The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.718
- Πόντοι
- 25.467
Αγαπητε το καθε μελος και ο καθε επισκεπτης του site εχει δικαιωμα να επεξεργαζεται τις κριτικες που ανεβαινουν οχι μονο απο εμενα αλλα και απο οποιοδηποτε αλλο μελος του site με τα κριτηρια του . Και εγω εχω κριτηρια μου για να χαρακτηρισω μια κριτικη . Σε πολλες δεν συμφωνω με αυτα που γραφουν αλλα ποτε δεν εχω προσβαλει αυτον που την εγραψε . Ομως να λενε οτι οι κριτικες μου ειναι απο τισ κοπελες που κλεινω ραντεβου και οχι απο εμενα αυτο ειναι ψεμμα και κρυβει αλλα πραγματα απο πισω . Επισης το ειμαι πλασιε , νταβατζης και κλωνος .
Άλλο σας έγραψα.
Βεβαίως και όλες οι κριτικές θα πρέπει να περνάνε από κόσκινο.
Οι δικές σας κριτικές όμως, ένεκα της προσφιλούς σας τακτικής των πολύωρων ραντεβού, δεν είναι αυτό που λέμε συνηθισμένη συμβατική κριτική από αυτές που ανεβαίνουν καθημερινά. Ούτως θα πρέπει να βλέπονται με άλλο πρίσμα. Δεν γράφω ότι ντε και καλά είναι γραμμένες για να εξυπηρετήσουν κάποιο σκοπό. Απλώς γράφω ότι η περίπτωση του πελάτη με τα συνεχή πολύωρα ραντεβού, αντιμετωπιζεται διαφορετικά από τις εργαζόμενες και, ως εκ τούτου οι κριτικές σας θα πρέπει ναα επεξεργάζονται από το αναγνωστικό κοινό έχοντας κατά νου, αυτήν την παράμετρο.