το ξερω!!!!!!!!!!!δεν το εννοω για το σκοτωμα βεβαια τυπε.
αλλα αν διαβασεις τα προηγουμενα μου σχολια,ειδικα για τα βιντεο κλιπ της θα καταλαβεις ποσο σπερμα εχει χαθει.
Ένας φίλος μου έλεγε κάποτε: Φοβού τις Κύπριες και ειδικά τις πολύ κοντές Κύπριες. Εννοούσε ότι οι κοντές Κύπριες έχουν πονηρό μυαλό και μέσα στον χρόνο έχουν αναπτύξει ''πνευματικά'' χαρακτηριστικά που εξισορροπούν την έλλειψη ύψους. Μην μπλέξετε ποτέ με κοντή Κύπρια, αργά ή γρήγορα θα σας πείσει ότι βρήκατε τη γυναίκα της ζωής σας. Όταν την παντρευτείτε και μετά θα καταλάβετε τον λόγο που σας έδινε κωλαράκι όλα αυτά τα χρόνια.
Ένας φίλος μου έλεγε κάποτε: Φοβού τις Κύπριες και ειδικά τις πολύ κοντές Κύπριες. Εννοούσε ότι οι κοντές Κύπριες έχουν πονηρό μυαλό και μέσα στον χρόνο έχουν αναπτύξει ''πνευματικά'' χαρακτηριστικά που εξισορροπούν την έλλειψη ύψους. Μην μπλέξετε ποτέ με κοντή Κύπρια, αργά ή γρήγορα θα σας πείσει ότι βρήκατε τη γυναίκα της ζωής σας. Όταν την παντρευτείτε και μετά θα καταλάβετε τον λόγο που σας έδινε κωλαράκι όλα αυτά τα χρόνια.
δηλαδη τυπε,ο φιλος σου θελει να πει οτι οι συγκεκριμενες ειναι bitches?
η μαριαντα ειναι η αληθεια πως το βγαζει το ανωμαλο στυλ.παω στοιχημα οτι θα της αρεσει να εχει το πανω χερι στο κρεβατι.
δηλαδη τυπε,ο φιλος σου θελει να πει οτι οι συγκεκριμενες ειναι bitches?
η μαριαντα ειναι η αληθεια πως το βγαζει το ανωμαλο στυλ.παω στοιχημα οτι θα της αρεσει να εχει το πανω χερι στο κρεβατι.
Εννοεί ουσιαστικά ότι λόγω του κόμπλεξ τους δίνουν κωλαράκι αβέρτα... δεν το κάνουν γιατί τους αρέσει απαραίτητα... το κάνουν κυρίως για να σε έχουν δεμένο εκεί... γιατί είναι πανούργες υπολογίστριες... σου λέει η κοντή Κύπρια... φάε τώρα κωλαράκι, γάμα και ευχαριστήσου να γλυκαθείς για να ξεχάσεις ότι μπορεί να βρεις και καλύτερη... και άμα έρθει η ώρα θα τα πούμε και στην εκκλησιά...