Επισκέπτης
Εγω παλι ξερω κατι για να καταφερεις να σου σηκωνεται απο δω και περα και να μην εχεις θεματα.
Βιαγκρα το λενε.
και 10 κουτάκια βιάγκρα να πιω με την μαρίνα πάλι δεν θα μου σηκωνότανε...
Εγω παλι ξερω κατι για να καταφερεις να σου σηκωνεται απο δω και περα και να μην εχεις θεματα.
Βιαγκρα το λενε.
Ναί ρε φίλε αλλά δεν χρειάζεται να τον σταυρώνουμε επείδη είπε οτι η Μαρίνα λογικά έχει υπερβολικές κριτικές. Και σου λέω και πάλι οκ από τους 30 δεν θα είναι και 30 προμότορες...μπορεί να είναι οι 5... δεν σου λέω όμως οτι απαραίτητα και οι 5 θα βγάζουν κάτι... οι υπόλοιποι μπορεί να είναι αγαπούληδες είτε σαβουρογάμηδες...Δεν τους κατακρίνω γούστο τους και καμάρι τους αλλά το νόημα των κριτικών είναι να είναι αντικειμένικές οσο το δυνατό περισσότερο έτσι ώστε να αποφεύγονται σκοτσέζικα ντούζ όπως με το φίλο...
αν και μάγκες με πνίγει το δίκιο μου γιατί έχω πάει και με άλλες milf οπως nayomi,ellh και σε bourdela και studios και
τέτοιο πράγμα δεν εχώ ξανασυναντήσει.η nayomi είναι ασχημούλα αλλα είναι θέμα γούστου.καταλαβαίνω ότι μπορεί σε κάποιον να αρέσει.
η έλλη το ίδιο.σε εμένα άρεσε.σε κάποιον μπορεί να μην αρεσει.και άλλες πολλές τέτοιες περιπτώσεις.
αλλά η μαρίνα δεν είναι θεμα γούστου. τερμα αυτή η παπάρα !! είναι σαν να λες ότι εχει ζέστη στον βόρειο πόλο...
ότι πας για ηλιο8εραπεία στις άλπεις !! ας λέει ότι θέλει ο καζατέτοιος και ας είμαι εγω ο άκυρος με τα λίγα posts που εμφανίστηκε
από το πουθενά για να αρχίσει να "θάβει¨.αλλα δεν ειναι το συγκεκριμενο milf θέμα γούστου.αυτά
Γουστο σου. Εμας που μας σηκωνεται και χωρις βιαγκρα μπορουμε να χουμε τα γουστα μας κι εμεις?
αποψη του ειναι ρε συ του πιτσιρικα εσυ τι φαγωθηκες;Οπως εχεις εσυ την δικη σου γνωμη αστον να την εχει και αυτος.Γουστο σου. Εμας που μας σηκωνεται και χωρις βιαγκρα μπορουμε να χουμε τα γουστα μας κι εμεις?
ωστε εσυ μου μειωνεις το μεροκαματο εεεε? για να σε δω λιγακι απο κοντα...Ειναι αληθεια τυπε. Μην σου πω οτι αμα κανονισουμε να βρεθουμε μου δινει και 60 ευρω.
ορίστε και η κρητική αλάνια να σας λυθούνε οι όποιες απορίες...
ρε φιλαρακι τι να σου πω τωρα. δεν ξερω . 24 ειμαι αρκετα ομορφο παιδακι και με χωρισε το πουτανακι η πρωην και το εχω ριξει στις πουτανες.
αλλα μαλλον σιγα σιγα μετα ειδικα την χθεσινη εμπειρια με βλεπω να το παραταω το αθλημα...
Χάρη σου έκανε η Μαρίνα φίλε, γλύτωσες από τον εθισμό!
εδώ είσαι σωστός. έκανα λάθος. αλλά το λάθος μου στηριζότανε στο ότι δεν ήξερα σε τι κοινό απευ8υνόμουνα.
για αυτόν και μόνο τον λόγο δεν επέτρεπα οι απόψεις μου να διαφέρουν πολυ απο τον μέσο όρο.
γιατι το γεγονός ότι η μαρίνα είναι κακάσχημη δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο σε ΟΛΕΣ της κριτικές της και να βλέπουμε απλα σχολια του τύπου
"σπασμένο πρόσωπο" και παπαριές. αν και μερικοι γράφανε "γλυκο προσωπάκι και άλλα". Είναι τοσο κρίσιμο το σημείο που έπρεπε έστω και σε ΜΙΑ κρητική
να τονίζεται βαθύτατα. και οχι να πάει ν α μου γράφει ο αλλος ύμνους για την πίπα της καμια 10αρια παραγράφους και μια πρόταση στην μέση "α ναι έχει και σπασμένο
πρόσωπο... " αυτά τα ολίγα κύριε seminole μας !
Tρια 3αρια μαζι με του Κοτσου !!!Παίχτη ο Άλπουλα (που για κάποιον λόγο είναι εφτάστερος ;)) της είχε βάλει τέσσαρα (4) στο πρόσωπο.
Όταν διαβάζετε κριτικές να διαβάζετε και ποιος τις γράφει, πόσες άλλες έχει κλπ! ;)
Επίσης υπάρχει και άλλο τεσσάρι και ακόμα ένα τριάρι κάτι πεντάρια κλπ. ΑΥΤΟΙ κάτι θέλανε να πούνε. ;)
Αλλά όλοι αυτοί ΔΕΝ κάνανε έτσι! Επί τέλους δεν σε πήρε και με το ζόρι! Ας σηκωνόσουν να φύγεις...
.....απο τις ελαχιστες φορες που θα συμφωνησω μαζι σου.....Κωτσο ,στα 24 θα επρεπε το κινητο σου να βαραει καθε 2 ωρες απο γυναικακι προθυμο για ολα....ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ η συνεδρια-χαλαλι τα 60ε(επρεπε να αφησεις και παραπανω) ,αλλου πρεπει να εστιασεις λαιμαι!Χάρη σου έκανε η Μαρίνα φίλε, γλύτωσες από τον εθισμό!
αποψη του ειναι ρε συ του πιτσιρικα εσυ τι φαγωθηκες;Οπως εχεις εσυ την δικη σου γνωμη αστον να την εχει και αυτος.
Sε περιπτωση που δεν διαβασες την κριτικη του:
"Αν είστε σε ηλικίες που ξεπερνάνε τα 50,σάψαλα,με το ένα ποδι στον τάφο, και με σπυριά στον κώλο
δεν χρειάζεται να διαβάσετε παρακάτω. Οι ήδη υπάρχουσες κριτικές σας καλύπτουνε απόλυτα."
"απλά τα άτομα που δυστυχώς γράφουνε αυτές τις κριτικές είναι όπως εχω πει αρκετές φορες σαβουρογάμηδες,σάψαλα 50αριδες.ή τους υπόσχεται η μαρινα
κανα free fuck για να την προμοτάρουνε."
Aυτη ειναι η αποψη του.
Καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε? Ο τυπος την λεει στους υπολοιπους επειδη δεν περασε καλα ο ιδιος. Φυσικα και εκνευριστηκα.
Την επομενη φορα που θα φαω φολα με γκομενα λοιπον, θα βγω σε κριτικη και θα ριξω χεσιμο σε οσους θα εχουν γραψει θετικη κριτικη για την γκομενα. Γιατι αυτοι θα φταινε. Ωραια πραγματα