Νέα

Μαριγκόνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.849
Πόντοι
3.656

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.262
Πόντοι
5.006
Α ρε Τάκη γαμω τη σοουμπιζ σου,αν καθόσουν εσυ δίπλα της αντί γι'αυτόν,τώρα θα σουν η πρώτη μούρη στην Ελλα΄δα :sad2:
τυπε εγω ειμαι νοικοκυρης πλεον...εχω εξελθει απο τις παρυφες της σοουμπιζ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.849
Πόντοι
3.656
Όλη η Ε΄λλάδα

α)Τον έχει παίξει τουλάχιστον μια φορά μαζί της :cum:

β)εύχεται ο τύπος που τα'χει,να μην ξυπνήσει αύριο :grin:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
τυπε εγω ειμαι νοικοκυρης πλεον...εχω εξελθει απο τις παρυφες της σοουμπιζ...
Ρε συ raopau κάπου διάβασα ότι η συγκεκριμένη τύπισσα πάει τα τελευταία 7 χρόνια σε παιχνίδια του Ολυμπιακού. Τώρα την ανακάλυψαν;
Επίσης όσες φορές έχω πάει σεφ έχω πάθει πλάκα με τη μουνοθυελλα που επικρατεί στις κερκίδες. Έχω δει πανέμορφες κοπέλες, ίσως και πιο όμορφες από την κοπέλα του νήματος. Μήπως πρέπει να προβάλλουμε πιο πολύ τέτοιες εικόνες; Να γεμίζει το σεφ, να κερδίζουν χρήματα οι Αγγελόπουλοι, να κάνουν μεταγραφές και ο μεγάλος κερδισμένος να είναι ο Ολυμπιακός.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.262
Πόντοι
5.006
Ρε συ raopau κάπου διάβασα ότι η συγκεκριμένη τύπισσα πάει τα τελευταία 7 χρόνια σε παιχνίδια του Ολυμπιακού. Τώρα την ανακάλυψαν;
Επίσης όσες φορές έχω πάει σεφ έχω πάθει πλάκα με τη μουνοθυελλα που επικρατεί στις κερκίδες. Έχω δει πανέμορφες κοπέλες, ίσως και πιο όμορφες από την κοπέλα του νήματος. Μήπως πρέπει να προβάλλουμε πιο πολύ τέτοιες εικόνες; Να γεμίζει το σεφ, να κερδίζουν χρήματα οι Αγγελόπουλοι, να κάνουν μεταγραφές και ο μεγάλος κερδισμένος να είναι ο Ολυμπιακός.
το σεφ εχει γινει νυφοπαζαρο εδω και χρονια...ειναι που ειναι για την πουτσα σαν γηπεδο, πανε και ολοι οι πατατακηδες με τα γκομενακια, αντε να δημιουργησεις εδρα μετα...γιναμε nba φαση....:confused::confused::confused::confused:

υγ : πιο ομορφο προσωπο απο αυτην δυσκολα να ειδες τυπε....ετσι οπως την ειδα στην tv, ουτε με ΑΙ δεν βγαζεις τετοιο προσωπο...αφου σου λεω τον παιζω απο εψες ασταματητα...που γενικα δεν τον παιζω ευκολα για γκομενα...:coffee:
marigona-arthrou.webp

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
300
Πόντοι
21
Οτι προσπαθει να κανει η αλλη η ψωλοζητιανα η δημοσιογραφος Παντελη , που μονο μουνοτρυπα δεν δειχνει καθε μερα για να παρει κανα φολοου η αλλη τα πηρε με λιγα δευτερόλεπτα που την εδειξε ο φακος στον αγωνα..
Σωστός! Βέβαια η Παντέλη είναι σκάλες κατώτερη σε πρόσωπο από την Μαριγκόνα, οπότε θεωρώ υπάρχει αντικειμενική εξήγηση για αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom