gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
σ εμενα ποτε!και η ερωτηση παραμενει στον αερα αναπαντητη
Η Μαρινα τα καταπινει η οχι??? ιδου η απορια
σ εμενα ποτε!και η ερωτηση παραμενει στον αερα αναπαντητη
Η Μαρινα τα καταπινει η οχι??? ιδου η απορια
φιλε τα πιστοποιητικα ειναι μουφα!! τα περισσοτερα τουλαχιστον.. Να σκεφτεις κατι γυφτακια στο κηφισο εχουν!!Προσπάθησα να διαβάσω όσο γίνεται περισσότερες σελίδες, ίσως κάτι να μου ξέφυγε. Γι αυτό λοιπόν ρώτησα αν κάποιος που πηγε μαζί της του έδειξε εξετάσεις.
Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Με φοβίζει αυτό που λες....μάλλον όμως αυτά είναι πλαστά, αλλά εκείνη την ώρα με το πουλί στο χερι που να το τσεκάρεις?φιλε τα πιστοποιητικα ειναι μουφα!! τα περισσοτερα τουλαχιστον.. Να σκεφτεις κατι γυφτακια στο κηφισο εχουν!!
εγώ ουδέποτε έχω ζητήσει χαρτιά, πιστοποιητικά κλπ όταν πηγαίνω με κάποια κοπέλα...εκείνη την ώρα σκέφτομαι άλλα πράγματα... και πέραν αυτού χρησιμοποιώ πάντα ασφαλείς μεθόδους...Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Με φοβίζει αυτό που λες....μάλλον όμως αυτά είναι πλαστά, αλλά εκείνη την ώρα με το πουλί στο χερι που να το τσεκάρεις?
Λογικό μου ακούγεται.. Έχω φίλο πάντως που κόλλησε Ηπατίτιδα C..γάματα. Ειδικά το AIDS σε αυτές τις χώρες (Ουκρανία) είναι στα ύψη.εγώ ουδέποτε έχω ζητήσει χαρτιά, πιστοποιητικά κλπ όταν πηγαίνω με κάποια κοπέλα...εκείνη την ώρα σκέφτομαι άλλα πράγματα... και πέραν αυτού χρησιμοποιώ πάντα ασφαλείς μεθόδους...
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΕΝΕ
Αν ενοχλείσαι από το θέμα που συζητάω μπορείς να παρακολουθήσεις άλλα topics. Σεβάσου τους υπόλοιπους...αυτο το λεω εγω......
Λογικό μου ακούγεται.. Έχω φίλο πάντως που κόλλησε Ηπατίτιδα C..γάματα. Ειδικά το AIDS σε αυτές τις χώρες (Ουκρανία) είναι στα ύψη.
Όταν λές ασφαλείς μεθόδους?? Δεν ρωτάω φυσικά για προφυλακτικό όταν είσαι μέσα..αυτό εννοείται..
Να ρωτησω ποσο χρονων εισαι?
Δεν υπαρχει ελεγχος στις αδηλωτες τανες οποτε κοψε τις ερωτησεις και μαθε 5 πραγματα. Χαρτια δεν λενε τιποτα με τανες γιατι και χαρτια να εχουν οι περισσοτερες κανουν 2-3 ραντεβου την ημερα και οι πιθανοτητες να μολυνθουν αν κανουν μαλακιες ειναι μεγαλες.
Λοιπον αν θελεις τανα εκ του ασφαλους, βαζεις σκουφακι στο στοματικο, κοιτας για μυρωδιες και κονδυλωματα χαμηλα, δεν γλυφεις γατακι, και προσεχεις για ερπη στα χειλη οταν πας να την φιλησεις.
Μην μας τα πρηζεις αλλο.........................πλιζ!
ΥΓ. Αααααααα και ξεχασα, πας και παιρνεις ποιοτητος προφυλακτικα για το μεγεθος σου και τα παιρνεις στην συναντηση.
Σέβομαι την απάντησή σου αν και κάπως επιθετική. Εγώ δεν ρώτησα τι κάνουν κάθε μερα, ρώτησα απολειστικά και μόνο αν έχει εξετάσεις!!! Τώρα για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους βάση ότι και αν κανει ακομη και αν ερθει σε επαφη με ιούς όπως AIDS Ηπατίτιδες κλπ στο παραθυρο δεν μεταδίδει την νοσο αρα ο μήνας είναι μια χαρά που κανουν εξετάσεις. Δεν σε πρήζω, δεν ρώτησα προσωπικά εσένα αν θέιες πολύ απλά δεν συμμετέχεις.Να ρωτησω ποσο χρονων εισαι?
Δεν υπαρχει ελεγχος στις αδηλωτες τανες οποτε κοψε τις ερωτησεις και μαθε 5 πραγματα. Χαρτια δεν λενε τιποτα με τανες γιατι και χαρτια να εχουν οι περισσοτερες κανουν 2-3 ραντεβου την ημερα και οι πιθανοτητες να μολυνθουν αν κανουν μαλακιες ειναι μεγαλες.
Λοιπον αν θελεις τανα εκ του ασφαλους, βαζεις σκουφακι στο στοματικο, κοιτας για μυρωδιες και κονδυλωματα χαμηλα, δεν γλυφεις γατακι, και προσεχεις για ερπη στα χειλη οταν πας να την φιλησεις.
Μην μας τα πρηζεις αλλο.........................πλιζ!
ΥΓ. Αααααααα και ξεχασα, πας και παιρνεις ποιοτητος προφυλακτικα για το μεγεθος σου και τα παιρνεις στην συναντηση.
Σέβομαι την απάντησή σου αν και κάπως επιθετική. Εγώ δεν ρώτησα τι κάνουν κάθε μερα, ρώτησα απολειστικά και μόνο αν έχει εξετάσεις!!! Τώρα για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους βάση ότι και αν κανει ακομη και αν ερθει σε επαφη με ιούς όπως AIDS Ηπατίτιδες κλπ στο παραθυρο δεν μεταδίδει την νοσο αρα ο μήνας είναι μια χαρά που κανουν εξετάσεις. Δεν σε πρήζω, δεν ρώτησα προσωπικά εσένα αν θέιες πολύ απλά δεν συμμετέχεις.
γουστα ειναι αυτα ;)Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά?..........Δηλαδη πράγματι υπάρχουν ατομα που πάνε με την Μαρινα και γουστάρουν?
μου φαίνεται πολύ μέτρια η φάση,μονο η τομη την σωζει κατα την γνωμη μου................
Η ηλικία μου είναι 45. Που την κατάλαβες όμως??Θα σου προτεινα οπως και πολλοι αλλοι να μην συμετεχεις εδω στο θρεντ της Μαρινας για ΣΜΝ, και αν ακομα εχεις αποριες πηγαινε και ρωτα στο θρεντ για υγεια. ;)
Αποτι γραφεις φαινεσαι λιγο ασχετος και αυτο μαλλον προδιδει την ηλικια σου.
γιατι χωρις να ξερεις εναν ανθρωπο αφηνεις υπονουμενα για την υγεια τουΗ ηλικία μου είναι 45. Που την κατάλαβες όμως??
Αυτά που είπες εσύ είναι άσχετα. Εγώ ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα για την Μαρίνα γιατί να πάω στο θέμα υγεία?
Η ηλικία μου είναι 45. Που την κατάλαβες όμως??
Αυτά που είπες εσύ είναι άσχετα. Εγώ ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα για την Μαρίνα γιατί να πάω στο θέμα υγεία?
Δεν αφήνω κανένα υπονοούμενο για κανέναν. Ρωτάω απλά αν΄έχει εξετάσεις. Όπως άλλος ρωτάει πως είναι στο κρεβάτι. Αν δεν σε αφορά δεν συμμετέχεις.γιατι χωρις να ξερεις εναν ανθρωπο αφηνεις υπονουμενα για την υγεια του
και αυτα που σου ειπε ο λουκ ισχυουν για ολες αρα και για την μαρινα
θες πας , δεν θες δεν πας , τοσο απλα , τελος
Δεν εφαγα κανένα κόλλημα!!! Με παραξενεύει περισσότερο ότι θεωρείς όλους 2-3 άτομα. Για δες ποσα άτομα είναι στο forum αυτή την στιγμη!! Ξεκόλλα εσύ να πηγαίνεις με γυναίκες που δεν ξέρεις τα αυτονόηταΡε μαν τι κόλλημα έχεις φάει πια??? Uglystupid Uglystupid Uglystupid
Δεν σε παραξενεύει το γεγονός πως όλοι σε κράζουν, ΞΕΚΟΛΛΑ !!!