ΚαλησπέραΤην πετυχαίνεις λίγο δύσκολα γενικά αλλά άμα την πετύχεις αξίζει φούλ, πρίν κανένα μήνα την είχα πετύχει τελευταία φορά
Μπορείτε να μου στείλετε το τηλέφωνο της Μαρίνας;
Ευχαριστώ
ΚαλησπέραΤην πετυχαίνεις λίγο δύσκολα γενικά αλλά άμα την πετύχεις αξίζει φούλ, πρίν κανένα μήνα την είχα πετύχει τελευταία φορά
πραγματικά γιατί δεν ψάχνετε λίγο, όχι πολύ, πριν ρωτήσετε?Καλησπέρα
Μπορείτε να μου στείλετε το τηλέφωνο της Μαρίνας;
Ευχαριστώ
ακριβώς, πουθενά.Φωτογραφίες δεν υπάρχουν πουθενά;
Γιατί δεν υπάρχουν πουθενά; Πως θα δούμε τι παίρνουμε;ακριβώς, πουθενά.
Διαβάζεις κριτικές που υπάρχουν περιγραφές για ηλικία, σωματότυπο, σέρβις και αποφασίζεις αν πάρεις ή όχι.Γιατί δεν υπάρχουν πουθενά; Πως θα δούμε τι παίρνουμε;
Αν μιλάς για τη συγκεκριμένη πάντως θα καταλάβεις από τις κριτικές ότι είναι πολύ καλήΓιατί δεν υπάρχουν πουθενά; Πως θα δούμε τι παίρνουμε;
Άλλο να υπάρχουν και να είναι κάπως επεξεργασμένες κι άλλο να μην υπάρχουν καθόλου. Την έχω πατήσει μια φορά και έκανα τη μαλακία να μην διώξωΔιαβάζεις κριτικές που υπάρχουν περιγραφές για ηλικία, σωματότυπο, σέρβις και αποφασίζεις αν πάρεις ή όχι.
Άλλωστε λίγα είναι τα κορίτσια που έχουν αληθινές φωτογραφίες.
Οι περισσότερες έχουν επεξεργασμένες.
Δεν αμφισβητώ ότι είναι καλή. Το θέμα είναι να υπάρχει μια εικόνα για να ξέρω τι θα μου έρθει στο ε περίπου έστωΑν μιλάς για τη συγκεκριμένη πάντως θα καταλάβεις από τις κριτικές ότι είναι πολύ καλή
Εάν είσαι ok με μια γυναίκα 45++ προχωράς κ δεν χρειάζεσαι φωτό. Εάν είσαι πιπινοπνυχτης κ δεν σου σηκώνεται με 37 κ άνω προσπερνάς. Για το τι θα δεις εμπιστεψου τις κριτικές κ δεν θα χάσεις.Άλλο να υπάρχουν και να είναι κάπως επεξεργασμένες κι άλλο να μην υπάρχουν καθόλου. Την έχω πατήσει μια φορά και έκανα τη μαλακία να μην διώξω
Ναι δεν είναι το ίδιο να ξέρεις απλά μια ηλικία με το να έχεις εικόναΕάν είσαι ok με μια γυναίκα 45++ προχωράς κ δεν χρειάζεσαι φωτό. Εάν είσαι πιπινοπνυχτης κ δεν σου σηκώνεται με 37 κ άνω προσπερνάς. Για το τι θα δεις εμπιστεψου τις κριτικές κ δεν θα χάσεις.
Η συγκεκριμένη δεν έχει ανάγκη ούτε προμοτορες ούτε τίποτα, προηγείται η φήμη της. Τώρα εάν έχεις φαγωθεί για φωτό για να φτιάξεις κλίμα και να ρίξεις και 1-2 μέχρι το ραντεβού είναι άλλη ιστορία. Μαζί σου .... Το έχω κάνει και εγώΔεν αμφισβητώ ότι είναι καλή. Το θέμα είναι να υπάρχει μια εικόνα για να ξέρω τι θα μου έρθει στο ε περίπου έστω
Αν δεν διάβασες παρά πάνω τι έγραψα καλό θα ήταν να μην προτρέχεις. Είπα πως την έχω πατήσει με το να βλέπω αλκή στις φωτογραφίες και άλλη να μου έρθει και το χειρότερο ότι δεν την έδιωξα επι τόπου.Η συγκεκριμένη δεν έχει ανάγκη ούτε προμοτορες ούτε τίποτα, προηγείται η φήμη της. Τώρα εάν έχεις φαγωθεί για φωτό για να φτιάξεις κλίμα και να ρίξεις και 1-2 μέχρι το ραντεβού είναι άλλη ιστορία. Μαζί σου .... Το έχω κάνει και εγώ
Δοκίμασε μεσημεράκι 14:00 15:00 16:00. Απ' ότι μου είπε είναι οι ώρες κλειδίΉθελα ναξερα πως διαλο συνεννοείστε πραγματικά.
Παιζει να εχω παρει απο το Σάββατο 10 φορές..
Φοβάμαι μην με μπλοκάρει στο τέλος
Ευχαριστώ για την πληροφορία!Δοκίμασε μεσημεράκι 14:00 15:00 16:00. Απ' ότι μου είπε είναι οι ώρες κλειδί
Λες σε μια παρέα με φίλους σου... Άκουσα ότι το τάδε σουβλατζίδικο γαμαει αλλά δεν έχει site κ φωτό. Σου λένε οι φίλοι σου προχώρα όντως γαμαει, δεν έχει φωτό γιατί είναι old school. Και εσύ έχεις κολλήσει να δεις φωτογραφίες με τα σουβλάκια. Ε μην παραγγέλνεις.Αν δεν διάβασες παρά πάνω τι έγραψα καλό θα ήταν να μην προτρέχεις. Είπα πως την έχω πατήσει με το να βλέπω αλκή στις φωτογραφίες και άλλη να μου έρθει και το χειρότερο ότι δεν την έδιωξα επι τόπου.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχουν καν φωτογραφίες όποτε ποιος μου λέει ότι δεν θα την πατήσω ξανά;
Ναι οκΛες σε μια παρέα με φίλους σου... Άκουσα ότι το τάδε σουβλατζίδικο γαμαει αλλά δεν έχει site κ φωτό. Σου λένε οι φίλοι σου προχώρα όντως γαμαει, δεν έχει φωτό γιατί είναι old school. Και εσύ έχεις κολλήσει να δεις φωτογραφίες με τα σουβλάκια. Ε μην παραγγέλνεις.
Ναι αλλά αν δεν ήταν(και) το Αβέρωφ τώρα μπορεί να μην είχαμε Μαρίνα...Τι κωλοπαιδο είσαι εσύ χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δν υπάρχει σύγκριση άλλο να βλέπεις τη κορμάρα και κωλαρα της μαρίνας..κ άλλο το θωρηκτό Αβέρωφ χαχαχα