Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.743
Μωράκι μου
Μωράκι μου
Ειναι μεγαλη ιστορια.Πρεπει να δεις τα τελευταια μηνυματα του Bathory σε αυτο το νημα.Ειχε πιστη στη Μαρια αλλα εκεινη τον προδωσε με ψευτικες φωτογραφιες.Αν ραγισει το γυαλι δεν ξανακολλαει.
Καλη σου νυχτα συναγωνιστη @nothornyΕγω σας αφήνω!! Καλό βραδυ... ελπίζω αύριο να υπάρχει το νήμα... @Maria. Όταν ποναω το γλενταω... μην τους βρω στα κάγκελα το πρωί..
@rsotos7 & @Βιτσιανώμαλος καλό βράδυ μάγκες..
Σε όλο το χρονικό διάστημα που εργάζομαι ως cg έχω φύγει εγώ από ραντεβού 1 και μόνο φορά. Πρόσφατα κι ολας λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε συμβεί αυτό. Και αφου έφυγα ήρθε αυτός σε χοτελ επειδή το μετάνοιωσε. Δεν είχα σκοπό να τον εξυπηρετήσω αλλά είχα κενό εκείνη την ώρα και εν τέλη βρεθήκαμε. Δεν έχει συμβεί ποτέ να μου δώσει κάποιος ένα ποσό και να θέλει να φύγω. Παρα μόνο να μου ζητήσει να καθίσω περισσότερο.Μαρία γιατί ο άλλος είπε ότι ήσουν άγαρμπη και σου έδωσε κάποιο ποσό (για να σε ξεφορτωθεί) ; τι λάθος πιστεύεις ότι έκανες;
Σου ορκιζομαι οτι απο ενα σημειο και μετα απλα σταματησα να διαβαζω διοτι απλα βαρεθηκα αυτο το οτι ναναι!!Ειναι μεγαλη ιστορια.Πρεπει να δεις τα τελευταια μηνυματα του Bathory σε αυτο το νημα.Ειχε πιστη στη Μαρια αλλα εκεινη τον προδωσε με ψευτικες φωτογραφιες.Αν ραγισει το γυαλι δεν ξανακολλαει.
Το ολο παιχνίδι είναι συνολικό. Πιστεύω προκαταρκτικά +σεξ. Αν κάπου υστερεις άστο. Βρες κανένα άλλο χόμπι το σεξ άστο για τους άλλουςΚλασσικό κόλπο. Πετάμε μουνι να γλύφει ο πελάτης και εμείς διαβάζουμε ποστ στο φεισμπουκ με αχ και βαχ. Από γαμήσι πως πάτε δεσποινίς;
Μην ξεχάσεις να σβήσεις από το ιστορικό το bdsm.Κι από μένα μπονουί. Θα πάω να φτιάξω σάντουιτς με τόνο και μαγιονέζα και θα δω τσόντα μέχρι να κοιμηθώ.
Και εσυ σήκω σήκω κάτσε κάτσε είσαι αφου είσαι υποτακτικόςΜου αρέσει που μας παραμυθιαζεις. Εγώ αν ήμουν βίζιτα θα σας είχα σήκω κάτσε όλους.
μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι, με τοσες διαφορετικες φωτος που εχεις βαλει, εμεις δε μπορουμε να ξερουμε ποια απο ολες εισαι, παρα μονο αυτες που ταιριαζουν με τη φωτο που εβαλες με την αφιερωση.Μωρέ εγώ τα θυμάμαι. Όλα τα θυμάμαι. Αλλά να το πάρει το ποτάμι οι 2 fake δεν έχουν καμία σχέση με τις πρώτες. Οι πρώτες συγκεκριμένα και οι 3 είναι στο ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείο στο priamos . Και τα εσώρουχα τα λευκά είναι ίδια. Μόνο μέσα στο τζακούζι που τα έβγαλα ολα
Και έβαλα μόνο ένα μαγιό κάτω. Δεν είσαι παρατηρητικός Τα μαλλάκια μου απλώς τα έκανα πίσω
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας τυπε;Μου φαινεται τα εχουμε κάνει σκατα ολα. Εγω ειμαι μελος 13 χρονια εδω μεσα, και ξερω ότι μια τετοια "δηλωση" θα αποτελούσε λογο για ban το επομενο δευτερολεπτο. Τωρα γινονται τετοιες δηλωσεις, οτι καποια μπαινει και μας λεει στα μουτρα ότι μας δουλευει όπως γουσταρει, και ειναι απλώς Δευτέρα.
Υ.Γ. Για να μην αναφερω οτι γραφει στο χαρτι στη φωτο για μελος οτι "γαμιέται".
πως την πετσοκοψες ετσιμηπως αυτο?
μηπως ειναι απο δω?
In my pyjamas do you like what you see - Real Naked Girls
In my pyjamas do you like what you see. Take a look at this hot naked girl and other nude babes on Realnakedgirls.netrealnakedgirls.netIn my pyjamas do you like what you see - Real Naked Girls
In my pyjamas do you like what you see. Take a look at this hot naked girl and other nude babes on metro-photo.rumetro-photo.ru
Μου φαινεται τα εχουμε κάνει σκατα ολα. Εγω ειμαι μελος 13 χρονια εδω μεσα, και ξερω ότι μια τετοια "δηλωση" θα αποτελούσε λογο για ban το επομενο δευτερολεπτο. Τωρα γινονται τετοιες δηλωσεις, οτι καποια μπαινει και μας λεει στα μουτρα ότι μας δουλευει όπως γουσταρει, και ειναι απλώς Δευτέρα.
Υ.Γ. Για να μην αναφερω οτι γραφει στο χαρτι στη φωτο για μελος οτι "γαμιέται".
Χαχα σιγουρόταταΟύτε η φωτογραφία με την αφιέρωση (σε μένα γιατί εμένα διάλεξε να δίνει τα κέρδη της
κι ας μη το παραδέχεται) αποδεικνύει κάτι. Πολύ πιθανόν να έβαλε φίλη της να κρατήσει το χαρτί.
Ποτέ δεν θα μπορέσει να αποδείξει τίποτα...
Ποτέεεεεεεεεεεεεεε...νια νια νια νια νια!
Βρε αγάπη αν δεν μπορείς να διακρίνεις ότι είναι δικές μου άλλο αυτό οκ έχεις μυωπία ..μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι, με τοσες διαφορετικες φωτος που εχεις βαλει, εμεις δε μπορουμε να ξερουμε ποια απο ολες εισαι, παρα μονο αυτες που ταιριαζουν με τη φωτο που εβαλες με την αφιερωση.
αρα σε ολες τις υπολοιπες που δε μοιαζουν, σου εχω απαντησει οτι ειναι απο αλλες.
#99 ( μου αρεσει που λες οτι τα εχεις πιασει κιολας πισω. αφου αμα κανεις ζουμ στο κεφαλι, μονο μελαχρινο μαλλι δε βλεπεις)
#1,316
#1,426 (εχει μια θολουρα καπου εκει κατω)
καληνυχτα μαρακι... τσιμπα και ενα χαβιαρι που σου αρεσει για ονειρα γλυκα
Τα μέλη τα οποία δεν χάνουν επεισόδιο τα εκτιμάωμπορω να πω οτι παρακολουθω το νημα απο την αρχη, μου εχει κανει τρομακτική εντύπωση πως ειναι δυνατόν 84 σελιδες και 1700 μηνυματα και δεν εχει γραψει ενας χριστιανος (ή αθεος ή μουσουλμάνος μην κολλαμε σε αυτα) μια κριτικη για την κορασίδα.
Δεν μας πείθεις άνθρωπεδεν εχω διαβασει ουτε ενα ποστ απο αυτο το νημα
επρεπε να το πω καπου