The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.661
- Πόντοι
- 25.467
Η κριτική του κυρίου, συνέπεσε χρονικά με κάποιες όχι και τόσο κολακευτικές καταστάσεις για την δίδα Βερόνικα.
Άδειασε χώρος για να περνάω γιατί μαζευτηκατε πολλοί και εγώ που θα μπω :-
Η κριτική του κυρίου, συνέπεσε χρονικά με κάποιες όχι και τόσο κολακευτικές καταστάσεις για την δίδα Βερόνικα.
Όχι βέβαια.
Εννοεί ότι είστε πλασιέ.
Το οτι η Βερονικα εγραψε κριτικη για εμενα δεν το επελεξα εγω και ουτε τις ειχα πει να το κανει . Τα παραπονα σου στο site που εδωσε αυτο το δικαιωμα στις κοπελες καποια στιγμη . Ηματρον ποια με αυτη την κριτικη της Βερονικας. Οταν εγω πηγα με την Βερονικα ηταν ηδη γνωστη δεν περιμενε εμενα να την προωθησω με την κριτικη μου . στο πόσταρα για την ιστορία
Δεν εγραψα ποτε οτι πηρες μεροκαματο απο κοπελα ?? Που το ειδες αυτο ??? Αυτο που εγραψα ειναι οτι οταν ανεβαζει καποιος κριτικη για κοπελα που συμπαθουμε και ειναι καλη κριτικη τοτε ολα καλα και η κριτικη εικαι δικη του διαφορετικα ειναι της κοπελας η κριτικη .
τι εννοείς...?Ενω φιλτατε anon παλαιοτερα οταν εκανα ραντεβου με κοπελα που "συμπαθεις" τοτε η κρτικη ηταν δικη μου και οχι απο την κοπελα ετσι ???
Από την άλλη ο ένας στους δύο χαιρέτισε κάποιο καλό έχει η φάβαΜαιστα!
το ότι είσαι "εκλεκτικό και προνομιούχο μέλος" σου λέει κάτι αυτό...?Δηλαδη επειδη ανεβασα κριτικη για κοπελα ειναι καινουργια στο site ειμαι και πλασιε της ?? Επειδη ειναι η πρωτη κριτκη της ειμαι και πλασιε της ??? Ωραια λογικη !!! Ελπιζω να μην ειναι και η δικη σας αποψη διοτι σας εχω και εκτιμηση σαν μελος του site .
σωστά κ κάποιοι που ήταν γραμμένοι κάτι χρόνια κ η έλειπαν οι είχαν ξεχάσει τους κωδικούς άκου εκεί κλώνοιΦήμες και ανεπιβεβαίωτες μάλιστα.
Υπάρχουν μόνο κάτι τύποι που διάβαζαν το σάιτ, για καμιά δεκαριά χρόνια, πριν αποφασίσουν να εγγραφούν.
το ότι είσαι "εκλεκτικό και προνομιούχο μέλος" σου λέει κάτι αυτό...?
παχυνες ρε?Άδειασε χώρος για να περνάω γιατί μαζευτηκατε πολλοί και εγώ που θα μπω :-
στην προηγούμενη μου ερώτηση απάντηση δεν πήρα...Για εξηγησε το μου αυτο το "εκλεκτικο και προνομιουχο" τι θελεις να πεις ??? Ηταν η πρωτη φορα που πηγα με κοπελα καινουργια στο site . Ποια απο τις προηγουμενες κοπελες που πηγα ηταν καινουργια και ανεβασα εγω πρωτη φορα κριτικη για την κοπελα ??? Η Αννα 110 , η Χριστινα ΧΧΧ , η Μαριαλενα , η Ναγια , η Βερονικα , η Αγγελικη 24 ???
παχυνες ρε?
τι δουλεια εχεις εδω εσυ και ο αλλος ρε?και μετα μου λετε οτι δεν γουσταρεται πιπινακια.παχυνες ρε?
για ποσο χρονων την εκοψες ρε ιωαννη?Για εξηγησε το μου αυτο το "εκλεκτικο και προνομιουχο" τι θελεις να πεις ??? Ηταν η πρωτη φορα που πηγα με κοπελα καινουργια στο site . Ποια απο τις προηγουμενες κοπελες που πηγα ηταν καινουργια και ανεβασα εγω πρωτη φορα κριτικη για την κοπελα ??? Η Αννα 110 , η Χριστινα ΧΧΧ , η Μαριαλενα , η Ναγια , η Βερονικα , η Αγγελικη 24 ???
γουστάρω δεν γουστάρω εγώ έχω ακόμα υποχρεώσειςτι δουλεια εχεις εδω εσυ και ο αλλος ρε?και μετα μου λετε οτι δεν γουσταρεται πιπινακια.
Δηλαδη επειδη ανεβασα κριτικη για κοπελα ειναι καινουργια στο site ειμαι και πλασιε της ?? Επειδη ειναι η πρωτη κριτκη της ειμαι και πλασιε της ??? Ωραια λογικη !!! Ελπιζω να μην ειναι και η δικη σας αποψη διοτι σας εχω και εκτιμηση σαν μελος του site .
Αν δεις τις κριτικες μου θα καταλαβεις για ποια κοπελα μιλαω δεν εχω να πω κατι περισσοτερο. Οσο για το εαν βοηθησε την Μαριτινα να αποφσισει να κανει ραντεβου μαζι μου η κριτικη που εγραψε η Βερονικα για εμενα κανεις λαθος. Ολες οι κοπελες που εχω συναντησει εαν δεν τους εδινα τα λεφτα που ζητουσαν για να κανουμε ραντεβου μαζι δεν θα καναμε . Η Μαριτινα εμαθε για την κριτκη που ειχε ανεβασει η Βερονικα για εμενα την Κυριακη που βρεθηκαμε . Και να σε ευχαριστησω που την ποσταρες διοτι δεν με πιστευε οταν της το ανεφερα και φυσικα το ποσο κραξιμο εχω φαει για αυτη την κριτκη αυτη που να μην την εγραφε ποτεστην προηγούμενη μου ερώτηση απάντηση δεν πήρα...
κοίτα στην προκειμένη περίπτωση η εργαζόμενη είχε μια εικόνα για εσένα βλέπεις οι κριτικές βοηθάνε...
Την δική μου άποψη, θα σας την γράψω ευθύς αμέσως.
Δεν υπήρξα ποτέ από τα νικ που άφηναν ερωτήματα αναπάντητα, και δεν θα γίνω τώρα.
Θεωρώ λοιπόν, ότι μιας και, όπως μας δηλώσατε από μόνος σας, τα ραντεβού που κλείνετε είναι πολύωρα, δεν είστε αυτό που λέμε ο "συνήθης μέσος πελάτης", με ό,τι αυτό συνεπάγεται σχετικά με την αντιμετώπιση που θα απολαμβάνετε από τις κοπέλες. Συνεπώς οι κριτικές σας θα πρέπει να επεξεργάζονται από τους αναγνώστες, με βάση αυτό το χαρακτηριστικό.