Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 7.999
- Πόντοι
- 2.046
Σορρυ Μαρία..
Καλημέρα Μαράκι! Όπως και να μαστε, με τις φωτό σου γινόμαστε καλύτερα! Καλές γιορτές να περάσεις, με υγεία και καύλα!Καλημέρα πως είστε;
Καλημέρα Μαράκι! Όπως και να μαστε, με τις φωτό σου γινόμαστε καλύτερα! Καλές γιορτές να περάσεις, με υγεία και καύλα!
Άσε νά λένε, ό μέντορας είναι εγγύηση στο υπογράφω.
Θέλεις να έρθει να σου ρίξει βεντούζες τύπε ?Μαρία μουυυυυ που είσαι;;;; Είμαι κρεβατωμένος! Χριστουγενιατικα! Κάνε κάτι γι αυτό!
Παρηγοριά στον άρρωστο!
Δεν θα ήταν κακή ιδέα, αλλά καμία κωλοφωτο της, θα ήταν ενίσχυση του ανοσοποιητικού μου κ πιο εύκολο για την ίδια!Θέλεις να έρθει να σου ρίξει βεντούζες τύπε ?
Περί αποφυγής ροζ γραμμής - τηλεφωνικού σεξ νομίζωΣυναγωνιστές, γιατί αυτό το νταραβέρι:Μόνο viber ή whatsapp?
Το'χει πχ η Μαρία και κάποιες άλλες,όχι η πλειοψηφία..
Περι εχεμύθειας και διακρικότητας;
Τι να σου κάνει ρε μαν? Να σου πάρει πίπα τώρα που είσαι άρρωστος για να μας κολλήσει κι εμάς μετά?Μαρία μουυυυυ που είσαι;;;; Είμαι κρεβατωμένος! Χριστουγενιατικα! Κάνε κάτι γι αυτό!
Παρηγοριά στον άρρωστο!
Πιθανώς και γιατί είναι καρτοκινητο το οποίο δεν δέχεται κλήσεις αν δε βάλεις κάρτα στο 2μηνο, ενώ το viber/WhatsApp συνεχίζουν.Συναγωνιστές, γιατί αυτό το νταραβέρι:Μόνο viber ή whatsapp?
Το'χει πχ η Μαρία και κάποιες άλλες,όχι η πλειοψηφία..
Περι εχεμύθειας και διακρικότητας;
Οκ..Πιθανώς και γιατί είναι καρτοκινητο το οποίο δεν δέχεται κλήσεις αν δε βάλεις κάρτα στο 2μηνο, ενώ το viber/WhatsApp συνεχίζουν.
Και γιατι έχουν κι άλλη ζωή και δεν θέλουν να τις ενοχλούν με κλήσεις.
Δεν πρέπει να ισχύει αυτό που λες γιατί αν θυμάμαι καλώς μου'χουν πει από εταιρεία τηλεφωνίας ότι αν παρέλθει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χωρίς να βάλεις κάρτα σου παίρνουν τον αριθμό και δεν έχεις δυνατότητα ούτε viber αλλά ούτε whatsappΠιθανώς και γιατί είναι καρτοκινητο το οποίο δεν δέχεται κλήσεις αν δε βάλεις κάρτα στο 2μηνο, ενώ το viber/WhatsApp συνεχίζουν.
Και γιατι έχουν κι άλλη ζωή και δεν θέλουν να τις ενοχλούν με κλήσεις.
Μην την πατήσει όμως για τις βεντούζες που λες και του βγει όπως ο Βέγγος στον παπατρέχα που έβαλε φωτιά στην κουνουπιέρα της άλληςΘέλεις να έρθει να σου ρίξει βεντούζες τύπε ?
Αυτό γίνεται μετά από 12-13 μήνες. Για να πάρει άλλος τον αριθμό πρέπει να περάσουν τουλάχιστον άλλοι 6 μήνες, αλλά αυτό θα γίνει αν τους τελειώσουν τα διαθέσιμα νούμερα. Αν βάλεις κάρτα στο 12μηνο κρατάς τον αριθμό.Δεν πρέπει να ισχύει αυτό που λες γιατί αν θυμάμαι καλώς μου'χουν πει από εταιρεία τηλεφωνίας ότι αν παρέλθει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χωρίς να βάλεις κάρτα σου παίρνουν τον αριθμό και δεν έχεις δυνατότητα ούτε viber αλλά ούτε whatsapp
Δε θα διαφωνήσω σε αυτό που παρέθεσες απλά το δια ταύτα είναι ότι δε θα'χεις πρόσβαση τότε είτε για viber είτε για whatsappΑυτό γίνεται μετά από 12-13 μήνες. Για να πάρει άλλος τον αριθμό πρέπει να περάσουν τουλάχιστον άλλοι 6 μήνες, αλλά αυτό θα γίνει αν τους τελειώσουν τα διαθέσιμα νούμερα. Αν βάλεις κάρτα στο 12μηνο κρατάς τον αριθμό.
Ποια είναι η χρονική διάρκεια της FREE2GO κάρτας μου; | FREE2GO
FREE2GO σύνδεση Η FREE2GO κάρτα ισχύει για 12 μήνες από τη στιγμή που θα κάνεις την: Πρώτη κλήση ή Τελευταία ανανέωση υπολοίπου Επιπλέον διευκρινί...www.f2g.gr
Καλά Χριστούγεννα φίλε.Οκ..
Εγώ προσωπικά δεν παίρνω καμία με Viber κλπ..
Καλά, ίσως, κάνουν αυτές αλλά καλά κι εμείς..
Καλά Χριστούγεννα σε όλους...
Βάζεις 13ε κάρτα και ανανεώνεις για άλλους 13 μηνες τον αριθμό του κινητού. Δεν νομίζω ότι είναι τρομερό κόστοςΔε θα διαφωνήσω σε αυτό που παρέθεσες απλά το δια ταύτα είναι ότι δε θα'χεις πρόσβαση τότε είτε για viber είτε για whatsapp
Μην ξεχνάς όμως ότι είναι και κάποιοι που δε θέλουν να βάζουν κάρτες έτσι απλά για να μη χάσουν τον αριθμόΒάζεις 13ε κάρτα και ανανεώνεις για άλλους 13 μηνες τον αριθμό του κινητού. Δεν νομίζω ότι είναι τρομερό κόστος