Marilena26
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2022
- Like
- 753
Ομόνοια τος δείξουν ψηλό χύμα Ευριπίδου είναι ένα σωρό πακια κατεβαινοντας δεξιάΚαι πώς βρίσκεις πάκι αριθμό; Θα ηθελα να βρω αλλα δεν ξέρω πώς
Ρε μπαγάσαααα που την θυμήθηκες τούτηηηΔεν μοιάζει ρε παιδιά ????
Εκεί βρίσκεις αριθμό κ απ Αλάσκα χααχαχΟμόνοια τος δείξουν ψηλό χύμα Ευριπίδου είναι ένα σωρό πακια κατεβαινοντας δεξιά
Άργησες 14 σελίδεςΚαλησπερα Μαριλένα, είμαι ο Αλέξανδρος.
Απλά μαζεύτηκαν όλοι η πυρφοροι τυπε. Χαλάρωσε πολύ κ η διοίκηση οπότε αυτά είναι τα αποτελέσματα..Πμ σημαίνει φακέλωμα.
Ρε σεις πως κατάντησε έτσι αυτό το φόρουμ?
Πόσες μουτζες στα μούτρα πρέπει να φάμε μέσα σε λίγες μέρες για να γίνει κάτι?
Κάποτε τους Προμότορες και τις φακελοτζουδες τις παίρναμε με τις κλωτσιές...
Τι έχετε πάθει?
Τι έχουμε πάθει όλοι μας γενικά?
Πόσοι νομίζεις ότι κάνουν ραντεβού? Ούτε το 5% σε διάστημα 3 μηνων που ζητάνε τηλέφωνοΈχω ταξιδέψει σε 11 χώρες, μέχρι στιγμής. Τέτοια λιγουριά, τέτοια αγαμία και τέτοια σκαλώματα με γκόμενες, μόνο στην Ψωροκώσταινα τα βλέπω.
Λοιπόν έχω φάει βομβαρδισμό χαχαχ οποτε θα σας ανεβάσω μια φοτο μου
Γυναίκα με τέτοιο επάγγελμα χωρίς μανικιούρ δεν λέει...Λοιπόν έχω φάει βομβαρδισμό χαχαχ οποτε θα σας ανεβάσω μια φοτο μου
Καλησπέρα σας, λοιπόν δεν έχω σκοπό κάποιο φακέλωμα δε μ ενδιαφέρει αυτό, απλά δε θέλω να γίνει πανικός στο τηλέφωνο . Επίσης είμαι καινούρα στο χώρο οποιος με συναντησει θα το διαπιστώσει, οποτε θα το πάω σιγά σιγά ελπίζω να κατανοείτε.
Προγραμμα μιας ώρας ελεύθερο στοματικό τελείωμα πρόσωπο στόμα σώμα ,δυο τελειώματα την ώρα στα 120
Τόσο χαζός που έχει μόνο 1 πακι αριθμό. Βέβαια έχουν εμφανιστεί τανες χωρίς πάλι αριθμό και το real name τους.Τυπε αν ειναι καποιος τοσο χαζος ετσι ωστε να μην εχει πακι αριθμο για αυτα τα πραγματα αξιος της μοιρας του ειναι
Εάν είναι αυτή καλά κρασιά. Ευελπιστώ να μην είναι. Εύκολα ξεχωρίζει. Στις φώτο μοιάζει αλλά θα φανεί σίγουρα. Εξάλλου ήθελε έξτρα για τελείωμα στο στόμα.Ρε μπαγάσαααα που την θυμήθηκες τούτηηη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκεί βρίσκεις αριθμό κ απ Αλάσκα χααχαχ
Δε θυμάμαι ονόματα , πάντως δυο το έχουνε κάνειΓια ποια λες;
Δεν ειναι η Ζετα.Εάν είναι αυτή καλά κρασιά. Ευελπιστώ να μην είναι. Εύκολα ξεχωρίζει. Στις φώτο μοιάζει αλλά θα φανεί σίγουρα. Εξάλλου ήθελε έξτρα για τελείωμα στο στόμα.
Το επόμενο λεωφορείο για άλλο νήμα περνάει σε 5 ‘ ότι πεις τώρα . Μετά πας στο νήμα τσιτσιπα, μετά call girl κ αναπουρνας και κοιμάσαι glamour . Ξυπνάς στις πικάντικες ιστορίες . Αχ μωρε ευαισθητούλη σου έκαναν εντύπωση τα δαχτυλάκια της ….Ωραία δάχτυλα έχεις.
Το εννοώ.
ΦεραγκαμοΤο επόμενο λεωφορείο για άλλο νήμα περνάει σε 5 ‘ ότι πεις τώρα . Μετά πας στο νήμα τσιτσιπα, μετά call girl κ αναπουρνας και κοιμάσαι glamour . Ξυπνάς στις πικάντικες ιστορίες . Αχ μωρε ευαισθητούλη σου έκαναν εντύπωση τα δαχτυλάκια της ….
Πάντως εγώ θα σου πω ένα μπράβο . Βγήκες <<παντελονατα>> δεν έβαλες δεκανίκια να σε <<τρέξουν >> έβαλες φωτογραφίες , είπες τιμές , από ότι βλεπω δίνεις τηλέφωνο και το παλεύεις τίμια κ σωστα .Δε ξέρω ποια είναι
Δεν είπε κανείς για 150
Καταρχας πως προεκυψε η Ζετα ? Παντως η συγκεκριμενη ηταντιμια επιλογη.. Οχι κορυφαια (σε σχεση με αλλες που εχω συναντησει γενικα) αλλα τιμια (για μενα μιλαω παντα)... ειχα γραψει και κριτικη για την συγκεκριμενη.. που την θυμηθηκατε?Δεν ειναι η Ζετα.