Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.743
μπα δεν έχω μεγάλα πεπόνιαΕγώ θεωρώ ότι θα κλείσει ραντεβού μαζί σου ελπίζω να τον αντιληφθείς
μπα δεν έχω μεγάλα πεπόνιαΕγώ θεωρώ ότι θα κλείσει ραντεβού μαζί σου ελπίζω να τον αντιληφθείς
@Maria. Αν τύχεις σε κάποιον και σου ζητήσει να βελάζεις σαν πρόβατο... ε, ο @Βιτσιανώμαλος θα είναι..Εγώ θεωρώ ότι θα κλείσει ραντεβού μαζί σου ελπίζω να τον αντιληφθείς
Έτσι τα λέει για να θολώσει τα νερά . Είναι μεγάλη σουπιαμπα δεν έχω μεγάλα πεπόνια
@Maria. Αν τύχεις σε κάποιον και σου ζητήσει να βελάζεις σαν πρόβατο... ε, ο @Βιτσιανώμαλος θα είναι..
Αυτό είναι μια αλήθεια. Αν δω κάνα ανώμαλο θα πω «ο βιτσιανωμαλος»Έτσι τα λέει για να θολώσει τα νερά . Είναι μεγάλη σουπια
Το θέμα δεν είναι τι θα βάλει στο ραντεβού αλλά τι φοράει σε καθημερινή χρήση.Αλλά περί ορέξεως «άλλοι το τρωνε και ζορίζονται ο βιτσιανωμαλος δροσίζεται»Λογικά θα τον καταλάβεις από τα εσώρουχα....Λες όμως να φορέσει μποξερακι στο ραντεβού και να σε μπερδέψει?....!!έχει γούστο.....
Λόξυγκα θα έχει σίγουρα..Το θέμα δεν είναι τι θα βάλει στο ραντεβού αλλά τι φοράει σε καθημερινή χρήση.Αλλά περί ορέξεως «άλλοι το τρωνε και ζορίζονται ο βιτσιανωμαλος δροσίζεται»
Χαχαχαχα μα έχει την τιμή ολόκληρο νήμα να συζητάμε για χάρη τουΛόξυγκα θα έχει σίγουρα..
Αν τα κάνεις όσο ωραία τα λες θα έχουμε πρόβλημαΧαχαχαχα μα έχει την τιμή ολόκληρο νήμα να συζητάμε για χάρη του
Χαχαχαχα μα έχει την τιμή ολόκληρο νήμα να συζητάμε για χάρη του
Θα το κάνω μωράκια μουΚαι καρτέλα για κριτικες
Ποιοι φίλοι σου ;Μαρία ένας ένας εκδηλώνονται οι φίλοι μου... λουλούδια θα σου φέρνουν..
Εγώ @Bathory10Ποιοι φίλοι σου ;
Μμμμ η αλήθεια είναι πως και εγώ αυτό πιστεύω.@nothorny @Bathory10 είμαστε φοβερή τριάδα.Απο αλλού ξεκινήσαμε και αλλού φτασαμε
Aκομα καλυτεραΕγώ εκεί είμαι απλός φιλοξενουμενος..εδώ όμως πάω για πελατάκι...
Μπα με τέτοια περιποίηση που θα σου κανω θα νιώθεις αστεράκιΕγώ εκεί είμαι απλός φιλοξενουμενος..εδώ όμως πάω για πελατάκι...