Επειδη εγω στα 24 μου πηδαγα οτι ειχε τρυπα απο την καυλα η προσωπικη μου ΓΝΩΜΗ ΑΠΟΨΗ ειναι,Οποιος 24αρης δεν του την σηκωνει η Μαρινα με μιση ωρα πιπα η ειναι ΑΔΕΛΦΗ η ΑΝΙΚΑΝΟΣ Η εχει ψυχολογικα προβληματα.Με το συμπαθειο αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και με ολο τον σεβασμο στους 24αρηδες :-*
Έτσι γεια σου! Κι εγώ θυμάμαι όταν υπηρετούσα και ήμουν 25 χρονών πηδούσα (παρά να την παίζω) μια 38άρα με τεράστιο κώλο που σήμερα, κοντεύοντας 60, δεν θα γυρνούσα ούτε για να την κοιτάξω!
Υπάρχει άλλωστε και ο γνωστός κανόνας του αθροίσματος των 100 ετών ο οποίος λέει πως αν το άθροισμα των ηλικιών δύο ατόμων που πρόκειται να συνευρεθούν υπερβαίνει τα 100 χρόνια μάλλον η συνεύρεσις δεν θα είναι επιτυχής.
Αυτό δηλώνει πως διάφορες 45άρες-50άρες μιλφς περνάνε κατά κανόνα καλύτερα με 25άρηδες (οι οποίοι επίσης συνήθως γουστάρουν αυτές τις ηλικίες), ενώ οι άνω των 55 άνδρες προτιμούν τις κάτω των 30!
Το γιατί τώρα μια κάτω των 30 θα θέλει έναν 55+ είναι άλλο θέμα. Προφανώς το χρήμα είναι ο κυριώτερος, αλλά όχι και ο μόνος λόγος και πιστέψτε με.