Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.515
- Πόντοι
- 206
ΒΑΛΚΑΝΙΑ VS Σκανδιναβία εδώ σας θέλω τύποι τι διαλέγουμε;;;Βασικά παρτούζα και με τις 2 αλλά ας πούμε ότι πρέπει να διαλέξουμε...Βαλκάνιο μεσογειακό φαινότυπο Μαριγκόνα ή νορδικό φαινότυπο την Νορβηγίδα ανερχόμενη επικοντίστρια Embla Njerve???
ΜαραντόναMarigkona ή Marangoni;
Ιδού η απορία!!!
Ξαναπιάσε παρυφές σοουμπίζ μπας και γλυτώσουν παρυφές ποδοσφαίρου...τυπε εγω ειμαι νοικοκυρης πλεον...εχω εξελθει απο τις παρυφες της σοουμπιζ...
Τι καυλαρες είναι αυτές !!!! Τι σπερμα έχω ρίξει !!!!ΒΑΛΚΑΝΙΑ VS Σκανδιναβία εδώ σας θέλω τύποι τι διαλέγουμε;;;Βασικά παρτούζα και με τις 2 αλλά ας πούμε ότι πρέπει να διαλέξουμε...Βαλκάνιο μεσογειακό φαινότυπο Μαριγκόνα ή νορδικό φαινότυπο την Νορβηγίδα ανερχόμενη επικοντίστρια Embla Njerve???
Την κατουράει την Παντέλη η Μαριγκονα
Μυθική ατάκα Μικρούτσικου σε Μαριγκόνα: «Ασκείς τη νοσηλευτική στη Γερμανία ή να αρρωστήσω εδώ;» (vid)Η Μαριγκόνα, η καλλονή που μάγεψε το ΣΕΦ μίλησε στο «Buongiorno» και έλαβε ένα κολακευτικό σχόλιο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.
www.gazzetta.gr
|
Αδερφέ τόσους είχε. Στο λέω γιατί της έκανα αίτημα στο ινστα και το είδα. Και το είχε κλειστό.Και φαγατε το παραμυθι οτι αυτη ειχε μονο 90 followers εδω η φακλανα καραμητσαινα απο τα κατω δρυμικλανα εχει 1000+ για πλακα.
Να το εκμεταλευτεί θέλει. Καθόλου περιεργο δεν είναι.Ρε μάγκες δεν είναι περίεργο που αμέσως άνοιξε προφίλ η τύπα ενώ το είχε κλειστό;
η μια ειναι επι κοντω και η αλλη ειναι άλλο πηδημα . και που να τρεχεις τωρα στη νορβηγια ...ΒΑΛΚΑΝΙΑ VS Σκανδιναβία εδώ σας θέλω τύποι τι διαλέγουμε;;;Βασικά παρτούζα και με τις 2 αλλά ας πούμε ότι πρέπει να διαλέξουμε...Βαλκάνιο μεσογειακό φαινότυπο Μαριγκόνα ή νορδικό φαινότυπο την Νορβηγίδα ανερχόμενη επικοντίστρια Embla Njerve???