Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Καταρχάς, να δηλώσω ότι δεν γνωρίζω την κοπέλα και ότι γράφω με αφορμή το thread που άνοιξε και μία αρρωστημένη κατάσταση που πιθανό να συνεχιστεί, παίρνοντας σκυτάλη από αντίστοιχα προηγούμενα threads. Οι περισσότεροι (όχι όλοι) είμαστε παιδιά της πιάτσας και οφείλουμε να προστατεύσουμε τον κώλο μας. Δίνοντας το τηλέφωνο με pm, αρχικά δίνουμε την δυνατότητα στην κοπέλα να κάνει scanning και να επιλέξει πελάτες, οι οποίοι γράφουν μόνο διθυραμβικές κριτικές και αποθεωτικά σχόλια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι επερχόμενες κριτικές να είναι μεν αληθινές, αλλά πλασματικές, αφού οι συγκεκριμένοι πελάτες θα έγραφαν καλά λόγια, έτσι και αλλιώς, τα οποία πολλές φορές δεν ισχύουν, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι αυτό της εχεμύθειας. Δίνοντας το τηλέφωνο σου και επιλέγοντας την επικοινωνία μέσω εφαρμογών τύπου viber, whats up, κτλ, αρχίζεις να μπαίνεις σε περίεργα μονοπάτια. Οι περισσότεροι έχουμε την φωτογραφία στο προφίλ μας, η οποία υποκλέπτεται με ένα απλό screen shot. Το τι μπορεί να συμβεί από εκεί και πέρα, το αφήνω στην φαντασία του καθενός. Από διασυρμός, μέχρι εκβιασμοί και πολλές άλλες ομορφιές. Από προσωπική εμπειρία με call girls, έχω να δηλώσω ότι τα περισσότερα κορίτσια μιλάνε πολύ. Μία τύπισσα μου σχολίαζε κάποια μέλη, ένας εκ των οποίων έγραψε αρκετά μηνύματα στις πρώτες σελίδες του παρόντος thread. Άλλη μία μου έδειχνε μηνύματα, στο κινητό της, από έναν γκόμενο που την είχε καψουρευτεί. Όσον αφορά το θέμα εκβιασμών, θυμήθηκα μια παλιά περίπτωση: Το 1999, ένα παιδί από το σχολείο, μεγάλος αλήτης, ο οποίος συγχωρέθηκε το 2003, από υπερβολική δόση ηρωίνης, εξέδιδε μια ανήλικη στην Λεωφόρο Καβάλας, γνωστή μας από το σχολείο. Την πάσαρε σε ταξιτζήδες και την ώρα που αυτοί την φόρτωναν και την πηδούσαν αυτός, μαζί με κάποιους άλλους, τραβούσαν φωτογραφίες. Φωτογράφιζαν και τις πινακίδες των ταξί και μετά εκβίαζαν τους οδηγούς, ειδικά αυτούς που ήταν παντρεμένοι. Έγραψα τα παραπάνω με γνώμονα το κοινό καλό. Ζούμε σε σκοτεινές εποχές και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοικτά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, μεταξύ μας. Όλοι είμαστε μπουρδελιάρηδες και έχουμε το ίδιο πάθος. Καλό Δεκαπενταύγουστο να έχουμε και χρόνια πολλά σε όλους!