Θα πω στο γκλάμουρ ότι ζητάς να σου λεει full booked.......θα το παω οπως πρεπει, με φροντιδα κ προδερμ!
Τουλάχιστον να μας αφήσεις καμία ασκιστη να πάρουμε και εμείς...
Θα πω στο γκλάμουρ ότι ζητάς να σου λεει full booked.......θα το παω οπως πρεπει, με φροντιδα κ προδερμ!
....ρε σεις επιτελω εργο! Σας τις φορμαρω και ανοιγει ο δρομος για ολους σας!Θα πω στο γκλάμουρ ότι ζητάς να σου λεει full booked...
Τουλάχιστον να μας αφήσεις καμία ασκιστη να πάρουμε και εμείς...
Δηλαδή ακούγονται και ψέμματα εδώ μέσα?....ρε σεις επιτελω εργο! Σας τις φορμαρω και ανοιγει ο δρομος για ολους σας!
btw. "πιστευε τα μισα απ'οσα βλεπεις και τιποτα απ΄οσα ακους" (Edgar Allan Poe)
Φίλος, καλή η μετριοφροσύνη δεν λέω, αλλά η άλλη στο νήμα της έχει σηκώσει φωτό με το θηρίο σου και φαίνεται να μην μπορεί το πιάσει και να σε πιπώσει! Χώρια που σου λέει οτι την ζόρισες πολύ! Λες να είναι μοντάζ;....ρε σεις επιτελω εργο! Σας τις φορμαρω και ανοιγει ο δρομος για ολους σας!
Ανέβασε και καμιά φωτογραφία με σεξυ ρούχα!Λοιπόν έχω φάει βομβαρδισμό χαχαχ οποτε θα σας ανεβάσω μια φοτο μου
Ναι και εγώ συμφωνώ σε αυτό και σίγουρα με ψηλοτάκουναΑνέβασε και καμιά φωτογραφία με σεξυ ρούχα!
Θα σου πρότεινα, για να μη σε ρωτάνε κάθε τόσο και λιγάκι, αυτή τη πρόταση να την βάλεις και σαν υπογραφή σου, αν το λέω σωστά, ή να βάλεις αντ' αυτής το λινκ που παραπέμπει στα σχετικά στο προφίλ σου, όπου τα λες ακόμα πιο αναλυτικά.Προγραμμα μιας ώρας ελεύθερο στοματικό τελείωμα πρόσωπο στόμα σώμα ,δυο τελειώματα την ώρα στα 120
Εμένα δεν ειρθε ακόμα .... μάλλον επειδή είμαι διακοπές κάνει μέρες να έρθει ....μέχρι να με βρει στη θάλασσαΣούπα έγινε το τηλέφωνο πλέον...
Πάει και έρχεται σαν φειβολαν...
Χωρίς να το ζητήσω μου ήρθε στο βαιμπερ μου...
Πάμε παρακάτω...
Τάσο μην το δει η Άννα αυτό ..Περιμένω πως και πως... κριτική για την κοπέλα και μετά θα την δω σίγουρα...γτ φαίνεται ωραία και ξηγημενη....το μόνο νομίζω δεν λέει αλήθεια είναι το ότι είναι πρώτη φορά στο χώρο νομίζω δεν είναι πρώτη φορά απλά τώρα έγινε ανεξάρτητη
!!!!
....ηρθε αλλα βρηκε στο firewall της Αφρο!Εμένα δεν ειρθε ακόμα .... μάλλον επειδή είμαι διακοπές κάνει μέρες να έρθει ....μέχρι να με βρει στη θάλασσα
θα αναλαβω μανατζερ του κωλου....ρε σεις επιτελω εργο! Σας τις φορμαρω και ανοιγει ο δρομος για ολους σας!
....θα παω undercover και θα της κανω την εκπληξηθα αναλαβω μανατζερ του κωλου
της μαριλενας
και θα σε μπαναρω
θα πω οπου δεις μαυρογατα
ουυυυυστ
το νου σου....θα παω undercover και θα της κανω την εκπληξη
...τους ερωτες στους αφηνω, αλλα κανα γαλακτομπουρεκο θα το κανεις πασα!το νου σου
αν παω εγω θα με ερωτευτει κι αυτη
δεν θελω μετα δραματα
γκομενα δινω...τους ερωτες στους αφηνω, αλλα κανα γαλακτομπουρεκο θα το κανεις πασα!
Και πεντικιούρ να προσθεσωΓυναίκα με τέτοιο επάγγελμα χωρίς μανικιούρ δεν λέει...