Κρίμα γτ τόσα χρόνια σε έχω σε εκτίμηση κ θα περίμενα το ίδιο κ από σένα. Προφανώς ρώτησες αν είμαι ο προσωπικός της φωτογράφος ειρωνικά κ όχι αστειευόμενος, όπως αρχικά κατάλαβα κ απάντησα ανάλογα.
Τα ξεκατινιάσματα γίνονται από όλους όσους βλέπουν μια κριτική κ αρχίζουν το κράξιμο χωρίς λόγο.
Κ φυσικά δε θα ήταν ίδιες οι κριτικές. Απ' ότι είδα με τον πρώτο που έγραψε μας χωρίζουν 10 χρόνια. Ούτε συνομίλικοι είμαστε λοιπόν, ούτε μαζί στο δωμάτιο είμασταν. Το περίεργο αδερφέ είναι όταν όλοι γράφουν τα ίδια.
προσωπικός φωτογράφος το ρώτησα αστειευόμενος,εισέπραξα ειρωνεία αλλά κλάϊν.
Εδώ μέσα σε αυτό το τοπικ εκτός απο αυτόν που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της κοπέλας,δεν την έχω πέσει σε άλλον.
Επειδή όμως ούτε χθεσινός είμαι,ούτε μικρός δεν παρεξηγούμαι και δεν θίγομαι τόσο εύκολα.
Αναφορικά με αυτά που έγραψε η "κοπέλα",εσύ δεν είσαι ο ιδανικός για να στείλει το τηλέφωνο της.
Μην μπαίνεις σε θέση άμυνας να εξηγήσεις γιατί είπες την μια χοντρή και γιατί αποκάλεσες την άλλη αχλάδω,η ουσία δεν είναι αυτή,αυτό που μετράει είναι ότι δεν είσαι στα "θέλω" της "κοπέλας"
Να επισημάνω οτι ζήτησα ευγενικά μόνο μια φορά το κινητό της,δεν πήρα απάντηση,δεν ξαναέστειλα ποτέ,προσφέρθηκε γνωστός μου απο μόνος του να μκυ το δώσει αλλά είπα οτι δεν θα πάρω.
Επίσης δεν πολυπαίρνω γραφεία,σέβομαι τις όποιες ανεξάρτητες,είμαι σωστός και πληρώνω με το παραπάνω,αλλά όταν η άλλη είναι φόλα θα το γράψω και ξέρω οτι η κριτική μου θα έχει και πέραση.
Τα σέβη μου σε όλους και την καλησπέρα μου