Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.287
- Πόντοι
- 9.931
Αν ισχύει η φήμη το οτι οι Αλβανίδες κάνουν πολυ καλα γαμησια μπορει και οχι.Αν τα'χουν 7 χρόνια όπως είπε,θα την έχει βαρεθεί κι ο χοντρός
Αν ισχύει η φήμη το οτι οι Αλβανίδες κάνουν πολυ καλα γαμησια μπορει και οχι.Αν τα'χουν 7 χρόνια όπως είπε,θα την έχει βαρεθεί κι ο χοντρός
Γενικα στη λατινικη αμερικη χρησιμοποιητε η λεξη μαρικον.Πουστης σημαινει το μαρικόν στα καστεζάνικα(αργεντινή)
Kosovo ίσον κατά 90% κωλοαλβανιδα
Μια μέτρια γκόμενα είναι που λόγω αγαμίας στην Ελλάδα την έχετε θεοποιήσειΛογικό, για να ειναι τέτοια μ@υναρα...
Το "κωλο-" πάει στον θεϊκή κωλαρα που έχει, δεν εχω κάτι προσωπικό με το κορίτσι!
Ακόμα και οι σκοπιανοί δεν χωνεύουν τους κοσοβάριους μου τα έλεγε σκοπιανός οδηγός που κάνει διεθνή ταξίδια.Kosovo ίσον κατά 90% κωλοαλβανιδα
Η χειρότερη ράτσα της ΕυρώπηςΑκόμα και οι σκοπιανοί δεν χωνεύουν τους κοσοβάριους μου τα έλεγε σκοπιανός οδηγός που κάνει διεθνή ταξίδια.
ενταξει ρε τυπε μη τη γαμας εσυ.... ενας λιγοτερος απο τους 199.000Μια μέτρια γκόμενα είναι που λόγω αγαμίας στην Ελλάδα την έχετε θεοποιήσει
Δεν με νοιάζει το θέμα απλά γράφω καμμια μλκια να περνά η ώρα
Το να γαμισεις κάποια δεν προϋποθέτει να την αποθεώνει χωρίς λόγο πριν κ μετάενταξει ρε τυπε μη τη γαμας εσυ.... ενας λιγοτερος απο τους 199.000
εγω την αποθεωνω παντως... μπορουμε να βλεπουμε περισσοτερα τετοια μουνακια μπας και μπουν στο σωστο δρομο περισσοτερες? η γκομενα εχει φυσικοτατη ομορφια. ουτε 67 χιλιαδες τατουαζ σα φυλακοβια. ουτε μουτρα με υαλουρονικα και λοιπες μαλακιες που κανουν διαφορες βλαμμενες απο τα 20φευγα τους με αποτελεσμα στα 40 να μη σωζεται με τιποτα ουτε και 84 κιλα στοκο σαν τη μεση μπαζοθεσσαλονικια...Το να γαμισεις κάποια δεν προϋποθέτει να την αποθεώνει χωρίς λόγο πριν κ μετά
Άρα την γαμαω εννεοιεται αλλά παραμένει για απλή καβλιαρα και τίποτα άλλο
Μαρικόν είναι Ισπανικά, όλοι οι λατίνοι το λένε όπως και οι Ισπανοί.Πουστης σημαινει το μαρικόν στα καστεζάνικα(αργεντινή)
Ενας φίλος μου είχε πει οτι αν γαμήσεις Αλβανίδα,δεν ξαναγαμάς άλλη γυναίκα..Αν ισχύει η φήμη το οτι οι Αλβανίδες κάνουν πολυ καλα γαμησια μπορει και οχι.
αυτη αλβανιδα ειναι μονο κατα δηλωση... ας κανει κανα τεστ dna να δουμε τα αληθινα αποτελεσματα και οχι το αν πηραν γενιτσαρο τον προπαππο τηςΕνας φίλος μου είχε πει οτι αν γαμήσεις Αλβανίδα,δεν ξαναγαμάς άλλη γυναίκα..
Γιατρέ δε χρειαζεται να σου κανω γλωσσολογική αναλυση για να σου πω οτι το μαρικόν δεν ειναι ισπανικη λεξη αλλα αμπορίτζενη αν ξερεις τι σημαινει κ αυτο’ . Σε καθε περιπτωση το ιδιο λεμε οτι σημαινει «πουστης»Μαρικόν είναι Ισπανικά, όλοι οι λατίνοι το λένε όπως και οι Ισπανοί.
Γιατί;;;; Σου τον κόβει;;;;Ενας φίλος μου είχε πει οτι αν γαμήσεις Αλβανίδα,δεν ξαναγαμάς άλλη γυναίκα..
Φαντάσου αγαμία που χε ο φίλος σουΕνας φίλος μου είχε πει οτι αν γαμήσεις Αλβανίδα,δεν ξαναγαμάς άλλη γυναίκα..
Α γεια σου, οι αλβανοί είναι σαν σκράπεδα, ο,τιδήποτε όμορφο σε εμφάνιση υπάρχει εκεί είναι πρόσμιξη με Ιταλία, Σερβία και Ελλάδα. Γενικά έχουν αρκετά όμορφες γυναίκες, τα αρσενικά από την άλλη είναι σαν το μουνί που τα πέταξε τα κακόμοιρα....αυτη αλβανιδα ειναι μονο κατα δηλωση... ας κανει κανα τεστ dna να δουμε τα αληθινα αποτελεσματα και οχι το αν πηραν γενιτσαρο τον προπαππο της