Καλα,οσες φορες εχει τυχει να δω τα κλιπ που ανεβασα σε προηγουμενο σχολιο μου,δεν λεγεται τι μαλακια πεφτει.Θυμαμαι τοτε και την παλια συμμαθητρια και τι καναμε.
τυπε,εννοειται.
εχω χυσει απιστευτο σπερμα για την συγκεκριμενη.διαβασε και σχολια μου στο thread για την πιεριδη για να καταλαβεις τι κολλημα ειχε φαει καποτε μαζι της.
τυπε,εννοειται.
εχω χυσει απιστευτο σπερμα για την συγκεκριμενη.διαβασε και σχολια μου στο thread για την πιεριδη για να καταλαβεις τι κολλημα ειχε φαει καποτε μαζι της.
τα εχω δει.ωραιο μωρο και εκει.
η συμμαθητρια που ελεγα,οταν καναμε οτι καναμε μεσα στο μεθυσι,μετα με ρωταει:τωρα που εισαι γυμνος και καθεσαι,να σε δεσω και να σε κανω οτι θελω?
σε ποιο κλιπ της την βρισκεις πιο μουναρα?
τα εχω δει.ωραιο μωρο και εκει.
η συμμαθητρια που ελεγα,οταν καναμε οτι καναμε μεσα στο μεθυσι,μετα με ρωταει:τωρα που εισαι γυμνος και καθεσαι,να σε δεσω και να σε κανω οτι θελω?
σε ποιο κλιπ της την βρισκεις πιο μουναρα?
ηταν τσουλακι η συμμαθητρια και εγω απλα γουσταρα να την γαμησω.το καναμε οπως ειπα και πιο πριν.ηθελε ομως να ειναι απο πανω μου συνεχεια
τελικα δεν με εδεσε.κανεις δεν ξερει πως θα ηταν.
ξεχνας και αυτο το κλιπ
δεν μπορω να καταλαβω αν του τυπα του αρεσε η οχι που τον ξαπλωσε γυρω στο 3.35
και αυτος στο κλιπ,υποδυοταν και καλα τον γκομενο της?
ηταν τσουλακι η συμμαθητρια και εγω απλα γουσταρα να την γαμησω.το καναμε οπως ειπα και πιο πριν.ηθελε ομως να ειναι απο πανω μου συνεχεια
τελικα δεν με εδεσε.κανεις δεν ξερει πως θα ηταν.
ξεχνας και αυτο το κλιπ
δεν μπορω να καταλαβω αν του τυπα του αρεσε η οχι που τον ξαπλωσε γυρω στο 3.35
και αυτος στο κλιπ,υποδυοταν και καλα τον γκομενο της?