Ξενέρωτέ
Μην βάζεις 2 τόνους κοπελιά, ο άλλος έγραψε είσαι μορφωμένη!
Ξενέρωτέ
με οποία κριτήρια θέλει ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφί ίσως να κρίνει με βάση τα μαργαριτάρια δικαίωμα της στο πώς θα δουλέψει δικαίωμα μου αν θα της κάνω την τιμή να την επιλέξωπαίχτη σε όλες στέλνουν ένα κάρο μαλακίες βλέπεις τους βολεύει η ανωνυμία...
εδώ τι να συζητάμε όταν είναι μια εργαζόμενη σε δημόσια θέα με επιλεκτικό κοινό...?
με ποια κριτήρια στέλνει το τηλέφωνο της και δέχεται πελάτες...?
τα υπόλοιπα ενήλικες είμαστε τα βασικά του ίντερνετ τα γνωρίζουμε βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει...
Εδώ έχω λάβει εγώ περίεργα πμ λόγω άβαταρ προφανώςαν οι κοπέλες έβγαζαν στην φορά το τι πμ λαμβάνουν με ονόματα οι μισοί από εδώ μέσα θα είχαν κλείσει το λογαριασμό τους
Ατυχημα που συμβαινει συχνα οταν μπαινεις απο κινητοΜην βάζεις 2 τόνους κοπελιά, ο άλλος έγραψε είσαι μορφωμένη!
νοικιάζετε κοπέλα σε προνομιακή τιμή με την ώρα...Θα κάνεις τοποθέτηση προϊόντος;
Κάποιος πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα:
Μιας και κανείς γλυφωκολι σου δίνω 200€ για ένα 2 ωρο είσαι μέσα ;
Να ανακοινώσω ότι δεν κάνω εκπτώσεις οποίος θέλει κατι πιο φτηνό να Απευθυνθεί κάπου άλλου.
Αύριο που θα έχω λίγο χρονο θα σας στείλω και αλλά τέτοια μαργαριτάρια
Μην βάζεις 2 τόνους κοπελιά, ο άλλος έγραψε είσαι μορφωμένη!
όλα κ όλα τον χασοδικη μόνο εγώ τον βρίζω εσύ σεβασμό στο Αλέξανδρο αν δεν χερετησει αυτός δεν ξεκινάει νήμα κοπελαςΞενέρωτέ
Ατυχημα που συμβαινει συχνα οταν μπαινεις απο κινητο
Εγω ποτε δεν παρακινησα κανενα μελος για να κανει πολυωρα ραντεβου . Με την ιδια λογικη ολες οι κριτικες μου ειναι προμο για τις κοπελες που δει μερχρι τωρα . Εαν εκανα πολυωρο ραντεβου μονο με την Μαριτινα ισως ειχε μια βαση αυτο που λες . Τωρα οχι . Προτειμω τα πολυωρα ραντεβου . Προτειμω να κανω ενα ραντεβου τον μηνα 3 ωρων παρα τρια ραντεβου της μιας ωρσς. Ο καθε ενας κανει οτι ραντεβου του αρεσει .λοιπόν να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά...
κάνεις πολύωρα ραντεβού ...καλά κάνεις...οπότε το τηλέφωνο σου είναι ζάχαρη για εργαζόμενες και νταλαβερτζήδες...
ποτέ δεν σου είπα για χρήματα... δικά σου είναι κάντα ότι θέλεις...
όσο αφορά την κριτική σου για έμενα είναι καθαρά πρόμο και ότι παρακινείς μέλη και αναγνώστες να πάνε για πολύωρο ραντεβού όπως επιθυμεί και η ίδια...
Νομιζω οτι θα τα βρουμε με τη Μαριτινα τύπεόλα κ όλα τον χασοδικη μόνο εγώ τον βρίζω εσύ σεβασμό στο Αλέξανδρο αν δεν χερετησει αυτός δεν ξεκινάει νήμα κοπελας
απ ότι είδες το τόνισα με κόκκινο χρώμα...Εγω ποτε δεν παρακινησα κανενα μελος για να κανει πολυωρα ραντεβου . Με την ιδια λογικη ολες οι κριτικες μου ειναι προμο για τις κοπελες που δει μερχρι τωρα . Εαν εκανα πολυωρο ραντεβου μονο με την Μαριτινα ισως ειχε μια βαση αυτο που λες . Τωρα οχι . Προτειμω τα πολυωρα ραντεβου . Προτειμω να κανω ενα ραντεβου τον μηνα 3 ωρων παρα τρια ραντεβου της μιας ωρσς. Ο καθε ενας κανει οτι ραντεβου του αρεσει .
ναι ρε ,τωρα που το λες και εγω μπερδευτικα πιο παλια.για γκομενα σε περασα και αν δεν διαβαζα θα σου ειχα στηλει .Εδώ έχω λάβει εγώ περίεργα πμ λόγω άβαταρ προφανώς
ωχ ο χασοδικης ερωτεύτηκε :S :S :SΡουφιάνα
το πα...Νομιζω οτι θα τα βρουμε με τη Μαριτινα τύπε
Απλως μια ανταλλαγη χαρακτηρισμων θα βοηθησει στο παθος
Χαχαχαχα...ναι ρε ,τωρα που το λες και εγω μπερδευτικα πιο παλια.για γκομενα σε περασα και αν δεν διαβαζα θα σου ειχα στηλει .
ναι ρε ,τωρα που το λες και εγω μπερδευτικα πιο παλια.για γκομενα σε περασα και αν δεν διαβαζα θα σου ειχα στηλει .
Ερωτικώς ειμαι κατειλημμενος τύπεωχ ο χασοδικης ερωτεύτηκε :S :S :S
Σεμνά εσύ
τοίχο τοίχο σε βλέπω στο τέλοςΧαχαχαχα...