Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.718
- Πόντοι
- 216
ΒΑΛΚΑΝΙΑ VS Σκανδιναβία εδώ σας θέλω τύποι τι διαλέγουμε;;;Βασικά παρτούζα και με τις 2 αλλά ας πούμε ότι πρέπει να διαλέξουμε...Βαλκάνιο μεσογειακό φαινότυπο Μαριγκόνα ή νορδικό φαινότυπο την Νορβηγίδα ανερχόμενη επικοντίστρια Embla Njerve???
![]()
ΜαραντόναMarigkona ή Marangoni;
Ιδού η απορία!!!
Ξαναπιάσε παρυφές σοουμπίζ μπας και γλυτώσουν παρυφές ποδοσφαίρου...τυπε εγω ειμαι νοικοκυρης πλεον...εχω εξελθει απο τις παρυφες της σοουμπιζ...
Την κατουράει την Παντέλη η Μαριγκονα
![]() Μυθική ατάκα Μικρούτσικου σε Μαριγκόνα: «Ασκείς τη νοσηλευτική στη Γερμανία ή να αρρωστήσω εδώ;» (vid)Η Μαριγκόνα, η καλλονή που μάγεψε το ΣΕΦ μίλησε στο «Buongiorno» και έλαβε ένα κολακευτικό σχόλιο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.
|
Αδερφέ τόσους είχε. Στο λέω γιατί της έκανα αίτημα στο ινστα και το είδα. Και το είχε κλειστό.Και φαγατε το παραμυθι οτι αυτη ειχε μονο 90 followers εδω η φακλανα καραμητσαινα απο τα κατω δρυμικλανα εχει 1000+ για πλακα.![]()
Να το εκμεταλευτεί θέλει. Καθόλου περιεργο δεν είναι.Ρε μάγκες δεν είναι περίεργο που αμέσως άνοιξε προφίλ η τύπα ενώ το είχε κλειστό;
η μια ειναι επι κοντω και η αλλη ειναι άλλο πηδημα . και που να τρεχεις τωρα στη νορβηγια ...ΒΑΛΚΑΝΙΑ VS Σκανδιναβία εδώ σας θέλω τύποι τι διαλέγουμε;;;Βασικά παρτούζα και με τις 2 αλλά ας πούμε ότι πρέπει να διαλέξουμε...Βαλκάνιο μεσογειακό φαινότυπο Μαριγκόνα ή νορδικό φαινότυπο την Νορβηγίδα ανερχόμενη επικοντίστρια Embla Njerve???
![]()
ΒΑΛΚΑΝΙΑ VS Σκανδιναβία εδώ σας θέλω τύποι τι διαλέγουμε;;;Βασικά παρτούζα και με τις 2 αλλά ας πούμε ότι πρέπει να διαλέξουμε...Βαλκάνιο μεσογειακό φαινότυπο Μαριγκόνα ή νορδικό φαινότυπο την Νορβηγίδα ανερχόμενη επικοντίστρια Embla Njerve???