Νέα

Μαριάντα Πιερίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 974
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο θεωρειτε ως πιο σεξυ και γιατι?

• ''Σ'αγαπω''

Ψήφοι: 12 11,2%
  • ''Μεινε διπλα μου''

Ψήφοι: 24 22,4%
  • ''Βαλε Φαντασια''

Ψήφοι: 71 66,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
τυπε,η μαπα της ομως με καυλωνει απιστευτα.βλεμμα για ξεσκισμα.ειδικα στο κλιπ που προανεφερα,με το ισιο μαλλι που εχει με καυλωνει αγρια.ο τυπος στο κλιπ μαλλον την γαμησε μετα.
μη του χωσε εκεινη κανα στραπον στον κωλο τυπε ειναι ανωμαλιαρα φουλ η μερεντιαδα

Επισκέπτης
τυπε μαλλον θα πιρφορισε μετα ο τυπος  :cum:
εγω νομιζω πως θα τον ειδε η Μαριαντα καυλωμενο.αν εχεις δει το κλιπ,ο τυπας στο μεγαλυτερο μερος ειναι γυμνος,οποτε θα του την επεσε και........
το κλιπ ''μεινε διπλα μου'' το εχεις δει,ετσι?τωρα καταλαβα γιατι φορουσε παντελονι το μοντελο.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
εγω νομιζω πως θα τον ειδε η Μαριαντα καυλωμενο.αν εχεις δει το κλιπ,ο τυπας στο μεγαλυτερο μερος ειναι γυμνος,οποτε θα του την επεσε και........
το κλιπ ''μεινε διπλα μου'' το εχεις δει,ετσι?τωρα καταλαβα γιατι φορουσε παντελονι το μοντελο.
και τη να φοραγε τυπε φουστα?

Επισκέπτης
μη του χωσε εκεινη κανα στραπον στον κωλο τυπε ειναι ανωμαλιαρα φουλ η μερεντιαδα
θελω αν μπορεις να δεις λιγο το κλιπ(πήγαινε στο 3.35)και να μου πεις αν αυτος γουσταρει ή οχι την στιγμη που εκεινη τον ξαπλωνει γιατι δεν καταλαβαινω.και πιστευω οτι μετα θα τον εδεσε και θα τον γαμησε.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
θελω αν μπορεις να δεις λιγο το κλιπ(πήγαινε στο 3.35)και να μου πεις αν αυτος γουσταρει ή οχι την στιγμη που εκεινη τον ξαπλωνει γιατι δεν καταλαβαινω.και πιστευω οτι μετα θα τον εδεσε και θα τον γαμησε.
τοτε ητανε με τον καραφλα τον φουσκωτο αποκλειεται να τη γαμησε αυτος την ειχε παντου απο κοντα ο μπραβακος

Επισκέπτης
τοτε ητανε με τον καραφλα τον φουσκωτο αποκλειεται να τη γαμησε αυτος την ειχε παντου απο κοντα ο μπραβακος

να και το βιντεο κλιπ.τελικα τι διακρινεις?για την απορια μου λεω.
δεν τον χωνευα ποτε μου αυτον που τα ειχε τυπε.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96

να και το βιντεο κλιπ.τελικα τι διακρινεις?για την απορια μου λεω.
δεν τον χωνευα ποτε μου αυτον που τα ειχε τυπε.
σιγουρα το μοντελακι εχυσε με τη πιερο αλλα ειναι και οι 2 κοκαρισμενη φουλ , ναι μεγαλος μαλακας την ειχε κανει ασηκωτη απ το ξυλο

Επισκέπτης
σιγουρα το μοντελακι εχυσε με τη πιερο αλλα ειναι και οι 2 κοκαρισμενη φουλ , ναι μεγαλος μαλακας την ειχε κανει ασηκωτη απ το ξυλο
και εδω τωρα βλεπω το αλλο βιντεο κλιπ που λεγαμε.εδω ακομη πιο σεξυ.
δεν θα με χαλαγε ενα s/m μαζι της,εστω για να την αγγιξω

Επισκέπτης
οταν λες και οι 2,εννοεις η πιεριδη με τον μαλακα της ή με το μοντελο που εγινε τουρμπο στα γυρισματα?

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
αν λες για το ''σ'αγαπω'',δεν μου φαινεται μεσα στην κοκα το μοντελο.
αν λες για το ''μεινε διπλα μου'',τοτε ναι.
ειμαι σιγουρος ομως οτι μετα τους βιασε και τους 2.
κατι παραπανω θα ξερεις

Επισκέπτης
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

μου βγαζει τρελα γουστα αυτη η γυναικα.
φαινεται πως διψαει για σεξ.

Επισκέπτης
απιστευτα εκφυλη φατσουλα.την κοιταζεις και απλα θες να την γαμησεις.να της τον χωνεις στην κωλαρα της και να μην μπορει να καθισει πουθενα.θα την προτιμουσα βεβαιως να ειναι απο πανω μου στο κρεβατι γιατι με φτιαχνει η μαπα της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom