rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.991
- Πόντοι
- 3.446
Κούνια μπελα
Κούνια μπελα
Είμαι κομματια σωματικα, ψυχολογικά κομπλε όμως... εσεις παιδιά όλα καλά? Το Μαράκι μας τι κσνει σήμερα? Εκτός από εντύπωση...Γιατί δεν μας λες ...πως νιώθεις σήμερα ???
Κομοδινέ μαλλί ή είναι από τα φίλτρα ??
η εντυπωση ειναι το Α και το ΩΕίμαι κομματια σωματικα, ψυχολογικά κομπλε όμως... εσεις παιδιά όλα καλά? Το Μαράκι μας τι κσνει σήμερα? Εκτός από εντύπωση...
Ωχχχ ναι .. εντάξει, το εφτιαξε??Εγώ μαστοριλικια
Όντως τυχερός... μετά την φωτο της @Maria. Όμως.. τα παντελόνια μας πήραν φωτιά...Το πρόβλημα ήταν στο διακόπτη (on off) του πίνακα φώναξα ηλεκτρολόγο είχε λιώσει το πλαστικό από πίσω. Είμαι τυχερός που δεν πήρα φωτιά!....
Για να δουμε ποιου η συνάντηση θα προηγηθεί... η δικη σου ή η δική μου?E ναι είναι καυλιαρα......
εγω παντος περασα super και σημερα.. να σαι καλα κούκλα μου
ναι στο gls μοσχατο..Priamos... Στο Ερατώ αν δεν κάνω λάθος
Δεν πέρασες μόνο εσυ καλα❤εγω παντος περασα super και σημερα.. να σαι καλα κούκλα μου
Γράψε και μια κριτική για το κορίτσι αν θες...εγω παντος περασα super και σημερα.. να σαι καλα κούκλα μου
εχει γραψει στην 87 και αυτος πριν 2 ημερεςΓράψε και μια κριτική για το κορίτσι αν θες...
Δεν πέρασες μόνο εσυ καλα❤
Με τρέλανες
Ααα ναι, νομίζω ήταν άλλος τύπος...αυτό το ειχα διαβάσει... ευχαριστώ Πολυζώη!εχει γραψει στην 87 και αυτος πριν 2 ημερες
Βλέπω τις Παρασκευές πέφτει πολύ φικι φικι ...Όλες απασχολημενες είναι!
Η αληθεια ειναι οτι εχει τρομερο κωλο.. ειναι καθαροαιμος μεσογειακος ... αλλα ειναι και φινετσατο γκομενακι περαν των υπολοιπων..Η αλήθεια είναι ότι με την κωλαρα της Μαρίας θα αλλάξω θρησκεία γιατι τείνω προς τον ... οθωμανισμο... θεέ μου σχώραμε...