Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.071
- Πόντοι
- 2.606
θα έχω κεράκια αν χρειαστεί, να ταιριάζειτο νου σου να ειναι και μεσα τα φωτα ανοιχτα
θα έχω κεράκια αν χρειαστεί, να ταιριάζειτο νου σου να ειναι και μεσα τα φωτα ανοιχτα
ξέρω τι πας να κάνεις...Που με καλεις κι εσυ?Εδω συχναζουν μισθωτοι και φαν της Σταματινας![]()
Πάμε μαζίθα ερθω και εγω
για πες![]()
Άμα χρειαστείτε ψήστη για το bbq εδώ. Για χύστη ρωτήστε αλλού.Θα παίξει barbeque πάρτι με Ρωσίδια σε απομονωμένη βίλα μπιενμπι στο Σούνιο
Λεπτομέρειες πμ![]()
Με βολευειΣτα σεπολια... Κοντά στο μετρό
Πρώτα απ όλα σε 110m2 που λέει, με την κατάλληλη διαμόρφωση χωράει 15+ ζευγάρια για παρτούζα αλλά τα 200/ζευγάρι δεν τα βλέπει ούτε με το κυάλι!!!200 το ζευγάρι, 4 ζευγάρια, 800 τη βραδιά. Στα Σεπόλια.
Λίγα είναι φίλε. Σε κλέβουν.
Eγω μόνο για το barbequo θα έρθω ..Έξαλλου το ειπα και από πριν....Θα παίξει barbeque πάρτι με Ρωσίδια σε απομονωμένη βίλα μπιενμπι στο Σούνιο
Λεπτομέρειες πμ![]()
Eγω μόνο για το barbequo θα έρθω ..Έξαλλου το ειπα και από πριν....![]()
Καλέ μου φίλε εγώ θα φέρω το κρέας και εγώ θα ψήσω για να φάω κιόλας συγνώμη αλλά δεν εμπιστευτούμε άλλον ...Δεν θα γαμήσω που δεν θα γαμήσω να μην φάω κιόλας αμαρτία..Αν ειναι φερε το κρασί και της μπύρες...Άμα χρειαστείτε ψήστη για το bbq εδώ. Για χύστη ρωτήστε αλλού.
συγνωμη αλλα οι μπυρες ειναι κλεισμενες ..πρασινες κιολας το χρωμα που αγαπαειΚαλέ μου φίλε εγώ θα φέρω το κρέας και εγώ θα ψήσω για να φάω κιόλας συγνώμη αλλά δεν εμπιστευτούμε άλλον ...Δεν θα γαμήσω που δεν θα γαμήσω να μην φάω κιόλας αμαρτία..Αν ειναι φερε το κρασί και της μπύρες...![]()