Marilena26
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2022
- Like
- 753
Έχεις δίκιοΣτο'πα,δεν ακους...
Έχεις δίκιοΣτο'πα,δεν ακους...
...κοριτσαρε block ανελεητο, για να ξεκαθαρισει το τοπιο.Έσβησα ξανά το τηλ γιατί άρχισαν οι αποκρύψεις , ντικπικ και άμα δέχομαι σεξ και τελείωμα χωρίς προφυλακτικό
γιατι θα ντραπουν να στειλουν το πουλι τους στο viber?Βάλε Viber για να μπορείς να διαχειριστείς πιο εύκολα τα τηλέφωνα.
Από πισινή κίνηση σκίζεις 4x4 είσαι, αλλά πρέπει να μας δείξεις και τα κανόνια του Ναβαρονε!!!Ανεβάζω πρώτη φωτογραφία την έχω ήδη στο προφίλ
μπαχαλακηδες μαριλεναΈσβησα ξανά το τηλ γιατί άρχισαν οι αποκρύψεις , ντικπικ και άμα δέχομαι σεξ και τελείωμα χωρίς προφυλακτικό
Αν είστε παθιαρες στο κρεβάτι δεν έχουμε πρόβλημα!!!Χαχαχα δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά από τις φωτό φαίνεται εξαιρετική! Καλή αρχή να ευχηθώ
Θα της πρότεινα να κάνουμε τρίο (μιας και η @Kiara.vip με σνομπάρει…) αλλά φοβάμαι μήπως είναι λίγο boring.
Μελαχρινή με σπαστό μακρύ μαλλί , αδυνατούλα με ωραίο κώλο. Μοιάζουμε πολύ , δεν θα έχει ποικιλομορφίααα
ντικπικ αυτοι!φωτο με κωλο εσυ!Έσβησα ξανά το τηλ γιατί άρχισαν οι αποκρύψεις , ντικπικ και άμα δέχομαι σεξ και τελείωμα χωρίς προφυλακτικό
Θα στέλνω pussypicντικπικ αυτοι!φωτο με κωλο εσυ!
ετσι μπραβο!δεν μασαμε!Θα στέλνω pussypic
ντικπικ να στείλεις και εσύΘα στέλνω pussypic
Έσβησα ξανά το τηλ γιατί άρχισαν οι αποκρύψεις , ντικπικ και άμα δέχομαι σεξ και τελείωμα χωρίς προφυλακτικό
το κορυφαιο ειναι να στειλει αλλουνου, σε αυτον που της εστειλε ηδη και να ξεκινησει τρελο ντικοπανηγυρι.ντικπικ να στείλεις και εσύ
Βαλε εδω τωρα μια pussypic..Θα στέλνω pussypic
τωρα θα δεις ποσα μηνυματακια επιπλεον θα λαβεις, γιατι σε τρωει ο κωλαρικος σουΘα στέλνω pussypic
Λεγε τετοια για να σου ερθει ολοκληρος Ατλαντικος με ψωλες στο κινητοΘα στέλνω pussypic
Οντως , κωλος ποίημα …. Μάλλον δεν υπάρχουν κανόνια … αν υπήρχαν είμαι σίγουρος θα τα διαφήμιζε …Από πισινή κίνηση σκίζεις 4x4 είσαι, αλλά πρέπει να μας δείξεις και τα κανόνια του Ναβαρονε!!!