iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Γι' αυτό κι εγώ ρώτησα για αδιάβαστα φίλε, το σύνολο σίγουρα δεν έχει όριοαν είναι για αδιάβατα δεν ξέρω αν έχει οριο αλλά γενικά το δικό μου αυτή την στιγμή εχει 956
Γι' αυτό κι εγώ ρώτησα για αδιάβαστα φίλε, το σύνολο σίγουρα δεν έχει όριοαν είναι για αδιάβατα δεν ξέρω αν έχει οριο αλλά γενικά το δικό μου αυτή την στιγμή εχει 956
Αν προτιμάς τα πολυωρα θα πρεπει να δωσεις κάποιο κίνητρο για το δυωρο ραντεβου. Η δεύτερη ώρα θα πρέπει να στοιχίζει λιγοτερο απο την πρωτη.Καλησπέρα έχω 1000 Μηνύματα δεν γίνεται να απαντήσω σε όλους, Κάνω όμως ότι καλύτερο μπορώ.
Προτιμώ τα πολύωρα ραντεβου.
Ήδη έχω κάνει 2 και αύριο θ κάνω το 3ο
Ας γράψουν πως τους φάνηκα αν θέλουν.
Προφανως εννοω τα αδιαβασταΓι' αυτό κι εγώ ρώτησα για αδιάβαστα φίλε, το σύνολο σίγουρα δεν έχει όριο
σε είχα περάσει επί μία βδομάδα έσβηναΠροφανως εννοω τα αδιαβαστα
Μεχρι 200 το πολυ
Συνολο μπορει να ειναι οσα θελεις
Εγω ας πουμε εχω 9.500
Σαν σύνοψη θα έλεγα τα εξής:
1. Προφανώς η τιμή είναι αλμυρή, αλλά ελεύθερη αγορά είναι. Ότι θέλει ζητάει. Όποιος θέλει πάει.
2. Καμιά φωτογραφία απ την κοπέλα, για να δούμε 2 πραγματάκια.
Αυτά. Καλά να περνάμε όλοι.
Πολλά μου φαίνονται τα 1000 μηνύματα ........Δεν έχει καν φωτογραφία.....
Έχει, δύο. Μια εδώ: Και μια εδώ: Για να είμαστε δίκαιοι.
στην φωτογραφία μέσα στο νερό κ αυτή στο κρεβάτι μονό εγώ βλέπω ομοιότητες
Δεν έτυχε ποτέ να έχω τόσα αδιάβαστα. Είναι λογικό να υπάρχει όντως ένα όριο.Προφανως εννοω τα αδιαβαστα
Μεχρι 200 το πολυ
Συνολο μπορει να ειναι οσα θελεις
Εγω ας πουμε εχω 9.500
καλό να είσαι αιχμηρός αλλά καλύτερο όταν γινόμαστε αιχμηροι να το κάνουμε με στοιχεία κ δεδομέναζητώ συγγνώμη αν ήμουν αιχμηρός ή προπέτης ή βλέπω δράκους.
Αναμένω κριτικές λοιπόν από μέλη που γνωρίζω ότι δεν μασαν τα λόγια τους.
Καλη τύχη
εγω ομως διαφωνώ οσον αφορα αυτο τον τροπο προσεγγίσεις ;) τον εχουμε δει ξανα πολλάκις και δεν καταλαβαινω την υπαρξη του νηματος αφου ειναι επιλεκτικος ο τροπος επικοινωνίας αν στειλω ειδικα εγω πμ θα παρω οχι μονο τηλεφωνο αλλα μπορει και τα κακαλα του καραμπελακαλό να είσαι αιχμηρός αλλά καλύτερο όταν γινόμαστε αιχμηροι να το κάνουμε με στοιχεία κ δεδομένα
πρως το παρόν η κοπέλα δεν έχει κάνει κάτι κακό άσχετα ότι εγώ είμαι εναντίον του να παρακαλάω για ένα τηλέφωνο κ δεν θα στείλω μύνημα... αλλά το να θέλει να φίλτραρει είτε με το να βλέπει τον τρόπο προσέγγισης είτε μέσω κάποιας/κάποιου που ξέρει τι είναι ο καθένας εδώ είναι δικαιωμα... της όπως εξάλλου είναι κ δικό μου το να μην θέλω να μπω στον κουβά τον πμ, θεωροντας ότι ο αυτοσεβασμός μου είναι ανώτερος του να παρακαλέσω για ένα τηλέφωνο κ για να πληρώσω
Καλημέρα σου
εγω ομως διαφωνώ οσον αφορα αυτο τον τροπο προσεγγίσεις ;) τον εχουμε δει ξανα πολλάκις και δεν καταλαβαινω την υπαρξη του νηματος αφου ειναι επιλεκτικος ο τροπος επικοινωνίας αν στειλω ειδικα εγω πμ θα παρω οχι μονο τηλεφωνο αλλα μπορει και τα κακαλα του καραμπελα
ΥΓ.μαικ πες αλευρι ...ο ζορρο σε γυρεύει
τα δεγω ομως διαφωνώ οσον αφορα αυτο τον τροπο προσεγγίσεις ;) τον εχουμε δει ξανα πολλάκις και δεν καταλαβαινω την υπαρξη του νηματος αφου ειναι επιλεκτικος ο τροπος επικοινωνίας αν στειλω ειδικα εγω πμ θα παρω οχι μονο τηλεφωνο αλλα μπορει και τα κακαλα του καραμπελα
τα δικά μου μην πειράξεις κ του Καράμπελα Καντά κ κοντοσούβλιεγω ομως διαφωνώ οσον αφορα αυτο τον τροπο προσεγγίσεις ;) τον εχουμε δει ξανα πολλάκις και δεν καταλαβαινω την υπαρξη του νηματος αφου ειναι επιλεκτικος ο τροπος επικοινωνίας αν στειλω ειδικα εγω πμ θα παρω οχι μονο τηλεφωνο αλλα μπορει και τα κακαλα του καραμπελα
κρατούντε μυστικές ;) να μην διαρρεύσουν στο κοινο του bou και τρεχουν ολοι να τηνπαντως κριτική ακομη δεν ....
παντως κριτική ακομη δεν ....
Αν θες στείλε μου το τηλέφωνο σουΚαλησπέρα με λένε MariTina είμαι 23 χρόνων Ελληνίδα θ ήθελα να ανοίξω ένα θέμα με το όνομα μου μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;