Νέα

Μονοκατοικία για συνάντηση swingers

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxppaadd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.339
Πόντοι
12.056
Πότε θα είναι διαθέσιμη η μονοκατοικία ? :coffee:
θα εχει και πισινα :wink:
fouskotos.jpg

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.197
Πόντοι
3.446
Τι γίνεται εδώ προχωράει?έχουν μπει κρεβάτια, καναπέδες κλπ κλπ ??

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.084
Πόντοι
3.846
Πρώτα απ όλα σε 110m2 που λέει, με την κατάλληλη διαμόρφωση χωράει 15+ ζευγάρια για παρτούζα αλλά τα 200/ζευγάρι δεν τα βλέπει ούτε με το κυάλι!!!
Με 700 πας τριήμερο σε 5άστερο, με full πρωινό!!!
Ο τύπος δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα που του έθεσα στο αρχικό μου μήνυμα παρά μόνο ότι το κάνει για οικονομικό όφελος. Κατά τα λοιπά μου μοιάζει ότι θέλει να χωθεί στην κοινότητα των swingers χωρίς να έχει γυναίκα.
Αν στο ελάχιστο είχε επιχειρηματικές βλέψεις, δεν θα απευθυνόταν στο κοινό του bou αλλά θα στόχευε σε μεγαλύτερο target group.
Τύπε, κρύψε και κάμερες!! Είναι μαλάκες οι πελάτες δε θα καταλάβουν τίποτα!!!
:cheesy::cheesy::cheesy:
Kλασική περίπτωση που τον έχει κάνει λάστιχο.

Νηματοθέτη κοίτα τη δουλειά σου να αποσβέσεις την ανακαίνιση, να βγάλεις λεφτά από τη μονοκατοικία και άσε τις παρτούζες. Αν θες να γνωρίσεις ζευγάρια και να μπεις στο χώρο κάνε focus να βρεις μια γυναίκα που θα γουστάρει τέτοια σκηνικά.

Και στην τελική αν (που δε νομίζω) είσαι επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να βγάλει λεφτά από τα swingers parties ,φρόντισε να πας να δεις τι παίζει ,τι επένδυση απαιτείται και να γνωρίσεις τους ανθρώπους που θα σου φέρουν τους πελάτες.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
36.979
Πόντοι
22.936

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.379
Πόντοι
11.146
Παιδιά καλησπέρα, εχω μια μονοκατοικία που την ανακαινίζω για να την μισθώνω ως Airbnb... Η ανακαίνιση προχωράει και θέλω να την εχω έτοιμη μέχρι τέλη Μαΐου... Στον αυλειο χώρο θα τοποθετήσω και μια μικρή πισίνα διαστάσεων 3,20 Χ 5,50 μέτρα.... Η μονοκατοικία είναι 110 τετραγωνικά.... Οι γείτονες δεν έχουν οπτική επαφή με την αυλή που θα είναι η πισίνα.. Σκέφτομαι να την μισθώνω σε swinger's για πάρτυ... 4 ζευγάρια τα χωράει άνετα... Θα προχωρήσει κάτι τέτοιο?? Θα έχω θέμα.?? Έχω προβληματιστει... Αν έχει γνώση κάποιος ας βοηθήσει
...αρχοντα, περα απο την πλακα, πρεπει να αποφασισεις κατ'αρχην εαν θα το κανεις AirBnB ή χωρο swinger γιατι χρειαζεται τελειως διαφορετικη διαρρυθμιση ο χωρος στο καθενα! Σε φιλικο για swinger χωρο θες πολυ μεγαλο κοινοχρηστο χωρο (καθιστικο) με πολλους μεγαλους καναπεδες, χωρο στην κουζινα για ψυγεια κ χωρο σερβιρισματος των ποτων ή του μπουφε, τουλαχιστον 2 wc με τα αναλογα ντουζ, ενα μικρο χωρο για ντουλαπια για τα προσωπικα πραγματα των φιλοξενουμενων και τελος 2-3 κρεβατοκαμαρες με υπερδιπλα+ κρεβατια. Επισης πρεπει ο χωρος να ειναι μακρυα απο "γειτονια", με διακριτικοτητα κ χωρο για παρκαρισμα.
Οποτε οπως σε βλεπω καντο καλυτερα απλο AirBnB και μην ψαχνεσαι :hi:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
36.979
Πόντοι
22.936
...αρχοντα, περα απο την πλακα, πρεπει να αποφασισεις κατ'αρχην εαν θα το κανεις AirBnB ή χωρο swinger γιατι χρειαζεται τελειως διαφορετικη διαρρυθμιση ο χωρος στο καθενα! Σε φιλικο για swinger χωρο θες πολυ μεγαλο κοινοχρηστο χωρο (καθιστικο) με πολλους μεγαλους καναπεδες, χωρο στην κουζινα για ψυγεια κ χωρο σερβιρισματος των ποτων ή του μπουφε, τουλαχιστον 2 wc με τα αναλογα ντουζ, ενα μικρο χωρο για ντουλαπια για τα προσωπικα πραγματα των φιλοξενουμενων και τελος 2-3 κρεβατοκαμαρες με υπερδιπλα+ κρεβατια. Επισης πρεπει ο χωρος να ειναι μακρυα απο "γειτονια", με διακριτικοτητα κ χωρο για παρκαρισμα.
Οποτε οπως σε βλεπω καντο καλυτερα απλο AirBnB και μην ψαχνεσαι :hi:
Να γαμήσει απλά θέλει ο άνθρωπος μαν :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.339
Πόντοι
12.056

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.022
Πόντοι
3.506
δεν εχει πονηρο μυαλο φιλε ειναι αγνο παιδι με τον χυσε μεσα ειχε μονο παρτιδες
Φοβούμαι καλέ μου φίλε Πολυζωη πως με με τη τόση αγνή ψυχή του και το τόσο αθώο μυαλό του μήπως τον εκμεταλλευτούνε κάποιοι εδώ μέσα..:hi::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.339
Πόντοι
12.056
Φοβούμαι καλέ μου φίλε Πολυζωη πως με με τη τόση αγνή ψυχή του και το τόσο αθώο μυαλό του μήπως τον εκμεταλλευτούνε κάποιοι εδώ μέσα..:hi::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
ναι ναι ο βασιλακης καιλας του bou :tooth::tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom