alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
σελ 155,πρώτο post!παιδια φοτο της μαρινας που μπορω να βρω???
σελ 155,πρώτο post!παιδια φοτο της μαρινας που μπορω να βρω???
δεν επιμενω, αλλα εχω την εντυπωση πως δεν ειναι αυτη...πολυ αδυνατη μου δειχνει για να ειναι αυτη...αλλα anyway, και παλι δεν επιμενω....εμενα παντως μου ειχε πει οτι οι φωτο στο νετ δεν ειναι δικες της, εκτος και αν καποιος συναγωνιστης την εχει τραβηξει φωτο....σελ 155,πρώτο post!
η συγκεκριμενη που σου λεω ειναι αληθινη.δεν επιμενω, αλλα εχω την εντυπωση πως δεν ειναι αυτη...πολυ αδυνατη μου δειχνει για να ειναι αυτη...αλλα anyway, και παλι δεν επιμενω....εμενα παντως μου ειχε πει οτι οι φωτο στο νετ δεν ειναι δικες της, εκτος και αν καποιος συναγωνιστης την εχει τραβηξει φωτο....
όντος αυτό το τρελοκομείο είναιη συγκεκριμενη που σου λεω ειναι αληθινη.
αμαν ρε μαγκες με την μαρινα
τοσο καλο μιλφ ειναι?
ετσι λεγανε παλιοτερα για την .....ru , δεν μου ερχεται το ονομα, και κινησα να παω να την γαμησω και ητανε καραμιλφαρα του κερατα...που και να με πληρωνε να την γαμησω θα το σκεφτομουν
η συγκεκριμενη που σου λεω ειναι αληθινη.
εχεις δικιο jimy, ειναι καραgilf και να σου πω την αληθεια με τα κιλακια που εχει χασει, δεν ειναι οπως πρωτα...εμφανισιακα εννοω, αλλα απο επιδοσεις ειναι πολυ καλη...φιλε γουστα ειναι αυτα
οταν πας με τετοιες γυναικες δεν πας(προσωπικη αποψη)για εμφανιση αλλα για επιδοσεις
η ru ειναι gilf οχι milf
εχεις δικιο jimy, ειναι καραgilf και να σου πω την αληθεια με τα κιλακια που εχει χασει, δεν ειναι οπως πρωτα...εμφανισιακα εννοω, αλλα απο επιδοσεις ειναι πολυ καλη...
νομιζω πως οχι.
είπαμε όχιαπό όσο ξέρω κ επειδή την είχα ρωτήσει παλιότερα μου είπε πως όχι
H Marina των τελευταίων 3 ετών, είναι πολύ λεπτότερη σε πόδια, χέρια και γενικά σώμα από αυτή που απεικονίζεται...
Μυστη μου σε εχω διαβασει παρα πολλυ και νωμιζω οτι εισαι ο μονος που μπορει να μας πει με σιγουρια αν το μαρινακι κανει ρομαντικα ραντεβου περιμενουμε νεα σου.το εχουμε τεραστια αναγκη.Μύστες έχω κατακαυλώσει με τις κριτικές σας γι αυτό το μιλφ .Την έχω ήδη τεράστια ανάγκη
Μυστη μου σε εχω διαβασει παρα πολλυ και νωμιζω οτι εισαι ο μονος που μπορει να μας πει με σιγουρια αν το μαρινακι κανει ρομαντικα ραντεβου περιμενουμε νεα σου.το εχουμε τεραστια αναγκη.