ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Μαλλον η Σουδανη κανει hands free τελειωτικα τσιμπουκια :S :S :S
Στην Ελλάδα ένα βίνετο άμα πάρει 200.000 είναι πολλά views για μουσική 1.000.000 είναι εντάξει, σε λίγες μέρες να το έχει δει σχεδόν όλος ο πληθυσμός της Ελλάδας είναι περίεργο... Σίγουρα προωθείται.
τυπε μας απαξιωσες :S :S :SΔεν εχει βαλαβανη αποψε και μερικοι ξεσπουν στη κοπελιτσα
Μπορεί να έχει προβολές και στην ¨πατρίδα¨ ;)
:-τυπε μας απαξιωσες :S :S :S
Στην Ελλάδα ένα βίνετο άμα πάρει 200.000 είναι πολλά views για μουσική 1.000.000 είναι εντάξει, σε λίγες μέρες να το έχει δει σχεδόν όλος ο πληθυσμός της Ελλάδας είναι περίεργο... Σίγουρα προωθείται.
Ανδρογυνο στυλακι,χίπστερ,τζιν,manu chao...
Η Ελλάδα του 2017
Και καμιά αξύριστη γάμπα δε θα μου εκανε εντύπωση..
Δυστυχώς όποτε γυρίζω Ελλαδα,βλεπω ότι το δηθεν alternative στυλάκι,έχει επικρατήσει στις νεαρές ηλικίες.
Αλλά και πάλι,άμα είσαι 30χρονων,με ύψος 1.50 και χοροπηδας παριστανοντας την 18χρονη παιδουλα,
τι φορεμα να φορέσεις και τι θηλυκοτητα να δειξεις..
Ανδρογυνο στυλακι,χίπστερ,μισοσκισμενο τζιν,τρυπια σταρακιαmanu chao...
Η Ελλάδα του 2017
Δυστυχώς όποτε γυρίζω Ελλαδα,βλεπω ότι το δηθεν alternative στυλάκι,έχει επικρατήσει στις νεαρές ηλικίες.
Αλλά και πάλι,άμα είσαι 30χρονων,με ύψος 1.50 και χοροπηδας παριστανοντας την 18χρονη παιδουλα,
Το εναλλακτικό στυλ είναι ο βασικός λόγος που πλέον δεν ενδιαφέρομαι για οποιαδήποτε έχει μεγαλώσει εδώ...
Δεν χάνεις και τίποτα..
Και Γερμανία οταν ήμουν,τις Ελληνίδες δεν τις κυνηγουσε κανείς.
Κάτι σχέσεις από αποσταση με κανέναν που μένει Ελλάδα είχαν ή με κανάν Γερμανό από το τελευταίο ράφι..
Χίλιες φορές καλύτερα να ετοιμαζόμαστε ώρες πριν κάνουμε οποιαδήποτε εμφάνιση. Καθόλου tryhard και wannabe. Sarcasm. Τόση χολή πια...
Χίλιες φορές καλύτερα να ετοιμαζόμαστε ώρες πριν κάνουμε οποιαδήποτε εμφάνιση. Καθόλου tryhard και wannabe. Sarcasm. Τόση χολή πια...
Μαζι με τη φτωχια ηρθε και το εναλλακτικο στυλ, απλυσια αξυρισια κακογουστια! Αει σιχτιρ βρωμιαριες...Ανδρογυνο στυλακι,χίπστερ,τζιν,manu chao...
Η Ελλάδα του 2017
Μαζι με τη φτωχια ηρθε και το εναλλακτικο στυλ, απλυσια αξυρισια κακογουστια! Αει σιχτιρ βρωμιαριες...
Σωστα, η γενικη ηλιθιοτητα μας εφερε τη φτωχια και ολα τα υπολοιπα!Δε νομίζω αυτό να το έφερε η φτώχεια αλλά η γενική ηλιθιότητα...