KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.983
- Πόντοι
- 6.166
δεν είσαι του κύκλου της
Αυτη δεν βλεπει κυκλους αλλα ομαδες .Διαφορες ομαδες αιματος ποδοσφαιρου κλπ
δεν είσαι του κύκλου της
ωραίο βιντεάκι...Αυτη δεν βλεπει κυκλους αλλα ομαδες .Διαφορες ομαδες αιματος ποδοσφαιρου κλπ
Είδα ότι το λέτε και το ξαναλέτε. Δεν υπάρχει κλειστός κύκλος αλλά ούτε είμαι και για μαζική παραγωγή.
Αποδεκτό και σεβαστό!Είδα ότι το λέτε και το ξαναλέτε. Δεν υπάρχει κλειστός κύκλος αλλά ούτε είμαι και για μαζική παραγωγή.
αν έλεγε αναπαραγωγής θα το καταλάβαινες?
από την στιγμή που ΔΕΝ είσαι κλειστού κύκλου [όπως λες εσύ] γιατί έχεις το τηλέφωνο σου κρυφό...?Είδα ότι το λέτε και το ξαναλέτε. Δεν υπάρχει κλειστός κύκλος αλλά ούτε είμαι και για μαζική παραγωγή.
από την στιγμή που ΔΕΝ είσαι κλειστού κύκλου [όπως λες εσύ] γιατί έχεις το τηλέφωνο σου κρυφό...?
το site εκτός από μέλη έχει και επισκέπτες...
τοτε εισαι κλειστου κυκλου αν δεν δινεις το τηλ σ η το δινεις η δεν το δινεις!!Γιατί δεν είμαι για "μαζική κατανάλωση" όπως παρά πολύ σωστά με διόρθωσε ο κύριος πιο πάνω.
Γιατί δεν είμαι για "μαζική κατανάλωση" όπως παρά πολύ σωστά με διόρθωσε ο κύριος πιο πάνω.
ποιο σχολείο μου προτείνεις να μάθω ΝΕΑ ελληνικά...?Γιατί δεν είμαι για "μαζική κατανάλωση" όπως παρά πολύ σωστά με διόρθωσε ο κύριος πιο πάνω.
που επεναλαμβάνω ΔΕΝ είναι κατακριτεα ούτε περίεργη, το έχουν κανει κι άλλες και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία...(βλέπε βαλέρια, βερόνικα, λίζα κλπ).
ποιο σχολείο μου προτείνεις να μάθω ΝΕΑ ελληνικά...?
Να είναι υψηλού επιπέδου. Μορφωτικού και κοινωνικού ταυτόχρονα. Ξέρω ότι τους περισσότερους το τελευταίο δεν τους ενδιαφέρει καθόλου, γι αυτό και δεν θα σταθώ ιδιαίτερα αλλά για μένα είναι πολύ βασικό.
>Δεν μπορείς να φτάσεις σε τέτοιο υψηλό επίπεδο. Πρέπει να είσαι ευγνώμων μόνο και μόνο που σου δόθηκε η ευκαιρία να την διορθώσεις!!
Είδα ότι το λέτε και το ξαναλέτε. Δεν υπάρχει κλειστός κύκλος αλλά ούτε είμαι και για μαζική παραγωγή.
Γιατί δεν είμαι για "μαζική κατανάλωση" όπως παρά πολύ σωστά με διόρθωσε ο κύριος πιο πάνω.
ακομα και σε σχέση με την Λίζα είναι και πιο ακριβή και χειρότερη εμφανισιακά...
Δηλαδή φίλε έχεις πάρει Λίζα;
Δοκίμασες και Μαριτίνα;
Απ´ ότι φαίνεται είχες πάρει και Βερόνικα;
Έχεις ίδια άποψη ή από τις φωτό ότι έχει αρπάξει η χούφτα σου;
Και γιατί δεν γράφεις κάτι πιό συγκεκριμένο;Έχω ιδία άποψη.