Mediterraneo
Πρώτη συνάντηση με τη Μαρία, κάναμε τρίο. Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες για την έτερη κοπέλα.
Η συνάντηση έγινε στο χώρο μου. Η έτερη κοπέλα ήρθε νωρίτερα από τη Μαρία, εκείνη άργησε λίγο. Casual ντύσιμο, ωραία εσώρουχα που αναδείκνυαν τις υπέροχες καμπύλες της- εξού και ο τίτλος για να τονίσω τη μεσογειακή ομορφιά της καθώς και την ομοιότητα με τη γνωστή ηθοποιό.
Ομολογώ ότι με διακατείχε ένα σχετικό άγχος, διότι δεν γνώριζα τι να περιμένω αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της- στο πρόσφατο παρελθόν έχω καεί.
Όμορφη, χαμογελαστή, ευγενική, γλυκιά, με το απαραίτητο χιούμορ, λίγο φοβισμένη -λόγω της ιδιαιτερότητάς μου-, αλλά με το πέρας του χρόνου και τη δική μου καθοδήγηση λύθηκε.
Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το σώμα της, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Τα οπίσθια της Μαρίας είναι εμπειρία, έως και φετίχ θα τολμήσω να πω.
Με καβάλησε, κινείτο ωραία επάνω μου με εναλλαγές ρυθμού και έντασης καθώς και κάποιες κραυγούλες, χωρίς θεατρινισμούς. Η κατάθεση έγινε στο προφυλακτικό.
Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο, αλλά λόγω δικής μου κόπωσης ολοκληρώθηκε με στοματικό και handjob.
Λίαν συντόμως θα την ξανασυναντήσω, αυτή τη φορά θα είμαστε οι δυο μας...
Μαρία, σε ευχαριστώ!