zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
για παε πμ φιλε...ρε παιδιά το τηλ της μαρινας ποιος θα μου το στήλει αν είναι ευκολο?
για παε πμ φιλε...ρε παιδιά το τηλ της μαρινας ποιος θα μου το στήλει αν είναι ευκολο?
μια καλη ωρα για την μαρινα ειναι γυρω στις 11πμ..τουλαχιστον για μενα...ισως ημουν τυχερος αλλα ας προσπαθεσετε και βλεπουμε!!Aπανταει πάρε λίγο μετά τό μεσημέρι καί άν είναι ή μέρα της θα τό σηκώσει. Παρεμπιπτόντως μόλις γύρισα από lacoba και τη συνάντησα στό ασανσέρ ήταν όπως πάντα μέσα στη καυλα.
Άντε μωρή χλαπάτσα πιες κανα γάλα πρωινιάτικα ,τρύπια καπότα που έμαθες και για ναυτικό .Έλα να σε γλεντήσουμε στα ''ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ'',μωρή φλόμπα ,μωρή μήτρα,έλα να νιώσεις έναν ναυτικό ακα πρωκτο-κρεμπιέ .Ξεροχύνω με σκληρή ρομαντική πουράτζα μαρίνα
Άντε μωρή χλαπάτσα πιες κανα γάλα πρωινιάτικα ,τρύπια καπότα που έμαθες και για ναυτικό .Έλα να σε γλεντήσουμε στα ''ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ'',μωρή φλόμπα ,μωρή μήτρα,έλα να νιώσεις έναν ναυτικό ακα πρωκτο-κρεμπιέ .Ξεροχύνω με σκληρή ρομαντική πουράτζα μαρίνα
ευχαριστώΙσχυει
καλησπέρα ένα τηλέφωνο που έχω βρει τελειώνει σε 089. θα μου πειτε γαιτί δεν παίρνω να δω αν ισχύει απλώς επειδεί το είδα σε site που δεν ξέρω αν ελέγχονται αυτα που γράφονται αν κάποιος ξέρει αν το τηλ είναι αληθινό , μην ενοχλούμε άσχετες κοπέλες με το επάγγελμα.
ρε φιλε δες την πρωτα σε χοτελι να δεις και πως και τι....και μετα απο 5-6 φορες ερχεται και στο σπιτι....παντου τα παντα ολαρε παιδια στο χωρο μου ερχεται η κοπελα?
το εγραψα σε περιπτωση που ειναι φαρσα , φαντασου να παρεις μια ασχετη και να την ρωτας για τιμες και προγραμμα.Τυπε οταν το καθε "επαγγελματικο" τηλ σταματησει να ισχυει,συνηθως παει στο γκρεμο(δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη)
....και φαντασου,οντως να ειναι ασχετη,και να σου πει,λογω οικονομικων,ναι αμε κανω ραντεβου,και να βγαλεις λαβρακι απο το πουθενα!!!!το εγραψα σε περιπτωση που ειναι φαρσα , φαντασου να παρεις μια ασχετη και να την ρωτας για τιμες και προγραμμα.
πραγματι εαν σε συμπαθησει,που τελικα δεν θα ειναι και τοσο δυσκολο,θα εχεις τις υπηρεσιες που χρειαζεσαι..Εννοω την Μαρινα 60!!Άντε μωρή χλαπάτσα πιες κανα γάλα πρωινιάτικα ,τρύπια καπότα που έμαθες και για ναυτικό .Έλα να σε γλεντήσουμε στα ''ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ'',μωρή φλόμπα ,μωρή μήτρα,έλα να νιώσεις έναν ναυτικό ακα πρωκτο-κρεμπιέ .Ξεροχύνω με σκληρή ρομαντική πουράτζα μαρίνα
δεν ειναι τοσο οτι ειναι μουναρος ,,οσο οτι ικανοποιει ολη την γκαμα πελατων! Δηλαδη και τους οπαδους της προφυλαξης αλλα και τους αλλους ..με τοσες περιγραφες παντως φανταζει μουναρος θα προσπαθησω να την πετυχω ..??
Έτσι το χρήμα πρέπει να κυκλοφορεί.ρε φιλε δες την πρωτα σε χοτελι να δεις και πως και τι....και μετα απο 5-6 φορες ερχεται και στο σπιτι....παντου τα παντα ολα
6 φορες Μαρινα=360ε+150 λακομπα=510ε.....δεν ειναι και πολλα... ;) ;) ;)
Ήμουν με angela αν πετυχενα το μαρινακι στο φεύγα θά τίς επερνα καί τίς δύο.Ωραία θά ήταν.Χαιρετηθηκατε;ήσουν με άλλο μωρο;έπρεπε να την πάρεις να την πας στο δωμάτιο αφού λες ότι είναι τόσο καλη
Tυπε η ατζελα δε κανει παρτουζα με μαρινα60Ήμουν με angela αν πετυχενα το μαρινακι στο φεύγα θά τίς επερνα καί τίς δύο.Ωραία θά ήταν.