daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
και γω....το ξερω προσωπικα μαικ ;)
αντε καλο βραδυ
και γω....το ξερω προσωπικα μαικ ;)
καλο βραδυ ψηλεκαι γω....
αντε καλο βραδυ
και γω....
αντε καλο βραδυ
Εγώ με όλες τρομάζω, αλλά ενδιαφέρομαι περισσότερο με αυτές που θέλω να παω ή που πήγα.Γιατι δεν τρομαζεις με καμια αλλη?
Εγώ με όλες τρομάζω, αλλά ενδιαφέρομαι περισσότερο με αυτές που θέλω να παω ή που πήγα.
Πολλοί γράφουν δικές τους σκέψεις οι οποίες όμως δεν έχουν ιατρική βάση.
Ξέρεις τι είναι να κολλλήσεις μια Ηπατίτιδα C? ή ΑΙDS? Ξέρετε τι ποσοστά έχουν κράτη όπως η Ρωσσία ή η Ουκρανία αλλά και άλλα πρ. Ανατολικά κράτη?? Νομίζω ότι όλοι μας θα πρέπει να ζητάμε να έχουν εξετάσεις, είναι στο χέρι μας να τις πιέσουμε να έχουν.
Πολύ απλά αν δεν έχουν δεν τις επιλέγουμε. Με κάνει να είμαι πολύ καχύποπτος με όσες εύκολα και έναντι χαμηλού βαλάντιου παρέχουν ελεύθερα χωρίς προφυλάξεις περισσότερες υπηρεσίες.... και αυτό γιατί αυτές έχουν πολλαπλάσιο κίνδυνο να κολλήσουν κάτι αφού πηγαίνουν με πολλούς...εκτός αν νοσούν ήδη και άρα δεν τους ενδιαφέρει.
Γιατί να σου κάνω πλάκα/ Εσύ δεν φοβάσαι γι αυτές που πήγες? ήτε έιναι τανες ήτε γκόμενες? Αν όχι είσαι ανεγκέφαλοςΠηγες και τωρα τρομαζεις?? Πλακα μας κανεις τυπε??
Γιατί να σου κάνω πλάκα/ Εσύ δεν φοβάσαι γι αυτές που πήγες? ήτε έιναι τανες ήτε γκόμενες? Αν όχι είσαι ανεγκέφαλος
Ποιος μιλάει για μοναστήρι?? Οι αρπαχτές χωρίς προφυλάξεις είναι επικίνδυνες, καθώς και οι τάνες.Και με γκομενες φοβασαι? Κλεισου σε κανα μοναστηρι. Για να μην εχεις και πειρασμους.
Ποιος μιλάει για μοναστήρι?? Οι αρπαχτές χωρίς προφυλάξεις είναι επικίνδυνες, καθώς και οι τάνες.
Δεν υπάρχει λόγος μεγάλης ανησυχίας. Ξέρεις ότι ο HPV (ο ιος που προκαλεί τον καρκίνο του τραχήλου μεταδίδεται παρ ολη την χρήση προφυλακτικου? και φυσικά με το στοματικό?Αρα οι αρπαχτες με προφυλαξη οπως και οι τανες. Δεν νομιζω να υπρχει λογος ανησυχιας.
Δεν είσαι απλά κουραστικός, είσαι ύποπτος! Μέχρι που σκέφτομαι μήπως και είσαι καμιά ανταγωνίστρια της Μαρίνας ή ο νταβάς της ανταγωνίστριας!
Αν τόσο πολύ φοβάσαι, μπορείς να εγκαταλείψεις το άθλημα και να μη μας τα πρήζεις!
Τι να σου πω? Ή δεν έχεις καθόλου μυαλό να σκεφτείς αυτά που γράφω ή είσαι απλά κολλημένος. Αυτά τα καταλαβαίνει και ένα μικρό παιδί....Μήπως δεν έχεις ξανακούσει για τον HPV?Δεν είσαι απλά κουραστικός, είσαι ύποπτος! Μέχρι που σκέφτομαι μήπως και είσαι καμιά ανταγωνίστρια της Μαρίνας ή ο νταβάς της ανταγωνίστριας!
Αν τόσο πολύ φοβάσαι, μπορείς να εγκαταλείψεις το άθλημα και να μη μας τα πρήζεις!
Οχι οχι να μας πεις! Σου εβγαλε μερεντα στην ψωλη καμια βρωμιαρα?φιλαρακι δεν ειμαι τοσο φαν του πρωκτικου διοτι εχω κακες εμπειριες ασε μη σου λεω...πιο πολυ της πιπας και να την σκιζω θελω...
χαχαχαχαχαχΟχι οχι να μας πεις! Σου εβγαλε μερεντα στην ψωλη καμια βρωμιαρα?
Οχι οχι να μας πεις! Σου εβγαλε μερεντα στην ψωλη καμια βρωμιαρα?
αν εχεις να μας προτεινεις καποια ..καθαρη , πες μας!Τι να σου πω? Ή δεν έχεις καθόλου μυαλό να σκεφτείς αυτά που γράφω ή είσαι απλά κολλημένος. Αυτά τα καταλαβαίνει και ένα μικρό παιδί....Μήπως δεν έχεις ξανακούσει για τον HPV?
Εγώ δεν ξέρω ποια είναι καθαρή! Γι αυτό και ρωτάω να δω ποια έχει εξετάσεις...και επίσης να παίρνουμε προφυλαξειςαν εχεις να μας προτεινεις καποια ..καθαρη , πες μας!