Νέα

Μαριάντα Πιερίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 974
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο θεωρειτε ως πιο σεξυ και γιατι?

• ''Σ'αγαπω''

Ψήφοι: 12 11,2%
  • ''Μεινε διπλα μου''

Ψήφοι: 24 22,4%
  • ''Βαλε Φαντασια''

Ψήφοι: 71 66,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

Επισκέπτης
δεν μ αρεσει στ συγκεκριμενο οσο για τν τυπο δεν ξερω τι να σου πω....
παντως θα ηθελες να εισαι στην θεση του τυπου στο βιντεο?
εγω με χιλια.να ερχοταν ντυμενη με τα μινι που φορουσε και εγω να ημουν με το εσωρουχο μονο.
και μονο να την αγγιζα ρε φιλε στα βιντεο κλιπ της.θα τα εδινα ολα.

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Έχει κορμάρα η πουτάνα και ξέρει πως να καυλώνει έναν Άντρα. Προσωπικά μου άρεσε και στο Μείνε Δίπλα μου αν έχει δει κανένας το βίντεο κλίπ  ;)

Επισκέπτης
Έχει κορμάρα η πουτάνα και ξέρει πως να καυλώνει έναν Άντρα. Προσωπικά μου άρεσε και στο Μείνε Δίπλα μου αν έχει δει κανένας το βίντεο κλίπ  ;)
εκει ηταν πιο μουναρα απο ποτε.αυτος που ηταν δεμενος στο βιντεο κλιπ πρεπει να τρελαθηκε στο γυρισμα.

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Ναι εκείνη την περίοδο είχα πάθει και εγώ πλάκα με την πάρτι της. Βασικά πέρα του ότι ήταν και παραμένει φυσικά μουνάρα , τότε μου έβγαζε πολύ και σε κάτι "Αχ και να σε είχα γκόμενα" πέρα από τις αμέτρητες μαλακίες που είχα βαρέσει με την ίδια  :2funny:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
ολα καλα μ αυτη τη γκομενα αλλα οταν γεννηθηκε πρπει να τη τραβαγανε απ το κεφαλι ρε μαγκες ειναι τεραστιο

Επισκέπτης
Ναι εκείνη την περίοδο είχα πάθει και εγώ πλάκα με την πάρτι της. Βασικά πέρα του ότι ήταν και παραμένει φυσικά μουνάρα , τότε μου έβγαζε πολύ και σε κάτι "Αχ και να σε είχα γκόμενα" πέρα από τις αμέτρητες μαλακίες που είχα βαρέσει με την ίδια  :2funny:
στο σ'αγαπω και στο βαλε φαντασια ηταν επισης μουναρα αν τα εχεις δει,αλλα σαν το μεινε διπλα μου πουθενα.
πιστευω πως στο σεξ θα γουσταρει να κανει οτι και στους τυπαδες στα 3 βιντεο κλιπ απο αυτα τα τραγουδια.

Pankosm

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
10
Πόντοι
16
Στο DJ φοραει απιστευτα καυλωτικα κολαν και leg warmers και ειναι φετιχ! Το κωλαρακι της ειναι τρομερο

Επισκέπτης
Αντε να ξανακανει κανενα σεξυ βιντεο κλιπ να τρελαθουμε οπως οταν αρχισε την καριερα της.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
40 δεν ειναι?
κριμα γιατι τετοια βιντεο κλιπ οπως στην αρχη της καριερας της,της ταιριαζανε,τι λες τυπε?

εγω θα πω οτι το πιο καλο της ηταν αυτο που λεει πιο πανω ο τυπος κοσμιδης, το dj !!

οχι οτι με χαλαγε παλιοτερα

ας θυμηθουμε το πρωτο εξωφυλλο μαξιμ .....  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Επισκέπτης
ξαναειδα το βιντεο κλιπ απο το ''σ'αγαπω'' σημερα.
και ετσι ολογυμνος που ημουν στο μπανιο,τραβηξα μια ακομη με πολυ παθος για την Μαριαντα.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
ξαναειδα το βιντεο κλιπ απο το ''σ'αγαπω'' σημερα.
και ετσι ολογυμνος που ημουν στο μπανιο,τραβηξα μια ακομη με πολυ παθος για την Μαριαντα.
ρε τυπε ολα καλα με τη τυπισα αλλα η κουτελα της ειναι τεραστια μια φοραπου την ειδα απο κοντα με σηκωμενα μαλλια νομιζα οτι ηταν μοντελο του τσερνομπιλ

Επισκέπτης
οχι τυπε μη πεφτεις καλο μουνι ειναι τη πιτσιλωνα ,αλλα το μαλλι κατω ομως
τυπε,η μαπα της ομως με καυλωνει απιστευτα.βλεμμα για ξεσκισμα.ειδικα στο κλιπ που προανεφερα,με το ισιο μαλλι που εχει με καυλωνει αγρια.ο τυπος στο κλιπ μαλλον την γαμησε μετα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• aliens2.jpg
    aliens2.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 18

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
τυπε,η μαπα της ομως με καυλωνει απιστευτα.βλεμμα για ξεσκισμα.ειδικα στο κλιπ που προανεφερα,με το ισιο μαλλι που εχει με καυλωνει αγρια.ο τυπος στο κλιπ μαλλον την γαμησε μετα.

τυπε μαλλον θα πιρφορισε μετα ο τυπος  :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom