σε κριτικη και παντα με οσες περναγα καλα τους εγραφα κατι , συνηθως με οσες δεν περναω καλα απλα γραφω μερικα σχολια τι να προσεξει ο καθε παικτης
οπωτε αυτος που αποφασιζει που θα δωθει και που οχι τηλ δεν εχει λογω
επισης ενα ανοικτο νημα χωρις πληροφορηση και χωρις τηλ καλο ειναι αμα δεν δινεται τουλαχιστον σε παλιους παικτες να μην υπαρχει
καλο το προμοτοριλικι αλλα εχει και ορια