γιουρια και πουτσες ψαχνει.τι αλλο να ψαχνει.Ο.Κ. Ας ψάξει κάποιος τι γυρεύει η "κορασίς" και να μας ενημερώσει, για να μας φύγει η απορία.
Έτσι κι αλλιώς εμένα η Θεσσαλονίκη μου πέφτει και μακριά...

γιουρια και πουτσες ψαχνει.τι αλλο να ψαχνει.Ο.Κ. Ας ψάξει κάποιος τι γυρεύει η "κορασίς" και να μας ενημερώσει, για να μας φύγει η απορία.
Έτσι κι αλλιώς εμένα η Θεσσαλονίκη μου πέφτει και μακριά...
γιουρια και πουτσες ψαχνει.τι αλλο να ψαχνει.![]()
![]()
![]()
οχι ρε,δεν με καταλαβες.επειδη μιλουσαμε με Pm κ της ειπα να βρεθουμε κ ποσα κ τα διαδικαστικα μου ειπε οτι δεν ειναι του παρανομου κ οτι απλα γουσταρει το site.δεν βρεθηκαμε κ δεν την εριξα
ρε συ δεν το ειπα καπως.καταλαβα οτι με πειραζες απλα ειπα οτι δεν το εθεσα σωστα κ δεν το επιασες.δεν την εριξα καν.εφαγα μπιστολι πριν καν την δω.....οχι τιποτα,καλυτερα για την καημενη γιατι θα ετρωγε κολλημα μαζι μου κ μετα θα ειχαμε αλλα..κουλαρε σε πειραζω...
οντως υπαρχουν πολυ καλα " κοριτσια " που δεν ενδιαφερονται μονο και μονο για το σεξ..
το " πολυ καλα " σημαινει πολυ καλα...στην κυριολεξια καλα κοριτσια...
ειναι και αυτο.μπορει να θελει γαμπρο για γαμο.Αυτό είχα υποθέσει κι εγώ, αλλά να μην το κατηγορήσουμε και χωρίς αποδείξεις το "κορίτσι"!!
λες?ειναι και αυτο.μπορει να θελει γαμπρο για γαμο.![]()
![]()
![]()
ντεκερ ετοιμασου να γινει γαμπρος.![]()
![]()
![]()
![]()
ρε συ δεν το ειπα καπως.καταλαβα οτι με πειραζες απλα ειπα οτι δεν το εθεσα σωστα κ δεν το επιασες.δεν την εριξα καν.εφαγα μπιστολι πριν καν την δω.....οχι τιποτα,καλυτερα για την καημενη γιατι θα ετρωγε κολλημα μαζι μου κ μετα θα ειχαμε αλλα..
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι και αυτο.μπορει να θελει γαμπρο για γαμο.![]()
![]()
![]()
ντεκερ ετοιμασου να γινει γαμπρος.![]()
![]()
![]()
![]()
κουλαρε σε πειραζω...
οντως υπαρχουν πολυ καλα " κοριτσια " που δεν ενδιαφερονται μονο και μονο για το σεξ..
το " πολυ καλα " σημαινει πολυ καλα...στην κυριολεξια καλα κοριτσια...
λες?
θελω κ προικα
Μικρέ τα πολύ καλά κορίτσια, ακόμα και τα πού καλά "κορίτσια" δεν ποζάρουν σε τέτοια σάιτ, διότι τότε εγώ δικαιούμαι να υποθέσω πως ψάχνουν μόνο το σεξ και μάλιστα όχι "αφιλοκερδώς"! ;)
με μια λεξη εμπειρος...
Δυστυχώς νεαρέ φίλε απαιτήθησαν πολλά έτη δια την απόκτησιν αυτής της εμπειρίας, οπότε εντός ολίγου κινδυνεύει να έχει μόνο θεωρητικήν αξίαν!![]()
![]()
Μικρέ τα πολύ καλά κορίτσια, ακόμα και τα πολύ καλά "κορίτσια" δεν ποζάρουν σε τέτοια σάιτ, διότι τότε εγώ δικαιούμαι να υποθέσω πως ψάχνουν μόνο το σεξ και μάλιστα όχι "αφιλοκερδώς"! ;)
To κουρασατε το θεμα αλλα απο ουσια τιποτα.Η πολυ ωραια αυτη κοπελα κανει πιατσα στην 26ης Οκτωβριου στη Θεσσαλονικη.Στηνεται ακριβως διπλα στη γνωστη Φιονα.και αν θυμαμαι καλα παιρνει 50ε αυτοκινητο και 100ε σπιτι
τωρα το ειδα κι εγω.εχει και 2-3 προφιλ στο φατσα.γρ η συγκεκριμενη.ψαξτε στην κατηγορια Τρανσεξουαλ-Θεσσαλονικηεεε δεν ηρθες να μας πεις και τιποτα τοση ωρα...![]()
![]()
![]()
τωρα το ειδα κι εγω.εχει και 2-3 προφιλ στο φατσα.γρ η συγκεκριμενη.ψαξτε στην κατηγορια Τρανσεξουαλ-Θεσσαλονικη
To κουρασατε το θεμα αλλα απο ουσια τιποτα.Η πολυ ωραια αυτη κοπελα κανει πιατσα στην 26ης Οκτωβριου στη Θεσσαλονικη.Στηνεται ακριβως διπλα στη γνωστη Φιονα.και αν θυμαμαι καλα παιρνει 50ε αυτοκινητο και 100ε σπιτι
μολις ειδα τις φωτογραφιες της στο ts-dating και πραγματικα ειναι γκομεναρα.οποτε περναω τωρα τελευταια ειναι εκει.λογικα θα την πετυχειςωραίος ρε αλ πατσίνο, χρήσιμη η πληροφορία σου, με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω μια βολτίτσα από της 26ης, αν είχαμε και κανένα τηλεφωνάκι της θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά μην τα θέλουμε και όλα στο πιάτο ε
Η πολυ ωραια αυτη κοπελα κανει πιατσα στην 26ης Οκτωβριου στη Θεσσαλονικη.Στηνεται ακριβως διπλα στη γνωστη Φιονα.και αν θυμαμαι καλα παιρνει 50ε αυτοκινητο και 100ε σπιτι
Είναι ενεργητικοπαθητική;Ξέρεις;μολις ειδα τις φωτογραφιες της στο ts-dating και πραγματικα ειναι γκομεναρα.οποτε περναω τωρα τελευταια ειναι εκει.λογικα θα την πετυχεις