συνέχισε να απαντάς επιλεκτικά σε αυτούς που θα γράψουν ότι θες εσυ!
καλημέρα!
Σελίδα 11 #164#
Να προσθέσω οτι μετά απο αυτό που είχα γράψει χαρακτηρίστηκα ως εμπαθής,ξερόλας,έβλεπα δράκους,ήμουν άστοχος,αιχμηρός,προπέτης και άλλα χαριτωμένα.
Τύπε άστοχο αυτό που έγραψες..
Ρε σεις μην βλέπετε συνέχεια δράκους. Μπορεί και να μην είναι πάντα όπως νομίζετε. Λέω μπορεί...
απο την άλλη ο maik_mk δεν με χαρακτήρισε ο άνθρωπος αλλά μου έγραψε ευγενικά να μην βιάζομαι.
Έχουμε μια κοπέλα που μας γνωρίζει πολύ καλά εδώ μέσα σχεδόν όλους.
Δεν απαντάει όχι γιατί δεν προλαβαίνει,κι άλλες έχουν πέραση μεγάλη και απαντάνε σε όλους.Δεν απαντάει γιατί θέλει να απαντήσει σε αυτούς που δεν έχουν γράψει ούτε μια κακή κριτική,που δεν θα είναι αιχμηροί,δεν θέλει μέλη που θα γράψουν τα σύκα σύκα...
Ο τύπος που έγραψε την πρώτη κριτική ενώ ζητάνε πάνω απο 1000 μέλη(σύμφωνα με τα γραφόμενα της κοπέλας) ανήκει στην κατηγορία που ψάχνει η κοπέλα.
Άρα λοιπόν θα παρακαλούσα λόγω εμπειρίας και τίποτα άλλο τα υπόλοιπα αξιότιμα μέλη να μην προτρέχουν και με κρίνουν γιατί απο το 2005 εδώ μέσα κάποιες τακτικές είναι γνωστές.
Η επόμενη κριτική για να θολωθούν και τα νερά θα είναι απο μέλος που περνάει απαρατήρητο ή από γνωστούς εδώ μέσα κλώνους-αγαπούληδες.
Τέλος απο την κριτική που διάβασα στα 400€ δεν ήταν κάτι το τόσο καλό,μια καλή κριτική με μέτρια αποτελέσματα.
Και αποδεικνύεται ότι η κοπέλα μας ξέρει όλους απο την στιγμή που έγραψε οτι θα βγάλει στην φόρα τι της ζητάνε,αυτά τα κάνουνε θρασύτατες του χώρου λίγο πολύ γνωστές εδώ μέσα,η συγκεκριμένη μπορεί να μην είναι (γνωστή)αυτός που την μανατζάρει σίγουρα όμως.
Την καλημέρα μου