maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
δεν το ξεχνάω:-αςΣε γράψανε στο νίνι τους :- μπλόκαρε τες . Υγ μην ξεχάσεις το κουτί
ρε τι να κάνω που έχουν σταματήσει κ οι 2 οι τρελές θα τις έβαζα να τα ξαναγράψουν
δεν το ξεχνάω:-αςΣε γράψανε στο νίνι τους :- μπλόκαρε τες . Υγ μην ξεχάσεις το κουτί
μην ξανακουσω περί κλώνων δεν υπάρχουν κλώνοι φήμες5 μήνες μέλος και το πρώτο μύνημα σου 2 ημέρες που άνοιξε το νήμα
Ενω φιλτατε anon παλαιοτερα οταν εκανα ραντεβου με κοπελα που "συμπαθεις" τοτε η κρτικη ηταν δικη μου και οχι απο την κοπελα ετσι ???μην σου κάνει εντυπωση ...
ο συναγωνιστής και φίλτατος ioannisp71 ίσως να είναι το μοναδικό μέλος του σαιτ που έχει κριτική από εργαζόμενη...
έχει αδούλευτο κωλοτρυπίδι ίσως χρειαστείς χρόνο και μαρούλι παραπάνω...
φίλτατε αν πατήσεις το λινκ θα δεις και ποιος έγραψε την κριτική...Ενω φιλτατε anon παλαιοτερα οταν εκανα ραντεβου με κοπελα που "συμπαθεις" τοτε η κρτικη ηταν δικη μου και οχι απο την κοπελα ετσι ???
Τον πήρες στο λαιμό σου, τι κατάλαβες τώρα;5 μήνες μέλος και το πρώτο μύνημα σου 2 ημέρες που άνοιξε το νήμα
μην είσαι καχυποψίας με όλους...5 μήνες μέλος και το πρώτο μύνημα σου 2 ημέρες που άνοιξε το νήμα
μην ξανακουσω περί κλώνων δεν υπάρχουν κλώνοι φήμες
Αυτά λέτε και μετά δεν σας στέλνουν τηλέφωνο, τρομάζετε τις αθώες κορασίδεςΤο ότι έχει αδούλευτο κωλοτρυπιδι, διορθώνεται άμεσα. Αν δεησει βέβαια και μου στείλει στοιχεία επικοινωνίας.
Χαιρέτισε πάει .μην ξανακουσω περί κλώνων δεν υπάρχουν κλώνοι φήμες
Φήμες και ανεπιβεβαίωτες μάλιστα.
Υπάρχουν μόνο κάτι τύποι που διάβαζαν το σάιτ, για καμιά δεκαριά χρόνια, πριν αποφασίσουν να εγγραφούν.
Φανταστείτε μετά από πόσο καιρό θα αγοράσουν σπίτι...Φήμες και ανεπιβεβαίωτες μάλιστα.
Υπάρχουν μόνο κάτι τύποι που διάβαζαν το σάιτ, για καμιά δεκαριά χρόνια, πριν αποφασίσουν να εγγραφούν.
άγιε...Το ότι έχει αδούλευτο κωλοτρυπιδι, διορθώνεται άμεσα. Αν δεησει βέβαια και μου στείλει στοιχεία επικοινωνίας.
Το ότι έχει αδούλευτο κωλοτρυπιδι, διορθώνεται άμεσα. Αν δεησει βέβαια και μου στείλει στοιχεία επικοινωνίας.
Τι εννοεις ??? Τι δουλεια εχει το λινκ με την κριτκη της Βερονικας 20 για εμενα ?? Εννοεις οτι η Βερονικα 20 ειναι η Μαριτινα ??φίλτατε αν πατήσεις το λινκ θα δεις και ποιος έγραψε την κριτική...
ΔΕΝ την έγραψες εσύ...
Φήμες και ανεπιβεβαίωτες μάλιστα.
Τι εννοεις ??? Τι δουλεια εχει το λινκ με την κριτκη της Βερονικας 20 για εμενα ?? Εννοεις οτι η Βερονικα 20 ειναι η Μαριτινα ??
μην σου κάνει εντυπωση ...
ο συναγωνιστής και φίλτατος ioannisp71 ίσως να είναι το μοναδικό μέλος του σαιτ που έχει κριτική από εργαζόμενη...
Ενω φιλτατε anon παλαιοτερα οταν εκανα ραντεβου με κοπελα που "συμπαθεις" τοτε η κρτικη ηταν δικη μου και οχι απο την κοπελα ετσι ???
παίχτη κάπου το μπερδέψαμε...Τι εννοεις ??? Τι δουλεια εχει το λινκ με την κριτκη της Βερονικας 20 για εμενα ?? Εννοεις οτι η Βερονικα 20 ειναι η Μαριτινα ??
παίχτη κάπου το μπερδέψαμε...
πάμε από την αρχή...
έχεις κριτική από εργαζόμενη ...
για ποια κοπέλα που συμπαθώ και πήρα "μεροκάματο" έγραψες και μου άρεσε...?
Όχι βέβαια.
Εννοεί ότι είστε πλασιέ.
Άδειασε χώρος για να περνάω γιατί μαζευτηκατε πολλοί και εγώ που θα μπω :-Τον πήρες στο λαιμό σου, τι κατάλαβες τώρα;