papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
μας πηραν τα αυτια σημερα λεμε...
ΣΤΑΜΑΑΑΑΑΑΤΑΑΑΑΑΑ
ΣΤΑΜΑΑΑΑΑΑΤΑΑΑΑΑΑ
αχ αυτες οι τζενοβυζαρες λεμε.Δες Τζεναρα σημερα τα χει πεταξει παλι ολα ,με ολοσωμο διχτυωτο!!!
Κι εγω αυτο ειπα στη γυναικα μου,εμπαινα Μαλτεζου σημερα με τις μπουταρες!!!
Ναι ρε συ ,σιγα,μηπως θα τη γαμησω στ αληθεια;Κι εγω αυτο ειπα στη γυναικα μου,εμπαινα Μαλτεζου σημερα με τις μπουταρες!!!
και ζεις ακομα ???
Ναι ρε συ ,σιγα,μηπως θα τη γαμησω στ αληθεια;Κι εγω αυτο ειπα στη γυναικα μου,εμπαινα Μαλτεζου σημερα με τις μπουταρες!!!
και ζεις ακομα ???
Οχι δεν ζηλευει τοσο ακραια,δεν εχω τετοια προβληματα κι εγω δεν δινω αφορμες,φαση σαν αυτη με τη Μαλτεζου ειναι αστεια!Ναι ρε συ ,σιγα,μηπως θα τη γαμησω στ αληθεια;Κι εγω αυτο ειπα στη γυναικα μου,εμπαινα Μαλτεζου σημερα με τις μπουταρες!!!
και ζεις ακομα ???
οι γυναικες ζηλευουν παρα πολυ φιλε.
εχω χωρισει λογω ζηλειας.
δε ξερω τη δικια σου και μακαρι να μην ειναι.
τι να πω, ειλικρινα δε ξερω.Οχι δεν ζηλευει τοσο ακραια,δεν εχω τετοια προβληματα κι εγω δεν δινω αφορμες,φαση σαν αυτη με τη Μαλτεζου ειναι αστεια!Ναι ρε συ ,σιγα,μηπως θα τη γαμησω στ αληθεια;Κι εγω αυτο ειπα στη γυναικα μου,εμπαινα Μαλτεζου σημερα με τις μπουταρες!!!
και ζεις ακομα ???
Συγγνώμη αν είμαι offtopic αλλά ....... Αγαπώ....... Τζένη.τέλος.
Ακραια πραγματα ευτυχως που την εστειλες!τι να πω, ειλικρινα δε ξερω.Οχι δεν ζηλευει τοσο ακραια,δεν εχω τετοια προβληματα κι εγω δεν δινω αφορμες,φαση σαν αυτη με τη Μαλτεζου ειναι αστεια!Ναι ρε συ ,σιγα,μηπως θα τη γαμησω στ αληθεια;Κι εγω αυτο ειπα στη γυναικα μου,εμπαινα Μαλτεζου σημερα με τις μπουταρες!!!
και ζεις ακομα ???
σκηνικο :
στο 1ο gntm, μου ειχε κανει σκηνη, επειδη σχολιαζα την αλεξανδρακη χαχαχαχαχαχαχα
και οσο ζηλευε, τοσο σχολιαζα παραπανω για το χαβαλε. ειμασταν σε φιλους στο σπιτι τους και το βλεπαμε ολοι μαζι.
ειχαμε πεθανει στο γελιο ολοι και η αλλη μου κρατουσε μουτρα, λες και θα εμπ1 στην τηλεοραση να γαμησω την αλεξανδρακη.
Ακραια πραγματα ευτυχως που την εστειλες!τι να πω, ειλικρινα δε ξερω.Οχι δεν ζηλευει τοσο ακραια,δεν εχω τετοια προβληματα κι εγω δεν δινω αφορμες,φαση σαν αυτη με τη Μαλτεζου ειναι αστεια!Ναι ρε συ ,σιγα,μηπως θα τη γαμησω στ αληθεια;Κι εγω αυτο ειπα στη γυναικα μου,εμπαινα Μαλτεζου σημερα με τις μπουταρες!!!
και ζεις ακομα ???
σκηνικο :
στο 1ο gntm, μου ειχε κανει σκηνη, επειδη σχολιαζα την αλεξανδρακη χαχαχαχαχαχαχα
και οσο ζηλευε, τοσο σχολιαζα παραπανω για το χαβαλε. ειμασταν σε φιλους στο σπιτι τους και το βλεπαμε ολοι μαζι.
ειχαμε πεθανει στο γελιο ολοι και η αλλη μου κρατουσε μουτρα, λες και θα εμπ1 στην τηλεοραση να γαμησω την αλεξανδρακη.