Νέα

Μαριγκόνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.580
Πόντοι
4.027
IMG_20241121_095546.jpg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.075
Πόντοι
6.515
Ξεροχυνω με ελληνικό κράτος που υποδέχεται καθημερινά ορδές μισθοφόρων μουσουλμάνων αλλά ενοχληθηκε από τη μαριγκοτα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.170
Πόντοι
2.356
185Κ φολλουερς που έχει τώρα, είναι μαγαζί κανονικό πάντως. Πληρώνεις ειδικούς συμβούλους των media ως εταιρικά έξοδα, οι οποίοι θα σου αποφέρουν πολλαπλάσια κέρδη. Είναι όπως κερδίζει το ΤΖΟΚΕΡ ένας άσχετος με τα οικονομικά και σε μια εβδομάδα μαθαίνει για προθεσμιακές, ομόλογα, αμοιβαία, ριαλ εστειτ, διασπορά κινδύνου, κ.ο.κ.
αμα δε παρει απο μουνακια που ειναι χαφτες και ψωνιζουν οτι διαφημιστει τα ανενεργα λαηκ των ανδρων που δεν προκειται να εχουν διαδραση με διαφημιστικο περιεχομενο δεν αξιζουν μια....

inprivate

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Κριτικές
15
Like
767
Πόντοι
311
Καινούργια άφιξη...; Είχαμε καιρό με τις υπόλοιπες οπότε χρειάζοταν μια ανανέωση

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Εν τω μεταξύ για κλειστό προφίλ και "άπειρη" στον χειρισμό των social media, πολύ εύκολα δεν προσαρμόστηκε στην νέα κατάσταση;
Μπαμ κανει οτι ειναι στημενο.
Απο εμπειρια τοσα χρονια στο ινστα. αν αυτη η κοπελα το ειχε ανοιχτο πριν γινει αυτο με την ξαφνικη δημοσιοτητα.. θα ειχε σιγουρα απο 10 χιλ. φολοουερς εως 30 χωρις να εχει γινει γνωστη.
Οποτε και κλειστο που το ειχε με 90 ατομα, τα αιτηματα θα ηταν παρα πολλα..μιλαμε για χιλιαδες.. αυτη ειπε οτι μετα το γηπεδο, ειδε τι γινεται στα σοσιαλ και το ανοιξε..αρα δεν εδινε σημασια στο ινστα (μονο φωτο εβγαινε) :confused: γιατι θα εβλεπε και πριν οτι εχει πολλους ακολουθους.
Εγω πιστευω οτι την συμβουλεψαν να το ανοιξει την καταλληλη στιγμη για να γινει περισσοτερο γνωστη.. και δεν το ειχε κλειστο γιατι ηθελε μονο τους 90 γνωστους, μαλλον εχει να κανει με την απελαση.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Δεν μου βγαίνουν τα νούμερα. Είπε ότι είναι 24 ετών και είναι ήδη 7 χρόνια στην Ελλάδα. Ήρθε δηλαδή στα 17 της με τον (πολύ πρόσφατο όπως είπε) γκόμενο και της άρεσε η Ελλάδα και συμφώνησε με τον γκόμενο να μείνει εδώ.

17 χρονών...πότε σπούδασε νοσηλευτική στα 15? Κανένα επαγγελματικό λύκειο θα είναι

Ανέφερε ότι δούλεψε και ως νοσηλεύτρια ...πότε και πόσο? δουλεύουν τα ανήλικα στη Γερμανία?

...και πως την άφησαν οι γονείς, αλβανοί κοσοβάροι και άρα συντηρητικοί, 17 χρονών κορίτσι να μετακομίσει στην Ελλάδα με έναν τύπο που τον ήξερε μόνο 3 μήνες? (πηγή συνέντευξη αρναούτογλου)

Μου κάνει εντύπωση που οι δημοσιογράφοι δεν έχουν κάνει ακόμα τα μαθηματικά

Κατά τ' άλλα η γκόμενα απλά δεν παίζεται σε ομορφιά, γλύκα και φαίνεται ξύπνια. Πολύ άνετη στον φακό (υποπτο?)
Επρεπε κατι να πει σε εκπομπη βγηκε.
Για το ξυπνια διαφωνω.. την λεει ξερεις να μαγειρευεις και αυτη απανταει.. μ αρεσει να παταω το κουμπι και να ειναι εξω απο την πορτα μου. Ενταξει ρε κοπελα μου ομορφη ναι αλλα αλβανεζα εισαι.. κρατα λιγο χαμηλα το ψωνιο σου.:confused:
Εχεις δει πολλες ανετες να εχουν 90 φολοουερς;; στην καμερα δεν ντρεπεται στα σοσιαλ ντρεποταν;; :confused:

• Like
Αντιδράσεις: lavro

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.075
Πόντοι
6.515
το βραδυ εχει μπασκετ ολυμπιακου, προβλεπω στην κερκιδα 10αδες μοντελο-ινφλουεσερς να στηνονται για να τις προσεξει ο σκηνοθετης :confused:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
το βραδυ εχει μπασκετ ολυμπιακου, προβλεπω στην κερκιδα 10αδες μοντελο-ινφλουεσερς να στηνονται για να τις προσεξει ο σκηνοθετης :confused:
Θα πρεπει πρωτα να κανουν καινουργια προφιλ.. η κανενα ξεχασμενο να το επαναλειτουργησουν.:confused:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.433
Πόντοι
34.538
Ο σκηνοθετης θα πληρωθει σε ειδος?

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.022
Πόντοι
206
Μπαμ κανει οτι ειναι στημενο.
Απο εμπειρια τοσα χρονια στο ινστα. αν αυτη η κοπελα το ειχε ανοιχτο πριν γινει αυτο με την ξαφνικη δημοσιοτητα.. θα ειχε σιγουρα απο 10 χιλ. φολοουερς εως 30 χωρις να εχει γινει γνωστη.
Οποτε και κλειστο που το ειχε με 90 ατομα, τα αιτηματα θα ηταν παρα πολλα..μιλαμε για χιλιαδες.. αυτη ειπε οτι μετα το γηπεδο, ειδε τι γινεται στα σοσιαλ και το ανοιξε..αρα δεν εδινε σημασια στο ινστα (μονο φωτο εβγαινε) :confused: γιατι θα εβλεπε και πριν οτι εχει πολλους ακολουθους.
Εγω πιστευω οτι την συμβουλεψαν να το ανοιξει την καταλληλη στιγμη για να γινει περισσοτερο γνωστη.. και δεν το ειχε κλειστο γιατι ηθελε μονο τους 90 γνωστους, μαλλον εχει να κανει με την απελαση.
θα ειχε σιγουρα χιλιαδες αιτηματα να την ακολουθησουν που δεν τα ειχε απαντησει, οταν κανεις το προφιλ σου ανοιχτο απο κλειστο, αυτοματα ολα αυτα τα αιτηματα γινονται ακολουθοι σου.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.355
Πόντοι
5.646
Επρεπε κατι να πει σε εκπομπη βγηκε.
Για το ξυπνια διαφωνω.. την λεει ξερεις να μαγειρευεις και αυτη απανταει.. μ αρεσει να παταω το κουμπι και να ειναι εξω απο την πορτα μου. Ενταξει ρε κοπελα μου ομορφη ναι αλλα αλβανεζα εισαι.. κρατα λιγο χαμηλα το ψωνιο σου.:confused:
Εχεις δει πολλες ανετες να εχουν 90 φολοουερς;; στην καμερα δεν ντρεπεται στα σοσιαλ ντρεποταν;; :confused:
Από ότι συμπεραίνω χωρίς να έχω διαβάσει πολλά πρόκειται για μεγάλη ψωνάρα

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
591
Πόντοι
96

Βλέπω ευκαιρία για μπίζνα μίζα εδώ για τον σκηνοθέτη

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.411
Πόντοι
446
Αν βγάλετε το γράμμα γάμα (Γ) βγαίνει η λέξη μαρικόνα που στα ισπανικά σημαίνει ομοφυλοφίλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom